Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li se kakva je situacija sa Cgnat nakon sto su uveli ipv6? Devojka radi od kuce, pa juce pokušavala od mene da se poveže na Citrix i nije uspela. Samo vrti "connecting..." u nedogled. Kod nje na mts optici je spojio iz prve. Prvo sto mi je palo na pamet je cgnat, iako sam se nadao da toga nema vise otkad su presli na ipv6. Inace je bila nakacena na wi-fi podešen na 2.4Ghz, pa se razmisljam da li bi mozda resilo kada bih prebacio na 5Ghz, mada cisto sumnjam.
Inace sam na coaxu 150/15.
Probacu veceras da procackam po ruteru i da otvorim portove, mada bih rekao da mi doplata za staticku ne gine.

Mislim da nisu svi korisnici prebačeni na ipv6.

Pogotovo na optici nisu svi.Uradi MyIP test pa ćeš videti.

Jesam na ipv6, proveravao sam jos pre nekoliko meseci kada su ga uvodili.

Ja na IPv6 nisam uspeo da otvorim port za torente.

I ja sam isto nešto pokušavao tad, ali bezuspešno. Do juče im je glavni izgovor za cgnat bio nedostatak ipv4 adresa, sad je to izgleda nedostatak love, kad nas teraju da doplaćujemo statičku. Ali to nam je što nam je

Radio je Citrix i VPN bez problema dok sam ja bio u Bg.
A radilo je sve i na SBB sa CGNatom.

Radio je Citrix i VPN bez problema dok sam ja bio u Bg.
A radilo je sve i na SBB sa CGNatom.
Moguce je da je onda do wifi-a nesto, probacu na kabl da nakacim.
Jer, sad nesto gledam na ovom sajtu... Ne znam koliko je merodavan, ali na ipv6 koji god port proveravam navodno je otvoren.

Nakon ponovnog skeniranja kanala NBA TV se više ne pojavljuje u listi kanala. Nigde nije objavljeno da je izbačen.

Супернова нет радио топ до пре пар дана кад је падала она киша, брзина на компу повезаном лан каблом је 340/10, даунлод спуштен за пола.

Вифи 2 собе поред не може да отвори слику а камоли нешто друго. На вифи спид тест показује 2/3/4мбпс док је пре пар дана показивао 30/40 (2.4гхз) 🤬

Мало кише и оде све у к….

Hvala na informaciji. Podrška kaže da skeniram ponovo ali to ipak ne pomaže. Da li je problem u modulu ili kartici?

Nakon ponovnog skeniranja kanala NBA TV se više ne pojavljuje u listi kanala. Nigde nije objavljeno da je izbačen.

Kod mene radi TV NBA,Mozda kod vas neki kvar TV NBA.

Sad probao nba i radi
Ex bivši AVCom Beograd
Radi i kod mene. Kod mene samo nekoliko dana ne radi Belarus 24 HD,FTV i Adria TV. CI-modul. Ex Kopernikus-Svilajnac (selo Kušiljevo).

Kakve sada benefite daju kada se produzava ugovor napravili zesci monopol na trzistu...

50% na prvi račun.

Meni kad su to ponudili, ja im rekao da me ta ponuda od 50% vredja i oterao ih u pm, i da me zovu samo ako imaju da ponude nesto normalno. Od tad me ne zovu a ugovor istekao proslog meseca...

Jel ovo hrvatski komentator na srpskom jeziku prenosi meč Barselone na Arena 3 Premium?

Definitivno nema NBA Tv. Utakmice koje se vrte su u okviru Arena sport programa.

Od jutros imam problem gde ne mogu da pristupim Tidal aplikaciji ni sajtu. Koristeći VPN uvideo sam da sve radi normalno, dakle nešto vezano za IP adresu. Isto tako ne učitavaju se još neke stvari, kao što su npr reklame na Bittorrentu, nije da mi smeta ali tu sam uočio sponu između dve nevezane stvari.
Dakle, preko mreže mi Tidal ne radi, na data networku preko fona radi normalno, i preko VPN-a radi, kapiram da je onda problem IP adresa i da je na neki način blokirano. Da li mogu da tražim od Supernove da mi resetuje/promeni adresu, ili postoji neka druga solucija?

1660426034788.png

1660426095848.png

Od jutros imam problem gde ne mogu da pristupim Tidal aplikaciji ni sajtu. Koristeći VPN uvideo sam da sve radi normalno, dakle nešto vezano za IP adresu. Isto tako ne učitavaju se još neke stvari, kao što su npr reklame na Bittorrentu, nije da mi smeta ali tu sam uočio sponu između dve nevezane stvari.
Dakle, preko mreže mi Tidal ne radi, na data networku preko fona radi normalno, i preko VPN-a radi, kapiram da je onda problem IP adresa i da je na neki način blokirano. Da li mogu da tražim od Supernove da mi resetuje/promeni adresu, ili postoji neka druga solucija?

Pogledajte prilog 352339

Pogledajte prilog 352340
Probaj traži, jer ako nemaš statičku ip adresu može da se desi da su promenuli ip i da ti je upala neka falična što mnogi kažu sa crne liste.

Da ne kucam,sad sam došao s mora i premoren sam. Evo ptepiske sa sinom iz donje sobe 🤣 jel ovo može da se desi ili ne?
.
IMG_20220814_010730.jpg

Može, ako ste gasili ruter/modem/gateway/kako ga već zovu ovih dana na duže vreme (4-6+ časova). Uradite ponovo isto (preko noći) da dobijete neku drugu ip.

Možeš i da ih zoveš da im kažeš isto, ali će te prvo vrteti tamo-'vamo sa raznim rešenjima (kao da ne znaju šta je problem), dok ti posle ko zna koliko poziva zaista i ne promene ip. Lakši je ovaj gore princip.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno