Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ima HDR on off, nema splash screen, nista posebno sem toga, nema vise beli pravougaonik i to bi bilo to, jos font malo drugaciji i to je to. Danas negde oko 12h pocelo da se ne gasi na svakih 10 min. Popravili izgleda nesto, sta znam, sad je okej koliko toliko.

Danas posle dosta vremena mucenja reklamiram ruter... Onaj crni veliki uspravni... Na 2.4ghz signal odlican na uredjajima, ali protok katastrofa, i viber bufferuje cesto... Kad proradi obavezni su prekidi i seckanja i bufferi narocito YT... Tako da dosta je bilo, wifi **** i ima ga menjaju ili nose iz stana.... Da a na 5ghz kanal se malo malo pa izgubi, znaci nema ga uopste vidljivog. .. Pa se pojavi... Vrvt pregreva i iskljucuje...

Opet se vratilo da se move sam pali gasi na svakih 10 minuta. Sta ovi rade j b m li ga. Supernova Cuprija ako ovo cita neko, popravljajte ove *******cije brzo ili ce da sledi reklamacija.

Danas posle dosta vremena mucenja reklamiram ruter... Onaj crni veliki uspravni... Na 2.4ghz signal odlican na uredjajima, ali protok katastrofa, i viber bufferuje cesto... Kad proradi obavezni su prekidi i seckanja i bufferi narocito YT... Tako da dosta je bilo, wifi **** i ima ga menjaju ili nose iz stana.... Da a na 5ghz kanal se malo malo pa izgubi, znaci nema ga uopste vidljivog. .. Pa se pojavi... Vrvt pregreva i iskljucuje...
Probaj na 5Ghz da stavis ova podesavanja. Na tim podesavanjima mi svi uredjaji koji koriste 5Ghz rade odlicno. Pa i Move box.Screenshot_2022-11-01-21-16-27-708_com.android.chrome.jpg

Ja kol'ko znam, Move box ne podržava povezivanje na 5Ghz mrežu.

U pravu si. Imam 5 boxeva pa se pogubih ;) Move mi je na 2.4 a na 5Ghz mi je Mi stik 4k i Mi box 3.

Opet se vratilo da se move sam pali gasi na svakih 10 minuta. Sta ovi rade j b m li ga. Supernova Cuprija ako ovo cita neko, popravljajte ove *******cije brzo ili ce da sledi reklamacija.
Da li si proverio podesavanja na televizoru? HDMI cec off? Ne verujem da su tek tako resili problem pa ga vratili, nijedan ATV i aosp boks nema funkciju da se gasi na 10 minuta.

Izgleda su malo radili na wifi konekciji, ranije mi se nakon restarta pojavljivao problem sa wifi, tipa restartujem 2-3 puta i tek se onda poveze, sada je ispravljeno.

"Pickbox Now" ponovo dostupan u video klubu.
Dorcel XXX izbačen.
Kakav dorcel? Odakle izbacen?

Da li si proverio podesavanja na televizoru? HDMI cec off? Ne verujem da su tek tako resili problem pa ga vratili, nijedan ATV i aosp boks nema funkciju da se gasi na 10 minuta.

Izgleda su malo radili na wifi konekciji, ranije mi se nakon restarta pojavljivao problem sa wifi, tipa restartujem 2-3 puta i tek se onda poveze, sada je ispravljeno.

Kakav dorcel? Odakle izbacen?
Sve pogaseno drzim hdr, hdmi cec samo cec , off move ugaseno ono na 30,60,90,120,180 minuta je iskljuceno, sve sto moze da mu da kazem "smeta". Jednostavno 10 minuta i ugasi se, onda upalis na daljinski, opet 10-15 i isto. Pocupao sve kablove, ostavio 2h ukljucio move opet isto , aj bez povezivanha na internet samo move u offline isto se desava. I to bas posle tog njihovog azuriranja. Do tada sve radilo u full-u. ***. A menjali mi move nema 2 meseca...

Iskljuci hdmi iz tv-a i gledaj da li ce se boks ugasiti nakon toga. Promeni hdmi port na tv-u.

To sam bas hteo da kazem. Proveri i tv,sta je u njemu sve ukljuceno.

Sve pogaseno drzim hdr, hdmi cec samo cec , off move ugaseno ono na 30,60,90,120,180 minuta je iskljuceno, sve sto moze da mu da kazem "smeta". Jednostavno 10 minuta i ugasi se, onda upalis na daljinski, opet 10-15 i isto. Pocupao sve kablove, ostavio 2h ukljucio move opet isto , aj bez povezivanha na internet samo move u offline isto se desava. I to bas posle tog njihovog azuriranja. Do tada sve radilo u full-u. ***. A menjali mi move nema 2 meseca...
Imao sam isti problem kada su mi uveli move box. Resio ga tako sto sam zamenio HDMI kabl. Probaj i ti da utaknes neki drugi ako imas pri ruci.

Na tv imam dva hdmi porta. Jedan je za komp drugi za move. Menjao sam im mesta ali opet isto. Doduse istim kablovima. Aj videcu imam jos u fioci hdmi kablove. Ali mislim da nije do toga jer sve radilo sa istim tim kablovima j portovima pre famoznog azuriranja.

A je l' imas ti dvb-c tuner na tom TV-u? Lepo uzmes 1 karticu, i bacis taj skaradni uredjaj !?
To cu i da uradim, sad sam zvao drugara iz Supernove. Ne karticu nego skymaster. Kaze to bolje nego kartica direkt u tv. Imam i dvb c tjuner, moze i kartica naravno. Ovo mi je treci move u zadnjih pola godine, ne treba mi to s r a nj e vise. Samo za premotavanje sluzi, koj ce mi.

jel jos uvek traje bag nakon novog updatea za move? Nisam ga povezivao na internet da se ne bi apdejtovao

Pozdrav drugari,
Korisnik sam starog exe net paketa.. imam brzinu 300/100 tv+net i placam oko 3.500 mesecno.. istice mi ugovor u decembru, iskreno, nisam nista u toku, nemam pojma sta se desava sa paketima itd.. sta je sada najbolje ciniti? Imam ove iz Oriona svakih 15 dana mi dolaze na vrata nude njihove usluge itd.. Koji paket u tom cenovnom rangu i sa slicnom ako ne i vecom brzinom je sada aktuelan? Hvala svima na odgovorima.

Pozdrav drugari,
Korisnik sam starog exe net paketa.. imam brzinu 300/100 tv+net i placam oko 3.500 mesecno.. istice mi ugovor u decembru, iskreno, nisam nista u toku, nemam pojma sta se desava sa paketima itd.. sta je sada najbolje ciniti? Imam ove iz Oriona svakih 15 dana mi dolaze na vrata nude njihove usluge itd.. Koji paket u tom cenovnom rangu i sa slicnom ako ne i vecom brzinom je sada aktuelan? Hvala svima na odgovorima.
Orion optika 500/100, 1650rsd. Taj paket interneta sa televizijom je 2750rsd.

Pozvacu sada da vidim hoce li mi ostati ova brzina koju imam i da li planiraju da mi nesto povecaju, ukoliko nisu zainteresovani za takvu vrstu dogovora ova opcija iz Oriona mi deluje dosta bolje nego od ovih paketa koji oni nude na njihovom sajtu. Kakva su iskustva sa Orionom?

Pozvacu sada da vidim hoce li mi ostati ova brzina koju imam i da li planiraju da mi nesto povecaju, ukoliko nisu zainteresovani za takvu vrstu dogovora ova opcija iz Oriona mi deluje dosta bolje nego od ovih paketa koji oni nude na njihovom sajtu. Kakva su iskustva sa Orionom?
Ja imam samo internet na optici 500/100, nisam neki zahtevan korisnik tako da je za moje potrebe ok.

Zvao sam sada supernovu (korisnicku podrsku) - gase exe-net signale do kraja godine svima i onda cemo morati da biramo ove njihove mizerne pakete, kada kazem mizerne mislim na ovaj upload od 20mbps a moji trenutni paket je 250/80 (stari exe net paket) - shodno tome ja sam im odma najavio da ja ugovor necu produzavati i da me upload od 20mbps u vreme njihove "digitalizacije" ne interesuje. Precicu u Orion jer mi je internet vazniji od televizije, sto se tice televizije tu mi trebaju samo Arene.
Btw, interesuje me samo, posto mi je zena direktno rekla da ce gasiti signal i da cu morati da predjem na supernova pakete samo ne zna tacno kada, da li ja imam mogucnost da vec sutra odem i zatrazim raskid ugovora? (inace istice 25 Januara 2023).

Zvao sam sada supernovu (korisnicku podrsku) - gase exe-net signale do kraja godine svima i onda cemo morati da biramo ove njihove mizerne pakete, kada kazem mizerne mislim na ovaj upload od 20mbps a moji trenutni paket je 250/80 (stari exe net paket) - shodno tome ja sam im odma najavio da ja ugovor necu produzavati i da me upload od 20mbps u vreme njihove "digitalizacije" ne interesuje. Precicu u Orion jer mi je internet vazniji od televizije, sto se tice televizije tu mi trebaju samo Arene.
Btw, interesuje me samo, posto mi je zena direktno rekla da ce gasiti signal i da cu morati da predjem na supernova pakete samo ne zna tacno kada, da li ja imam mogucnost da vec sutra odem i zatrazim raskid ugovora? (inace istice 25 Januara 2023).
Podnesi zahtev recimo 22.12. ili 23.12.

Nemoj na ništa da se žališ, niti da reaguješ. Sačekaj da te ugase i raskinuće ti ugovor. Uveli su mogućnost da raskid ide i preko mejla, tj. meni su običan dopis zaveli kao raskid, napakovali penale i ucenili me da obnovim ugovor na Super Plan 2 da bi ih stornirali, iako su svesno prekršili član 107 i prebacili kanale za odrasle kao doplatne. To ću dalje raspraviti na sudu kad dođe vreme, jer je Telekom sa mnom napravio mnogo krupniji kiks još ranije pa mi ide u prilog da uvećavaju štetu.

Jel ima neko paket sa većom brzinom od 150 megabita preko koaksijalnog kabla?

Sutra planiram da izduvam kompresorom komplet PC, pa razmisljam da izduvam i kablovski modem (CBN). Da li je preporucljivo da to radim?

Od kad do kad su otkljucani history2 i taj set kanala a vidim i xxx...❓

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno