Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li nekom koci RTS 1 za vreme utakmice Argentina Hrvatska preko web-a? Mozillu koristim. Danas je radilo ali sada za vreme utakmice koci.
LOL. Isto Firefox, nekoliko puta u toku utakmica. Na drugim pretraživačima je nešto bolja situacija. Mislio sam da se neko od botova u komšiluku nasadio.:)

Meni je rts katastrofa i na tv i na move Smart app. Arena premium 1 je ok
Zanimljivo da mi se opet zakucavao MOVE sinoć u vreme utakmice ali se nije resetovao, 2-3 puta se zaglavljivao i odglavljivao. I to se izgleda dešava gotovo uvek na RTS-u, neki put na Areni. Drugim rečima, samo na prenosu utakmica a ne gledam ih toliko u odnosu na drugo.
Ko zna, možda ne može da izdrži rezultatsku napetost.:sneaky:

Mimo svega ovog, je li neko probao da uđe u video klub - Dorcel filmove preko supernovaott.rs?
Izbacuje mi ono "Ne postoji dostupan listing".:cautious:

Meni je rts katastrofa i na tv i na move Smart app. Arena premium 1 je ok
Da li postoji mogucnost da se smanji protok preko web-a? Preko eon-a na kompu kada smanjim na 2Mb/s ne koci a na 4 ili automatsko vec secka (ranije mi je sve radilo ok). Pa sam mislio da je do mog kompa. Inace i kod mene arena radi ok. Reci mi samo da li aren radi ok kada je liga sampiona? Jer sam citao za iris tv od mts-a da koci kad prevuse ljudi gleda neki dogadjaj.

Samo da proverim, jel ima neko da je skorije prelazio na neki od XL paketa i da je uspeo da odbije Move uređaj?

Pošto podrška ne odustaje. Ili Move ili CAM kartice i gašenje naloga za Move aplikacije. Ili potpisivanje ugovora za L paket.

Ne znam kako ne mogu da shvate da mi u 2022-oj, sa krštenim Smart televizorom, ne treba kinesko đubre za gledanje televizije.

LOL. Isto Firefox, nekoliko puta u toku utakmica. Na drugim pretraživačima je nešto bolja situacija. Mislio sam da se neko od botova u komšiluku nasadio.:)

Zanimljivo da mi se opet zakucavao MOVE sinoć u vreme utakmice ali se nije resetovao, 2-3 puta se zaglavljivao i odglavljivao. I to se izgleda dešava gotovo uvek na RTS-u, neki put na Areni. Drugim rečima, samo na prenosu utakmica a ne gledam ih toliko u odnosu na drugo.
Ko zna, možda ne može da izdrži rezultatsku napetost.:sneaky:

Mimo svega ovog, je li neko probao da uđe u video klub - Dorcel filmove preko supernovaott.rs?
Izbacuje mi ono "Ne postoji dostupan listing".:cautious:
Isto mi pise "Nepostoji dostupan listing".

Samo da proverim, jel ima neko da je skorije prelazio na neki od XL paketa i da je uspeo da odbije Move uređaj?

Pošto podrška ne odustaje. Ili Move ili CAM kartice i gašenje naloga za Move aplikacije. Ili potpisivanje ugovora za L paket.

Ne znam kako ne mogu da shvate da mi u 2022-oj, sa krštenim Smart televizorom, ne treba kinesko đubre za gledanje televizije.
Ti hoćeš da ti ostave cam karticu?
Ako ne, onda uzmi taj move nek ti ga napakuju kući pa kad odu ti ka otkači spakuj u kutiju a koristi tv preko smart aplikacije.

Od juče nemam Studio B iako u opisu kanala piše koja emisija ide trenutno na programu, imam cam karticu. Jel treba opet da tražim kanal, ili kako ga vratiti. Piše This service not available

Pa vecina sada ima smart televizore i ne treba im move uredjaj. Treba da ostave stvar izbora, mene su ubedjivali prilikom produzetla ugovora, jedva su pristali na to da ne zelim move, tu njihovu naprednu sklopociju...
Danas se svasta zove smart tv, alfa, vox, fox, vivax i slicni sa jako losim hardverom. To su budzetski televizori koji osim sto imaju ravan ekran, nemaju nista drugo. Fora je sto sa boksom "bolje" radi aplikacija na ovim televizorima, kada radi.

Hvala, a HDR u boxu da isključi?
Neka proba, pa ako mu ne valja slika, neka vrati. Kod nekih televizora ako zagasis HDR bude slika "oprana", bleda.

