Jer nemate 4k tvKod mene imaju samo opcije 1080p50hz
1080i50p i jos neka losija od ovih, preko toga nista
Ne znam prodali su mi ga pre godinu kao 4k.Jer nemate 4k tv
Jeste HBO puko. Nije to to ko nekad. Što se tiče Pinka, kad već forsiraju nek forsiraju bolji kvalitet slike. Sem pink premiuma... drugo i nije neštoDa tako je, nekad kad kažeš "HBO" bilo vau, sada čini mi se da je i smanjen izbor filmova i serija. Tako da mu dođe na kraju sve isto.
Ne cimaj se,tako je kako jeJa se ne razumem, znam da na box paketu sam imao na svakom uredjaju stb resivere, tu sam imao i kucni bioskop i kupovine filmova i lep pregled kanala. Ovde imam tu mogucnost samo na jednom tvu ostali neke kartice imaju i samo listanje kanala, nikakav pregled niti bilo kakve opcije, bas sam se pokajao
A jel ima mogucnost da doplatim za jos jedan smart move box, da izbacim ovu bezvrednu karticu iz tva, bar da napravim priblizno irisu? Svakako moram jos pojacivac za net da kupim jer ovaj ruter slabije baca signal u odnosu na onaj prethodni iz open box paketa iako na istom mestu stoje.Ne cimaj se,tako je kako je
Imam Supernovu u svim verzijama dvb,apk i move,sve je to labavo u odnosu na eon smart apk
Jedino sto vredi kod sn su tih 12m po dinar,punu cenu apsolutno ne vrede
Najbolja kombinacija je opticki pasivni net i eon sa slobodnog trzista
Bas bezveze, kad ce da bude u 4k kvalitetu, zna li se sta?Studio B prebacen u HD![]()
Sto ne pitas direktor telekom srbija Vladimir Lucic 😁Bas bezveze, kad ce da bude u 4k kvalitetu, zna li se sta?
Za Studio B ima kapaciteta, al za BBC Earth jok...Studio B prebacen u HD![]()
Ja sam pre neki dan uveo SN na isti način,18 meseci po dinar a posle 6 meseci po 3700. Svi kanali i video klub otključani,net 200/20 optika,HBO Max...Zvao me privatno SN akviziter, sa final ponudom: slikam mu sbb racun i dobijem 18 od 24 meseca za 1din. Konacno prihvatio, da imam optiku kao backup net 😆.
Verovatno je bbc earth skuplji.Za Studio B ima kapaciteta, al za BBC Earth jok...
Да ли рутер има и WiFi емисију интернета?Može, naravno.
Ti zezaš jutros rano?Да ли рутер има и WiFi емисију интернета?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari