Primetio pre dva dana, ranije nije bilo kod mene. Umesto natpisa Supernova, beli pravougaonik zaobljenih ivica. Koji im vrag to znači?Na Move boxu i dalje onaj glupavi beli pravougaonik.
I kod mene od pre neki dan. Ko zna šta jePrimetio pre dva dana, ranije nije bilo kod mene. Umesto natpisa Supernova, beli pravougaonik zaobljenih ivica. Koji im vrag to znači?
Umesto supernova pise move kod mene. Bio je 2 dana taj pravougaonik.Primetio pre dva dana, ranije nije bilo kod mene. Umesto natpisa Supernova, beli pravougaonik zaobljenih ivica. Koji im vrag to znači?
I to sam probao, sa Nemackom i opet isto. Pakuje ih po azbucnom redu... Probao sam i sa sortiranjima koje se nude u settings-u ali ne vredi...Promeni zemlju kad tražiš kanale, stavi Nemačku ili Finsku pa probaj...
LCN mi je bio na automatskom, sad sam ga stavio na ukljuceno i uspeo sam da skeniram i da ih slozi od RTS1 pa nadalje... Hvala ljudi, pomogli ste mi, vec sam poceo da sizim...😀I ukljuci lcn
Sta je novo?Supernova Cuprija. Stiglo novo azuriranje 25102022. Jos nekom stiglo?
Dobro je da kod mene nije stiglo ažuriranje ☕Kad smo kod "novog" može li se ikako vratiti na staro? U vreme kad je Back dugme nešto značilo?
Kad bi bila negde starija verzija i mogao downgrade...
Po običaju, osećam ništa... Daj bože da grešim.Stići će na kraju kod svih.
Baš me zanima šta ima novo sa ovim ažuriranjem.
A jes i mene nerviraSamo nek maknu beli pravougaonik. 🙂
Koji eon imaš?Da li hoće neko da mi aktivira supernovu a ja njemu eon da se menjamo 😁
A, gde se nalezi opcija za isključivanje hdr-a?Nema onog splashscreen-a supernove sada, a vidim da ima i opcija za HDR on-off.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari