Ne daju brate nistaIma li neki akviziter za produženje ugovorne obaveze....Zemun,okolina
Meni su nudili prvo 4 meseci, upola cene, pa 1 mesec, da bi pre par dana ponudili 6 meseci ista cena, tako da su im ponude vise nego idiotske.Probajte da ih cimate na mejl [email protected], kad sam pre nekoliko nedelja produžavao ugovor, nudili su mi prvo standard 1 mesec 50%, na šta sam im preko mejla odgovorio da sam razočaran ponudom i da sigurno može bolje. Odgovorili mi na mejl da će me zvati, posle nekoliko dana me zvali i ponudili 8 meseci 50% za prelazak na veći paket ili 6 meseci 50% da ostanem na istom.
Nije sjajno, ali svakako je bolje od 1 mesec 50%.
Sve ovo zbog nas? Baš su pažljivi.Telekom Srbija kontinuirano radi na unapređenju usluga i servisa u svojoj ponudi, prateći svetske trendove, kako bi izašla u susret potrebama svojih korisnika.
Koliko sam ja razumeo, ne menja ti se nista dok ti traje ugovorna obaveza.Sta cu da dobijem sad, posto sam na Super Par, do polovine godine, je l' mi se menja nesto ili ne?
Sumnjam da ce mi poboljsati net ili dopuniti kanale?![]()
Meni su danas ponudili 8 meseci 50% posle podnošenja zahteva za raskid ugovora. Videću da li ću prihvatiti. Razmišljam se da vratim opremu, pauziram mesec dana i vratim se kao novi korisnik ako i dalje važi akcija 12 meseci po 1 dinar.Probajte da ih cimate na mejl [email protected], kad sam pre nekoliko nedelja produžavao ugovor, nudili su mi prvo standard 1 mesec 50%, na šta sam im preko mejla odgovorio da sam razočaran ponudom i da sigurno može bolje. Odgovorili mi na mejl da će me zvati, posle nekoliko dana me zvali i ponudili 8 meseci 50% za prelazak na veći paket ili 6 meseci 50% da ostanem na istom.
Nije sjajno, ali svakako je bolje od 1 mesec 50%.
Udjes na modem, Firewall > IPv6 Firewall Protection stavis na Off, pa se branis na samom uredjaju u LAN-u...Jel ima neko da koristi IPv6 na Supernovi da proveri jel moze da pristupi lokalnoj mrezi/servisima sa spoljne mreze? Ja juce uveo njihov internet, dobih Technicolor modem i vidim da imam dodeljenu IPv6 adresu, ali nema sanse da pristupim sa spolja nikako..
Zvao podrsku veli nema nikakve promene nicega dok se novi ugovor na 2 god, ne potpise. Tako da taj clanak pada u vodu![]()
Obaveštenje o ukidanju starih paketa usluga
mojasupernova.mts.rs
Sve ovo zbog nas? Baš su pažljivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari