Možeš u supernovoj na uzmeš samo internet bez TV-a. Tako da imaš samo internet, a za TV kako se snađeš.Sto se mene tice nek razdvoje net i tv, lepo da placame net i dobijem net pa cu sam da biram sta cu da gledam i u kom formatu a tv nek nude penzionerima da gledaju dnevnik posle slagalice.
Proveri ti ovu teoriju u praksi. Pošto si ti za njih postojeći korisnik kad prelećeš između MTS Box i Supernova Plan paketa. A postojeći / stari korisnici ne dobijaju to brdo dž meseci.Uzeo bih sad supernovu plan 2L paket, 12 meseci bih dobio za dinar, ostalih po 3600.
Ja raskidam ugovor na ime na koje se vodio box, a potpisujem ugovor na novo ime, receno mi je da tako moze i da to dobijem jer se vodim kao novi korisnik.Proveri ti ovu teoriju u praksi. Pošto si ti za njih postojeći korisnik kad prelećeš između MTS Box i Supernova Plan paketa. A postojeći / stari korisnici ne dobijaju to brdo dž meseci.
Kad potpises ponudu u kojoj sve pise sta si dogovorio, onda si miran. Kasnije monteri donose i ugovor (koji se vezuje za ponudu), samo pazi da ne potpises ponovo drugu ponudu u kojoj nije sve navedeno.Ja raskidam ugovor na ime na koje se vodio box, a potpisujem ugovor na novo ime, receno mi je da tako moze i da to dobijem jer se vodim kao novi korisnik.
Kod mene radi perfektno ni da štucne... Čista 10+Ne znam kako je vama, al posle ovog poslednjeg udate Move dosta lošije radi. Baguje i menjanje kanala... loše
Btw. Zaboravio sam da pitam jel uz ovaj 2L paket ide i fixni telefon u ovu cenu ili to mora naknadno, ili neki drugi paket ima i mora ?Drugari potrebna mi je pomoc i saveti od vas u sto kracem roku, odnosno do sutra.
Posto sam korisnik Box3 paketa a ugovor mi istice za nedelju dana, nisam zadovoljan internetom, tj uvece ne mogu da otvorim ni sliku, zalio se bezbroj put ali nista.
Uzeo bih sad supernovu plan 2L paket, 12 meseci bih dobio za dinar, ostalih po 3600.
Interesuje me jel isti broj kanala i kvalitet kao na box3, meni nije bitno ali mojim ukucanima jeste. Druga stvar koja me zanima kvalitet interneta posto je optika, nisam toliko učen da znam ali bitno mi je da radi da ne koristim svaku noc 4g? Takodje ja uz box imam 3 televizora prikljucena sa stb, i doplacujem za jedan 300din, a dva su u sklopu paketa, jel ista cena i kod supernove. I glavni ovaj uredjaj sto se dobija ima li u sebi youtube aplikaciju da je pravi smart, posto kod box3 su obicni samo za kanale? Hvala
I ja radim isto raskidam ugovor sa Supernovom na ženino ime i potpisujem novi na svoje ime kao novi korianik i dobijam 12 mes za dinar. Pre dve godine sam uradio obrnuto. Ko ima Sbb može da dobije i dodatne mesece gratis.Proveri ti ovu teoriju u praksi. Pošto si ti za njih postojeći korisnik kad prelećeš između MTS Box i Supernova Plan paketa. A postojeći / stari korisnici ne dobijaju to brdo dž meseci.
Ja sam to SS sa njihovog sajta gde tako pise, i to se mora proveriti^ Ovo ne može biti tačno, smanjili su broj. Sad ide 1MOVE+1CAM/STB a ukupno može 4 s tim što se 3 i 4 plaćaju.
Pogledajte prilog 363989
Daj link sa koga si to slikaoJa sam to SS sa njihovog sajta gde tako pise, i to se mora proveriti
Komsija ima samo net kod njih i placa 1.500din. Zvali su ga nekoliko puta da ponude besplatnu kablovsku uz novi ugovor na 24 meseca. On je stariji covek i ne razume se u to ili nema poverenja. Predlozio sam mu da pristane na to jer ce dobiti brzi net + kablovsku a i dalje ce placati 1.500din. Okrenuo sam ih i pustio na zvucnik.. Pitala ga je koliko TV ima i da ima pravo na do 3 bez doplate. Na to sam se ja ukljucio i napomenuo joj da li se sigurno da za treci ne mora doplatiti 300 din. Ona je nesto kao proveravala i potvrdila da ima pravo na 3 bez doplate. E sad, na sajtu jedno a ovde drugo.... To izgleda kako koga zapadne...^ Ovo ne može biti tačno, smanjili su broj. Sad ide 1MOVE+1CAM/STB a ukupno može 4 s tim što se 3 i 4 plaćaju.
Pogledajte prilog 363989
Rešio sam da se ženim...I ja radim isto raskidam ugovor sa Supernovom na ženino ime i potpisujem novi na svoje ime kao novi korianik i dobijam 12 mes za dinar. Pre dve godine sam uradio obrnuto. Ko ima Sbb može da dobije i dodatne mesece gratis.
Povećanje cene je uvek moguće.I meni su ponudili besplatno kablovsku dve godine uz internet koji sam uzeo pre dva meseca. Kažu 30mbps brži net (sada je 50mbps) i besplatna kablovska u periodu od dve godine po ceni od 1549 dinara. Valjda neće da muljaju nešto u tom periodu od dve godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari