rameddenas
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.09.2019
- Poena
- 115
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A-51
- Pristup internetu
- Kablovski internet
izvini što sam glup ali ja tebe ovde ništa nisam razumeo šta si hteo ovim postom da kažešJuče mi se uglavio MTS sa optikom u zgradu. Koliko znam nikakve posebne najave za njihove planove nije bilo, obaveštenja za nas "verne" korisnike Telekom Supernove. Nije bilo ni organizovanog prikupljanja potpisa i sl. Samo sam ujutro dan ranije video zalepljen papir sa spoljne strane ulaza da će idućeg dana vršiti radove na uvođenju optike. Taj natpis je stajao još sat-dva jer kad sam se vratio nije ga više bilo. Kad bolje razmislim, ni SBB kad je uvodio optiku nije tražio potpis. Sigurno su neke podmazivali, kao kada su kačili MTS relej na susednu zgradu.
Kako god, radovi nisu bili obimni. U okolini zgrade su ukopavali kablove kad je SBB uvodio optiku, mislio sam da će i sad a nije se desilo. Štaviše, samo su svoje MTS kutije stavili po spratu a kablove uvukli u postojeće metalne kanalice od Pošte. Barem nas poštedili silnog bušenja na međuspratovima. Mogli su i ovi iz SBB-a da se uglave u istu kanalicu.
SBB, MTS, SN jedno do drugog a samo premestiš priključak u kutiju provajdera po izboru. Lepo bi bilo, tj. da se mi nešto tu pitamo.
ako možeš to u skraćenom izdanju u par reči ili jednom rečenicom da uprostiš....ako ne onda ću ja i dalje biti glup.....hvala..... 🍺
🍻