Od juče nemam Studio B iako u opisu kanala piše koja emisija ide trenutno na programu, imam cam karticu. Jel treba opet da tražim kanal, ili kako ga vratiti. Piše This service not available
Opet skeniranje kanala.

Ti hoćeš da ti ostave cam karticu?
Ako ne, onda uzmi taj move nek ti ga napakuju kući pa kad odu ti ka otkači spakuj u kutiju a koristi tv preko smart aplikacije.
Da, želeo bih da mi umesto Move-a ostave kartice. Ali kažu da to nije moguće u tom paketu, jedino u slabijima paketima daju Move+izbor između CAM/običnog STB.

Fora je u tome što, app koristim za video klub i premotavanje, za live gledanje je ipak kartica bolje rešenje, pogotovo za utakmice, jer nema kašnjenja, koje je prisutno u aplikaciji.

Stvar je u tome što neće da izađu u susret i da mi umesto boxa ostave kartice, tačnije hoće, ali onda moram da se odreknem naloga za Move aplikacije. Bukvalno nigde logike. Tražim im skuplji paket i (po njihovom) lošiju opremu, al eto to nije moguće.

Znači u jačem paketu ne žele nikako da ostave cam karticu i za više tv na primer na svakom montiraju move? To je glupost realno, ako je tako, plus preko cam/coax realno se i bolje vide kanali, bar kod mene (pored tog kašnjenja što ima app).

Danas se svasta zove smart tv, alfa, vox, fox, vivax i slicni sa jako losim hardverom. To su budzetski televizori koji osim sto imaju ravan ekran, nemaju nista drugo. Fora je sto sa boksom "bolje" radi aplikacija na ovim televizorima, kada radi.
Ok slazem se, ali uz te no name tv cu pre da dam 5000din za android box i da instaliram sta hocu plus njihovu aplikaciju move 'n go, nego da koristim njihov "napredni" uredjaj koji vise ne radi nego sto radi...

Nije los Move box. Imam na njemu instaliran Kodi,Smartube,Stremio. Bolje radi od Eon boxa. Preko njega nemas kasnjenja. Ja recimo nisam uzeo cam kartice nego dva stb boxa. Em brze menja kanale em moze dodatno da se podesi slika. Ti uzmi move box pa vidi ima li neko u komsiluku cam a da hoce move box pa se menjaj. Naravno ako ima slican paket.

Znači u jačem paketu ne žele nikako da ostave cam karticu i za više tv na primer na svakom montiraju move? To je glupost realno, ako je tako, plus preko cam/coax realno se i bolje vide kanali, bar kod mene (pored tog kašnjenja što ima app).
Tako tvrde. Najjači paket ide sa 2 Move uređaja, dok slabiji paketi idu 1 Move+1 CAM/1običan STB.

Problem je što i podrška klasično pojma nema. Jedan dan na može CAM uopšte, drugi dan može, treći dan može, ali onda nemate više Move aplikaciju...

Ako ostanu pri stavu da nema CAM-a, neću ni produžavati ugovor. Pošto za dva meseca garant ima da promene priču i ponudu paketa.

Dobih novi ZTE F680 tako da sam se vratio na 1gps brzinu :). Sada kada imam superadmin pristup ruteru, da li menjati nesto za dns, ili generalno na ruteru kako bih imao bolji rad? Vidim i da sam natovan, naravno, pa ostaje SBB za torrente ;)

Nisam znao da ne mogu da dokupim jos jedan move box u super 2 L paketu, nego moram ugovor da promenim u neki 3xl da bih mogao da imam dva move boxa. Trenutno imam jedan move i na druga dva kartice, hteo sam da sklonim jednu karticu i zamenim move boxom jer sam mislio da moze u onu naknadu od 300din mesecno. Ne znam jel ima neko neku informaciju da se odradi drugacije da ne menjam ugovor?

Tako tvrde. Najjači paket ide sa 2 Move uređaja, dok slabiji paketi idu 1 Move+1 CAM/1običan STB.

Problem je što i podrška klasično pojma nema. Jedan dan na može CAM uopšte, drugi dan može, treći dan može, ali onda nemate više Move aplikaciju...

Ako ostanu pri stavu da nema CAM-a, neću ni produžavati ugovor. Pošto za dva meseca garant ima da promene priču i ponudu paketa.
Update za CAM: Danas ponovo druga priča, sad se izvinjavaju jer su mi pogrešno izneli ponudu, ipak uopšte ne može CAM, čak ni po cenu ukidanja Move aplikacije...

Kakva komedija. Baš ću sutra da ih pitam, jel može da se doplati CAM. Pošto na sajtu piše da je maksimalan broj na jednom ugovoru 4 boxa/CAM-a.

@trip Oni su potpuno pogubljeni, kao što vidiš iz mog slučaja. Svaki dan pričaju drugu priču. Napravili su takvo s*anje sa ovim prisiljavanjem na određene uređaje u zavisnosti od jačine paketa. Sve što želim je brži internet i CAM kartice, al gospoda ne daju. Nisam video tvrdoglavijeg operatera u poslednje vreme, a imali smo dodirnih tačaka sa mnogo njih.

Ovi iz Supernove su pravi idioti, kod njih je cist raspad sistema, sad mi se cini da jos gore posluju kako su pripojeni u Telekom, nego u vreme kada su radili kao odvojena firma.
Ja takodje imam problem sa obnovom ugovora za paket koji mi istice uskoro, jer oni bukvalno zele da mi degradiraju ponudu, i plus da mi znatno skuplje naplacuju.
Moj trenutni paket je Super Sve, uz koji sam dobio i neke specijalne pogodnosti putem terenske prodaje pre 2 godine, uspeo sam tada da izboksujem cak 5 uredjaja, odnosno 1 STB(Skymaster), 1 CAM, 1 MOVE (hibrid) i 2 MOVE IP STB-a(jer je tada vazilo pravilo da se moze dobiti onaj broj IP STB-a, koji je jednak broju STB/CAM uredjaja, koje korisnik ima), i sve to sam dobio bez dodatne doplate tokom celog ugovora.
Medjutim sada oni mene ubedjuju da obnovimo ugovor na novi paket Super Plan 3 M, koji je skuplji od mog trenutnog paketa, a pri tome mi ne dozvoljavaju da zadrzim pogodnosti za uredjaje koje imam, kao ni same uredjaje, ako predjem na novi paket.
Njihov idiotski predlog je, da ja predjem na taj Super PLAN 3 M paket, i dobijem 3 meseca 50% popusta, a sto se uredjaja tice, kao po novom pravilniku maksikalno je dozvoljeno 4 uredjaja bez obzira da li su STB/CAM/MOVE/MOVE IP, i da ukoliko zelim vise od 2 uredjaja, moram da doplacujem jos 2 po 300 din mesecno, a 5 uredjaj zahtevaju da im vratim (iako sam ga tokom dvogodisnjeg ugovora najnormalnije koristio), ili da ukoliko zelim da imam i 5 uredjaj, potpisem ceo novi ugovor za TV uslugu sa njima, sto meni naravno nikako nije isplativo.
Ja sam prekinuo svu dalju pricu sa njima, i pusticu da vidim sta ce se desiti kada mi istekne ugovor, odnosno koliko ce mi dolaziti uvecan racun (jer oni cak i na to nisu u stanju da mi daju odgovor), ali kako sam saznao od agenta iz poslovnice najverovatnije da ce mi biti samo malo uvecan racun nakon isteka, a da ce mi sve ostati kao i do sada, sto je za mene ako zaista tako bude najisplativija solucija, buduci da se sa ovim budalama covek ne moze sporazumeti, a koliko vidim i njima nije mnogo bitno da mene zadrze kao korisnika i pruze mi ponudu koja meni najvise odgovora, a ja zapravo i ne trazim nista vise nego da mi ostane ponuda kakvu sam imao tokom 2 godine na trenutnom paketu.

Kada se prijavljuje raskid ugovor?
Pre zadnjeg meseca UO, u toku zadnjeg meseca UO ili kada istekne UO (mada je ovo zadnje totalno glupo, ali kod SN je sve moguće)?

