Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ste se uzvrpoljili sa tom pin zaštitom kad je vrlo korisna. Ako nećete pin onda u podešavanjima move boxa postavite starosnu kategoriju na 18+ i neće tražiti pin a kada je na 18 trazi pin samo za adult kanale. Bar kod mene je tako.

Oca su mi zvali da mu ponude net navodno besplatno do kraja ugovorne obaveze .Nije im poverovao pa je odbio mada mu net treba .Da li stvarno postoji takva ponuda i sta je fora ako je neko imao takvu ponudu .Nisam korisnik Supernove .Hvala unapred na odgovoru .

Oca su mi zvali da mu ponude net navodno besplatno do kraja ugovorne obaveze .Nije im poverovao pa je odbio mada mu net treba .Da li stvarno postoji takva ponuda i sta je fora ako je neko imao takvu ponudu .Nisam korisnik Supernove .Hvala unapred na odgovoru .
Ja kako koji put zovem, sve gora ponuda. Imam 2 ugovora jedan istice 31,(net, tv,), drugi sredinom januara(net, tv, fiksni), pre mesec dana mi nudili 4,5 meseci upola cene, pre 15 dana samo mesec upola cene. Opet im pisao na mejl, i juce zovu 6 meseci po istoj ceni, i na kraju sam odustao, nastavicu da koristim bez ugovora .
Trebao je cale da prihvati, posalji im mejl, pozvace te opet.

Nesto slicno sam dobio pre godinu dana. Dugo sam koristio samo televiziju na supernovoj. Dugo su me smarali da uzmem i net i na kraju pristao. Dobio 12 meseci net po 1 din. Druga godina ugovora full cena.

Ja sam imao samo net. Letos mi ponude i kablovsku za dz. Em sam dobio brzi net 120/15 em sve kanale. I naravno placam samo net.

Kod mene na "move" postoje kategorije 18 i kategorija 18+ što se odnosi na xxx kanale
Da, podesio sam tako uredjaj i za TV je u redu. Za aplikaciju, ta podesavanja ne vaze i neometano se moze gledatiti svaki kanal iako stoji roditeljska zastita na 18, kao sto je podeseno na "move" uredjaju za TV i(sti profil je u pitanju). Ne razumem i ne interesuju me zaista. Smatram da bi trebalo imati razumevanja i trebalo bi da svi provajderi imaju opciju za brisanje, skrivanje ili blokadu odedjenih kanala i dodadnih paketa i sl.

Prilozi

• Screenshot_2022-12-23-22-38-31-766_com.morescreens.supernova.jpg
    Screenshot_2022-12-23-22-38-31-766_com.morescreens.supernova.jpg
    32.2 KB · Pregleda: 136
  • Screenshot_2022-12-23-22-39-07-530_com.morescreens.supernova.jpg
    Screenshot_2022-12-23-22-39-07-530_com.morescreens.supernova.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 136
potpisao mailom novi ugovor na 24, reko necu nista da menjam, ne treba mi move box, ne dam 3 kartice, nesto mi rekla 12 meseci po dinar nesto,
nisam ni slusao :p
Kako si potpisao Ugovor mail-om i dobio popust? Jel To sada usluga prevedena na tebe sa nekog ukućanina ili se i do sada vodila na tebe?

Moram da prikupim papire, i na komisiju, a to i planiram...
Ako izlazis na IK preko NSZ dace ti prvi stepen invaliditeta, drugi tesko daju vade se na to da bi te zaposlio neko a sa drugim stepenom te nece niko i moraju te poslati na IK za invalidsku penziju gde ne daju penziju ako nisi 100% invalid. Jedino da ti dr specijalista napise da si potpuno izgubio radnu sposobnost zauvek ali ni to nije garant jer ako se iole kreces od invalidske penzije nema nista.

Izvinjavam se za oftopic samo sam dao upute iz iskustva da zna ko ne zna.

4.12. istekao ugovor, otkazao TV, ostavio samo net 100mbit, za 8 dana zvali i dali TV dzabe, jedan Move, STB i Move aplikaciju, cena ostaje 2000din.
Tako svi mozete da uzmete i da ne bacate pare.

Drugari, kako da pristupim podesavanjima, kad probam preko ove adrese samo stoji ovako kao na slici. Ruter je EchoLife HG8245W5-67

Prilozi

• BC9FC1CF-53F0-463C-81D2-E5DD31DED2C9.png
    BC9FC1CF-53F0-463C-81D2-E5DD31DED2C9.png
    69.6 KB · Pregleda: 92
Jesi li siguran da je adresa ispravna? Možda je 192.168.100.1 ili neka treća. Imaš li uputstvo?

Jesi li imao ranije normalan pristup, tj. jesi li probao uopšte? Probaj preko drugog pretraživača i preko PC-a direktno kablom ako je pristup bio telefonom ili nekim drugim bežičnim uređajem.

Jesi li imao ranije normalan pristup, tj. jesi li probao uopšte? Probaj preko drugog pretraživača i preko PC-a direktno kablom ako je pristup bio telefonom ili nekim drugim bežičnim uređajem.
Pa moram sacekati laptop koji mi ostao u vikendici, definitivno preko telefona ne moze, izgleda da ne moze to bez kabla 😃

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno