Ovi iz Supernove su pravi idioti, kod njih je cist raspad sistema, sad mi se cini da jos gore posluju kako su pripojeni u Telekom, nego u vreme kada su radili kao odvojena firma.
Ja takodje imam problem sa obnovom ugovora za paket koji mi istice uskoro, jer oni bukvalno zele da mi degradiraju ponudu, i plus da mi znatno skuplje naplacuju.
Moj trenutni paket je Super Sve, uz koji sam dobio i neke specijalne pogodnosti putem terenske prodaje pre 2 godine, uspeo sam tada da izboksujem cak 5 uredjaja, odnosno 1 STB(Skymaster), 1 CAM, 1 MOVE (hibrid) i 2 MOVE IP STB-a(jer je tada vazilo pravilo da se moze dobiti onaj broj IP STB-a, koji je jednak broju STB/CAM uredjaja, koje korisnik ima), i sve to sam dobio bez dodatne doplate tokom celog ugovora.
Medjutim sada oni mene ubedjuju da obnovimo ugovor na novi paket Super Plan 3 M, koji je skuplji od mog trenutnog paketa, a pri tome mi ne dozvoljavaju da zadrzim pogodnosti za uredjaje koje imam, kao ni same uredjaje, ako predjem na novi paket.
Njihov idiotski predlog je, da ja predjem na taj Super PLAN 3 M paket, i dobijem 3 meseca 50% popusta, a sto se uredjaja tice, kao po novom pravilniku maksikalno je dozvoljeno 4 uredjaja bez obzira da li su STB/CAM/MOVE/MOVE IP, i da ukoliko zelim vise od 2 uredjaja, moram da doplacujem jos 2 po 300 din mesecno, a 5 uredjaj zahtevaju da im vratim (iako sam ga tokom dvogodisnjeg ugovora najnormalnije koristio), ili da ukoliko zelim da imam i 5 uredjaj, potpisem ceo novi ugovor za TV uslugu sa njima, sto meni naravno nikako nije isplativo.
Ja sam prekinuo svu dalju pricu sa njima, i pusticu da vidim sta ce se desiti kada mi istekne ugovor, odnosno koliko ce mi dolaziti uvecan racun (jer oni cak i na to nisu u stanju da mi daju odgovor), ali kako sam saznao od agenta iz poslovnice najverovatnije da ce mi biti samo malo uvecan racun nakon isteka, a da ce mi sve ostati kao i do sada, sto je za mene ako zaista tako bude najisplativija solucija, buduci da se sa ovim budalama covek ne moze sporazumeti, a koliko vidim i njima nije mnogo bitno da mene zadrze kao korisnika i pruze mi ponudu koja meni najvise odgovora, a ja zapravo i ne trazim nista vise nego da mi ostane ponuda kakvu sam imao tokom 2 godine na trenutnom paketu.