Ovi iz Supernove su pravi idioti, kod njih je cist raspad sistema, sad mi se cini da jos gore posluju kako su pripojeni u Telekom, nego u vreme kada su radili kao odvojena firma.
Ja takodje imam problem sa obnovom ugovora za paket koji mi istice uskoro, jer oni bukvalno zele da mi degradiraju ponudu, i plus da mi znatno skuplje naplacuju.
Moj trenutni paket je Super Sve, uz koji sam dobio i neke specijalne pogodnosti putem terenske prodaje pre 2 godine, uspeo sam tada da izboksujem cak 5 uredjaja, odnosno 1 STB(Skymaster), 1 CAM, 1 MOVE (hibrid) i 2 MOVE IP STB-a(jer je tada vazilo pravilo da se moze dobiti onaj broj IP STB-a, koji je jednak broju STB/CAM uredjaja, koje korisnik ima), i sve to sam dobio bez dodatne doplate tokom celog ugovora.
Medjutim sada oni mene ubedjuju da obnovimo ugovor na novi paket Super Plan 3 M, koji je skuplji od mog trenutnog paketa, a pri tome mi ne dozvoljavaju da zadrzim pogodnosti za uredjaje koje imam, kao ni same uredjaje, ako predjem na novi paket.
Njihov idiotski predlog je, da ja predjem na taj Super PLAN 3 M paket, i dobijem 3 meseca 50% popusta, a sto se uredjaja tice, kao po novom pravilniku maksikalno je dozvoljeno 4 uredjaja bez obzira da li su STB/CAM/MOVE/MOVE IP, i da ukoliko zelim vise od 2 uredjaja, moram da doplacujem jos 2 po 300 din mesecno, a 5 uredjaj zahtevaju da im vratim (iako sam ga tokom dvogodisnjeg ugovora najnormalnije koristio), ili da ukoliko zelim da imam i 5 uredjaj, potpisem ceo novi ugovor za TV uslugu sa njima, sto meni naravno nikako nije isplativo.
Ja sam prekinuo svu dalju pricu sa njima, i pusticu da vidim sta ce se desiti kada mi istekne ugovor, odnosno koliko ce mi dolaziti uvecan racun (jer oni cak i na to nisu u stanju da mi daju odgovor), ali kako sam saznao od agenta iz poslovnice najverovatnije da ce mi biti samo malo uvecan racun nakon isteka, a da ce mi sve ostati kao i do sada, sto je za mene ako zaista tako bude najisplativija solucija, buduci da se sa ovim budalama covek ne moze sporazumeti, a koliko vidim i njima nije mnogo bitno da mene zadrze kao korisnika i pruze mi ponudu koja meni najvise odgovora, a ja zapravo i ne trazim nista vise nego da mi ostane ponuda kakvu sam imao tokom 2 godine na trenutnom paketu.
Najavi im raskid ugovora na mesec dana pre isteka UO . Zvacete neko od ovih sa vecim ovlašcenjima sigurno i ponuditi bolje uslove . Tako je bio slucaj kod men kada sam raskinuo ugovor na njihovu stetu , tada je moglo sve , samo da potpisem novu UO .

Kada se prijavljuje raskid ugovor?
Pre zadnjeg meseca UO, u toku zadnjeg meseca UO ili kada istekne UO (mada je ovo zadnje totalno glupo, ali kod SN je sve moguće)?
Zakon kaže da prilikom raskida ugovora na određeno, ne postoji otkazni rok od 30 dana.

Ako ne želiš da se nadmudruješ sa njima, i da im objašnjavaš zakon, najavi raskid 30 dana pre isteka UO.
Po zakonu bi trebao da možeš da raskineš ugovor istog dana kada ti istekne UO.

Sad mi došao Supernova akviziter, nudi 18 meseci po 1 dinar za postojeće SBB korisnike. Akcija je još danas pa ko hoće nek se javi za broj, kaže može cela Srbija.

@nexla nažalost, od 9. januara ćeš svakako biti migriran na novi paket zbog ukidanja starog ako se ne složiš sa obaveštenjem, što će povući dodatne posledice koje si naveo. Stoga, najbolje bi bilo da podneseš zahtev za raskid, koji te zbog ovoga sleduje bez penala i dobićeš bolju ponudu za obnovu ako ipak budeš želeo da ubuduće koristiš Supernovu.

Pozz... Drugaru istekao ugovor... I hteo da prebavi na oca i potpise novi uz pogodnosti kao novi korisnik... Oni ga sasekli, kazu ne moze to nije nobi korisnik... Ja sam licno prebavio na zenu i vodi se kao novi i sobio 6 meseci, doduse pre godinu i nesto dana.
Kakva je sada situacija, moze il ne moze... Ili ono raskines pa za mesec dana opet na sebe... Moze li se vodiyi nekako kao novi korisnik i dobiti neku pogodnost?

Imam eon nalog, a supernova internet. Na browseru ne mogu da gledam n1, nova s... Da li mogu nekako da zaobiđem to ili moram da kupim eon van mreže?

Surfshark,zemlja Srbija.Koristio godinu dana bez problema.Naravno ovo se plaća.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno