Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li neki akviziter za produženje ugovorne obaveze....Zemun,okolina

Probajte da ih cimate na mejl [email protected], kad sam pre nekoliko nedelja produžavao ugovor, nudili su mi prvo standard 1 mesec 50%, na šta sam im preko mejla odgovorio da sam razočaran ponudom i da sigurno može bolje. Odgovorili mi na mejl da će me zvati, posle nekoliko dana me zvali i ponudili 8 meseci 50% za prelazak na veći paket ili 6 meseci 50% da ostanem na istom.

Nije sjajno, ali svakako je bolje od 1 mesec 50%.

Probajte da ih cimate na mejl [email protected], kad sam pre nekoliko nedelja produžavao ugovor, nudili su mi prvo standard 1 mesec 50%, na šta sam im preko mejla odgovorio da sam razočaran ponudom i da sigurno može bolje. Odgovorili mi na mejl da će me zvati, posle nekoliko dana me zvali i ponudili 8 meseci 50% za prelazak na veći paket ili 6 meseci 50% da ostanem na istom.

Meni su nudili prvo 4 meseci, upola cene, pa 1 mesec, da bi pre par dana ponudili 6 meseci ista cena, tako da su im ponude vise nego idiotske.

Jel ima neko da koristi IPv6 na Supernovi da proveri jel moze da pristupi lokalnoj mrezi/servisima sa spoljne mreze? Ja juce uveo njihov internet, dobih Technicolor modem i vidim da imam dodeljenu IPv6 adresu, ali nema sanse da pristupim sa spolja nikako..

Sta bi ovo trebalo da znaci narodski receno..? ugovor je istekao pre 10 meseci [super par tv+net] 60/8

Sta cu da dobijem sad, posto sam na Super Par, do polovine godine, je l' mi se menja nesto ili ne?
Sumnjam da ce mi poboljsati net ili dopuniti kanale? :D

@Piros podicice brzinu sa 60 na 80 yeey ali i cenu za 50 din samo pitam se kada 🤔

Pise neki Super Plan S, koga nema u ponudi uopste. :D Red bi bio da pojacaju net sa 80 na 100, a kanali da ostanu isti. I ovako su smece.

Sta cu da dobijem sad, posto sam na Super Par, do polovine godine, je l' mi se menja nesto ili ne?
Sumnjam da ce mi poboljsati net ili dopuniti kanale? :D
Koliko sam ja razumeo, ne menja ti se nista dok ti traje ugovorna obaveza.

Pozdrav ljudi,

Imam jedno pitanje posto radim od kuce i hteo bih da predjem na internet Supernova-e pa me zanima da li im je optika stabilna (mislim da li nestaje internet, da li su brzine stabilne) jako mi je bitno zbog posla?
Takodje i internet preko koaksijalnog kabla koji imaju kakva je stabilnost?

Hvala vam

Kod optike je stabilan net, nema puno prekida.
Mane su: CG-NAT, po meni mali upload.

Sto se koaksijale tice, nema iskustva, ali sve generalno zavisi od konkretne lokacije prilicno. Negde radi dobro, negde ne.

Ja sam napisao blokove gde sam i gde znam kako radi net koaks , kako je meni radio - nije radio

Palo mi je to na pamet (da si mislio na Nesa) ali sam čekao prvo potvrdu.
Čim se on oporavio, prešlo na mene.:LOL: Sedam dana pakla sa tehničarima Telekoma i Supernove. Ne ponovilo se...

Sorry Nes, što te ovako pominjemo. Ipak su legendarne tvoje pustolovine sa njima.;)

Poslednja izmena:

Meni su danas ponudili 8 meseci 50% posle podnošenja zahteva za raskid ugovora. Videću da li ću prihvatiti. Razmišljam se da vratim opremu, pauziram mesec dana i vratim se kao novi korisnik ako i dalje važi akcija 12 meseci po 1 dinar.

Jel ima neko da koristi IPv6 na Supernovi da proveri jel moze da pristupi lokalnoj mrezi/servisima sa spoljne mreze? Ja juce uveo njihov internet, dobih Technicolor modem i vidim da imam dodeljenu IPv6 adresu, ali nema sanse da pristupim sa spolja nikako..
Udjes na modem, Firewall > IPv6 Firewall Protection stavis na Off, pa se branis na samom uredjaju u LAN-u...

@Piros moguce da ona nema pojma pa sam poslao poruku na facebook 😏

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno