Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tast uzeo supernova plan 3 paket, instalirao sam mu app na fonu za gledanje ali koje mu je korisnicko ime i lozinka i kako to kod njih ide.
Korisničko ime je mail adresa koju je dao za račun, a lozinka je šifra korisnika sa računa.

Neka zove njih pa pita, niko odavde ne zna njegovu sifru.

Aha, mora tako, glupost al ajde na mts je mnogo lakes i drugacije.
Al ga zakomplikovase moras da ih zoves i kad ne moras

Trebalo je da mu kažu korisničko ime i lozinku kad je potpisivao ugovor. Ja kad sam potpisivao ugovor dali su mi da zapišem to da bih mogao da se logujem u aplikaciju. Tu su njihovi radnici zeznuli stvar.

Sta je problem pozvati, 2 minuta.Trebao je odmah traziti da mu srede, uradili bi mu bez problema.

Ma zvao sam poslace mu na mail.
Ma nije problem ali sta je njima problem da odmah daju pa da ne moras da ih zoves ni minut a ne 2 a inace me je 5 minuta vozala sa glupim pitanjima, no nebitno samo pomislih da je lakse odmah dobiti napisano nego zvati nek je i minut a nije, mozda ja gresim.

Namestih pink filmske kanale i dodjoh do zaključka, najbolje pratiti 3 filma na 3 kanala jer toliko ima reklama da samo na taj način može da se gkeda, a da se ne čeka pola sata svakih 15 minuta da se odgledaju reklame i nastavi film! 😫😱🥱

Ako imate vraćanje unazad i to je rešenje, gledaš kad ti odgovara, pa kad krenu reklame premotaš ih.

Nemam na žalost, ali dobih šifru za eon i namestih na tv, sad imam i unatad i Cinestar kanale. 😉 Samo je pitanje do kada? 🫢

Nemam na žalost, ali dobih šifru za eon i namestih na tv, sad imam i unatad i Cinestar kanale. 😉 Samo je pitanje do kada? 🫢
Cinestar će ti raditi bez problema i uvek, jedino je pitanje za N1, Nova S i SK kanale do kada će ti raditi. Oni njih blokiraju i ne daju da se gledaju na SN mreži ako je nalog EON u mreži. Ako je EON van mreže radiće ti sve uvek, bez problema.

Cinestar će ti raditi bez problema i uvek
Baš uvek i zauvek? :p
Podsetnik da su nekad davno (~2017.) ti kanali takođe bili na listi blokiranih, kad su bili SBB eksluziva. Pa su sklonili blokadu i sa njih i sa Fox kanala kad je Telekom uveo iste u svoju ponudu.
Ako se sad ide ponovo u tom pravcu da će SBB jedini da ih ima u ponudi lako može da se ponovi istorija.

Možda upadam kao padibranac, vidim već pa dana imam HBO 1,2 i 3. Obo neki promo period oko praznika?
Zasvidjaše se ženi pa pita da se pretplatimo.
Od kad sam slučajno nabasao na njih samo njih gledam

Možda upadam kao padibranac, vidim već pa dana imam HBO 1,2 i 3. Obo neki promo period oko praznika?
To je promo period za praznike, verovatno će trajati do kraja januara.

Ma zvao sam poslace mu na mail.
Ma nije problem ali sta je njima problem da odmah daju pa da ne moras da ih zoves ni minut a ne 2 a inace me je 5 minuta vozala sa glupim pitanjima, no nebitno samo pomislih da je lakse odmah dobiti napisano nego zvati nek je i minut a nije, mozda ja gresim.
verovatno bar 90% korisnika to nije aktiviralo niti ih interesuje.
MTS nudi IP TV i tamo bez toga ne mozes nista, supernova nudi DTV gde vecina koristi cam kartice, ili STB
Koliko znam HBO nije bio u promo paketu za praznike?

verovatno bar 90% korisnika to nije aktiviralo niti ih interesuje.
MTS nudi IP TV i tamo bez toga ne mozes nista, supernova nudi DTV gde vecina koristi cam kartice, ili STB
Kakve veze ima koliko posto je to aktiviralo ili ne? Ti das najlaksu mogucnost pa ko hoce aktivira, ko nece, ne mora.
Kakve veze ima IPTV, pricamo o mobilnoj applikaciji i aktivaciji iste.
A i nebitno je vise, ljudi poslali mail nakon sat vremena sa kredencijalima, ja mu namestio i sve sljaka top na telefonu.
Hvala @vladazupa1.

E samo jos jedno pitanje to sam zaboravio da pitam kad sam zvao danas jel se tarifira gledanje app preko podataka, pitam jer kod mtsa se ne tarifira pa ne znam kako je kod cerke firme dal je isto ili ne.
Mozda i nije isto s obzirom da oni dozvoljavaju da se app pristupa sa bilo koje IP adrese iz Srbije, konkretno sam ih pitao za Yettel i rekose moze nema problema, dakle tu su liberalniji od mts, al onda mts potez ne kapiram al dobro nije tema, ionako vise ovu temu necu posecivati osim ako tast nesto bude pitao pa da potrazim ovde odgovor od vas kolega koji ste na supernovi.
Hvala zapravo svima koji su na ovaj ili onaj nacin pomogli da u najkracem roku resim tastu "problem".
Hvala🍻🍻🍻

Stalno neke muke da udovoljiš užoj ili široj rodbini.:sneaky:

To je promo period za praznike, verovatno će trajati do kraja januara.
Jedino što imam "otključano" su "oni" kanali a kako na njima ponižavaju skoro pa maloletnice, ni njih ne pratim.
Imam Žikinu dinastiju i Tesnu kožu koliko mi duša ište. Tu su i reprize na Arenama. Nikad se u fotelji u životu nisam ovoliko naspavao.

Ako
Kakve veze ima koliko posto je to aktiviralo ili ne? Ti das najlaksu mogucnost pa ko hoce aktivira, ko nece, ne mora.
Kakve veze ima IPTV, pricamo o mobilnoj applikaciji i aktivaciji iste.
A i nebitno je vise, ljudi poslali mail nakon sat vremena sa kredencijalima, ja mu namestio i sve sljaka top na telefonu.
Hvala @vladazupa1.

E samo jos jedno pitanje to sam zaboravio da pitam kad sam zvao danas jel se tarifira gledanje app preko podataka, pitam jer kod mtsa se ne tarifira pa ne znam kako je kod cerke firme dal je isto ili ne.
Mozda i nije isto s obzirom da oni dozvoljavaju da se app pristupa sa bilo koje IP adrese iz Srbije, konkretno sam ih pitao za Yettel i rekose moze nema problema, dakle tu su liberalniji od mts, al onda mts potez ne kapiram al dobro nije tema, ionako vise ovu temu necu posecivati osim ako tast nesto bude pitao pa da potrazim ovde odgovor od vas kolega koji ste na supernovi.
Hvala zapravo svima koji su na ovaj ili onaj nacin pomogli da u najkracem roku resim tastu "problem".
Hvala🍻🍻🍻
Za mts neznam, ali ja bez problema gledam preko yetella.
Ja mogu da dokupim paket jel tako?
Vidim na sajtu hbomax-a 7e mesecno.
Neznam koji si paket uzeo, ali vec od srednjeg imas hbo free. Doplata je 699d.

Poslednja izmena:
Ako

Za mts neznam, ali ja bez problema gledam preko yetella.
Nenene, nisi razumeo, znam da moze preko yettela ili bilo koje mreze u Srbiji, to sam ih pitao i rekli potvrdno, sto mi je glupost znajuci da mts to ne da, pitao sam da li se obracunava koriscenje podataka kad gledas recimo iz mts mreze u supernovi, kod mts se ne tarifira tj free je koriscenje tj gledanje kroz aplikaciju.
To me interesuje jer tast ima plan 3 doduse na speedtestu mu ide DL 300 umesto 150 i ide 20 UL umesto 15, jel to nesto dupliran DL a da mu nisu rekli ili nije cuo ili su mu slucajno odvrnuli "jaci" DL mada njemu je i 150 previse, gledao sam ugovor i tu se nigde ne spominje vise od 150/15 na optici.
Ako su oni pogresno nesto setovali bolje da su pogresili pa nekom od vas odvrnuli dupli DL nego njemu jer mu ne znaci nista tih 300 Mbit/s.

Stalno neke muke da udovoljiš užoj ili široj rodbini.:sneaky:

Jedino što imam "otključano" su "oni" kanali a kako na njima ponižavaju skoro pa maloletnice, ni njih ne pratim.
Imam Žikinu dinastiju i Tesnu kožu koliko mi duša ište. Tu su i reprize na Arenama. Nikad se u fotelji u životu nisam ovoliko naspavao.
"Oni" kanali... "Ne gledam ti ja to..." Gledaš malo,a... 😎 🍻

Danas i ja potpisah sa mts om. 12 meseci free, tv +250mb+fiksni.Druga godina 3849, valjda neki srednji box u mts u. Mesecima jurim da mi daju nesto povoljnije posto imam na 2 adrese supernovu, ali kako pozovem sve gore ponude. I pozvah devojku iz teledirekta, koja je mom burazeru sredila 12 free iako je kao i ja u supernovi, i za dan dva dolaze da montiraju. Mogao sam da predjem jer jos koristim ugovor od stare supernove, tj pre prodaje mtsu, i u njihovom sistemu nemam nijednu uslugu. Eto i kad si zadovoljan i hteo sam da ostanem da su dali bar neku fer ponudu, kao da namerno teraju stare korisnike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno