Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh što meni na 4k televizoru ne da opciju da namestim 1080p...

Ja se ne razumem, znam da na box paketu sam imao na svakom uredjaju stb resivere, tu sam imao i kucni bioskop i kupovine filmova i lep pregled kanala. Ovde imam tu mogucnost samo na jednom tvu ostali neke kartice imaju i samo listanje kanala, nikakav pregled niti bilo kakve opcije, bas sam se pokajao

Da tako je, nekad kad kažeš "HBO" bilo vau, sada čini mi se da je i smanjen izbor filmova i serija. Tako da mu dođe na kraju sve isto.
Jeste HBO puko. Nije to to ko nekad. Što se tiče Pinka, kad već forsiraju nek forsiraju bolji kvalitet slike. Sem pink premiuma... drugo i nije nešto

Ja se ne razumem, znam da na box paketu sam imao na svakom uredjaju stb resivere, tu sam imao i kucni bioskop i kupovine filmova i lep pregled kanala. Ovde imam tu mogucnost samo na jednom tvu ostali neke kartice imaju i samo listanje kanala, nikakav pregled niti bilo kakve opcije, bas sam se pokajao
Ne cimaj se,tako je kako je
Imam Supernovu u svim verzijama dvb,apk i move,sve je to labavo u odnosu na eon smart apk

Jedino sto vredi kod sn su tih 12m po dinar,punu cenu apsolutno ne vrede

Najbolja kombinacija je opticki pasivni net i eon sa slobodnog trzista

Ne cimaj se,tako je kako je
Imam Supernovu u svim verzijama dvb,apk i move,sve je to labavo u odnosu na eon smart apk

Jedino sto vredi kod sn su tih 12m po dinar,punu cenu apsolutno ne vrede

Najbolja kombinacija je opticki pasivni net i eon sa slobodnog trzista
A jel ima mogucnost da doplatim za jos jedan smart move box, da izbacim ovu bezvrednu karticu iz tva, bar da napravim priblizno irisu? Svakako moram jos pojacivac za net da kupim jer ovaj ruter slabije baca signal u odnosu na onaj prethodni iz open box paketa iako na istom mestu stoje.

Zvao me privatno SN akviziter, sa final ponudom: slikam mu sbb racun i dobijem 18 od 24 meseca za 1din. Konacno prihvatio, da imam optiku kao backup net 😆.

Zanimljiva migracija paketa i cene
Ističe mi ugovor. .imao paket "Gpon super par plus move" koji je bio 3.399din
A SAD JE...4.799din
Screenshot_20221210_140243_Samsung Notes.jpg

Poslednja izmena:
Ne, sad je tj biće kad ti istekne UO ako ne "produžiš ugovor" po ovoj ceni bez UO: 5149 😆

Zvao me privatno SN akviziter, sa final ponudom: slikam mu sbb racun i dobijem 18 od 24 meseca za 1din. Konacno prihvatio, da imam optiku kao backup net 😆.
Ja sam pre neki dan uveo SN na isti način,18 meseci po dinar a posle 6 meseci po 3700. Svi kanali i video klub otključani,net 200/20 optika,HBO Max...
Jedini uslov je bio da sam na sbb-u a kako mi ugovor ističe 01.2023. ništa ne gubim.

Lepo.
Otarasiću se TV usluge, a ostaviti samo Net. Nabavio sam sada skoro IPTV za 4€ mesečno, sa svime što mi treba.
Koliko gledam TV sasvim korekno za moje penzionerske prohteve i zahteve koji će uslediti posle NG.

Занима ме да ли на рутер Супернове могу да се повежу два компјутера преко Ethernet кабла?

Не шалим се. Озбиљно питам. Код МТС-а имам интернет и мигрираћу у Супернову. На основу слика рутера које сам пронашао на нету не могу да закључим који тренутно рутер даје Супернова корисницима. Када бих знао који рутер даје изуглао бих и сам дошао до решења. Када год могу пре него што питам на Бенчмарку ја питам Гугл.

Sve su krševi,kad tad ako hoćeš dobar signal na wifi moraš investirati u dobar ruter.Ovaj njihov gurnuti iza ormana da glumi modem.

Opet mi promenili IP i opet neki bleklistovan (ili kako se već to zove, sin mi tako nekako rekao) i opet mi Instagram blokirao profil a od njega živim. Ovo je drugi put za 7-8 meseci, uložim pare i pare u reklame i blokiraju me, i deci igrrice koje kupili i sve redom. I kako sad koga ja penalim? Kad sam ih zvao prošli put kažu ne znamo kako da vam pomognemo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno