Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Društvo, zašto na jednom TV-u nemam opciju da premeštam (uređujem) kanale...
Imam dva TV-a, isti STB, na prvom kada odem na Spisak kanala i kada selektujem neki lepo mi se pokaže opcija za premeštanje, ali na drugom TV-u te opcije uopšte nema kada selektujem kanal...

@mylo85 Sve je to u redu, sto kazes. Ali Supernova je ogroman provajder i postoje delovi gde nema uopste problema, naselja (nbgd blokovi) gde je sve pod zemljom, opticki nodovi pa dalje coax provlace po podrumima zgrada, gde nema sta da se prekine/pokida/pokvasi kabal i onda veritikale po ulazima, kod mene konkretno (Ex RV) u godinu dana ako bude 1 prekid i to uglavnom kratko ...druga stvar, je ono klasicno kad se spomene popust 12 meseci za 1 din odmah se "skidaju gace" nema veze, daj samo da je dzabe !

Pogledajte prilog 349010
ja sam do pretproslog decembra 2020 g imao usluge Super..anja i zivim u blokovima i imao sam redovno prekide na internetu koje nisu znali ili nisu umeli da rese i pokušavali su da prikazu kako je sve ok
zato sam ih otero u tri ...e i promenuo provajdera
nije tačno da u blokovima i u zgradama sve funkcionise ok
a da su najjjjgori , najjjjgori su

ja sam do proslog decembra imao usluge Super..anja i zivim u blokovima i imao sam redovno prekide na internetu koje nisu znali ili nisu umeli da rese i oikusavali da prikazu kako je sve ok
Немој тако ,па добри су они само им је можда лош дан или месец ма година овај 25 година !;)

ja sam do pretproslog decembra 2020 g imao usluge Super..anja i zivim u blokovima i imao sam redovno prekide na internetu koje nisu znali ili nisu umeli da rese i pokušavali su da prikazu kako je sve ok

ja sam na NBGD i sa netom njihovim sam uvek imao problem i zato sam raskinuo ugovor
dok su bili ex RV sve bilo ok a kako su postali sn uzas i odoh na box pakete u mts
Apsolutno te razumem! I da, naravno da postoje problemi, ali ne u toj meri kao na nekim drugim lokacijama ...drago mi je da si nasao novog ISP i da si zadovoljan ...uzivaj (y)

Usluga EPG opet ne radi , i opet su po ko zna koji put menjali listu kanala ja stvarno ne znam dokle !?
Što je najgore izbace kanale koji vrede a ostave nešto što " ajde de " čisto da im bude sadržajnija lista kanala ( ovaj problem se odnosi na bivše Exe net korisnike a od pre dve godine korisnike Supernova
Ne kukaj tu, ljudi gunu u Ukrajni, ili ih jedu ajkule u Egiptu, a tebi stalo do EPG.

:devilish:

Ne kukaj tu, ljudi gunu u Ukrajni, ili ih jedu ajkule u Egiptu, a tebi stalo do EPG.

:devilish:
Ja bez EPG ne mogu da živim 😀
A to što neki tamo tako prolaze to je globalni problem ( ovo je forum za komentare na rad provajdera a ne da brinemo tuđe brige ) ,ja uslugu plaćam i zahtevam njenu ispravnost .Ako je to problem reci te !?

Da li je to Supernova pustila svima ipv6? Ja sam ipv6 danas dobio (mada moguce da sam ga ranije imao, tek sam sad video opciju za ipv6 na svom ruteru, ukljucio i ladno radi). Koristim coax, ex-kopernikus.

Ja bez EPG ne mogu da živim 😀
A to što neki tamo tako prolaze to je globalni problem ( ovo je forum za komentare na rad provajdera a ne da brinemo tuđe brige ) ,ja uslugu plaćam i zahtevam njenu ispravnost .Ako je to problem reci te !?
Opusti se, ironija je u pitanju. Bez EPG televizija sa 300+ kanala nema smisla. Malo šale na račun dežurnih branioca lika i dela Supernova.

Opusti se, ironija je u pitanju. Bez EPG televizija sa 300+ kanala nema smisla. Malo šale na račun dežurnih branioca lika i dela Supernova.
Isto .Samo ću to reći .Plus što od skoro 385 kanala skoro došlo je do 360 sa tendencijom smanjivanja .Neka su živi i zdravi ali najmanje što mogu reći da ovo nije ni malo za njihovu promociju i reklamu .

Stingray kanali dobili logo, a pojavili su se i u android/smart aplikaciji.

Занима ме да ли је неко добио оно што му је обећано, фул пакет по истој цени коју сад плаћате? Мени обећано пре 2 недеље и од тад сњ не јављају, кажу ми да је гужва да нема довољно ресивера итд (то ми је речено пре 7 дана)

Dobio sam ful paket po ceni od 1500 imao samo net kod njih. Za tri dana nakon poziva su dosli I namestili sve. Stigao i racun ravno 1500 din. Znaci to je to.

Dobio sam ful paket po ceni od 1500 imao samo net kod njih. Za tri dana nakon poziva su dosli I namestili sve. Stigao i racun ravno 1500 din. Znaci to je to.

И ја имам тренутно само нет, али су ми све понудили па сам и пристао. Али их још увек нема …

Danas su mi nudili 2 godine besplatnog neta uz KTV koji već imam kod njih...šatro neka promocija, još 2 dana pa da požurim, bla, bla...

U pitanju je ex-Kopernikus u Boru. Pošto TV ide preko koaxijalnog kabla a optike još nema kod mene, verovatno bi i internet. Nekada sam imao i net preko KCN-a i bio je shit, pa sam prešao na MTS ADSL...nešto sumnjam da bi i sada bilo drugačije. Rekli su da mogu da tražim novu infrastrukturu, kablove, priključke i to, koliko bi to promenilo stvari ne znam...

S druge strane, dve godine ne bih morao da plaćam ADSL 2000 mesečno, možda ni fixni telefon (još 700+ din)...ne znam.

Dobio ovu promociju, besplatno televizija, došli i namestili sve. To je bilo juče. Pošto imam i total i sad ovu Supernovu, danas je upalim i ono nema slike na TV.... Čekao jedno 5 minuta, kvrcnem prstima po onom skymasteru i pojavi se slika. Zašto, pojma nemam. Ali sad nemam tona, ni na jednom kanalu. Da li negde treba nešto da se podesi oko tona, ne mogu da ih zovem, nemam živaca. Ni EPG ne radi. Bataliću i neću paliti i kraj.
OK sve, reset je rešio ton ali i dalje ostao problem sa tim što nema slike pri paljenju pa moram da lupam prstima po risiveru. Debakl.
Evo, nestaje slika i u toku gledanja, pa se sama vrati i takooo. Lupanje prstom je bio trip, ovo ne radi.

Poslednja izmena:
Danas su mi nudili 2 godine besplatnog neta uz KTV koji već imam kod njih...šatro neka promocija, još 2 dana pa da požurim, bla, bla...

U pitanju je ex-Kopernikus u Boru. Pošto TV ide preko koaxijalnog kabla a optike još nema kod mene, verovatno bi i internet. Nekada sam imao i net preko KCN-a i bio je shit, pa sam prešao na MTS ADSL...nešto sumnjam da bi i sada bilo drugačije. Rekli su da mogu da tražim novu infrastrukturu, kablove, priključke i to, koliko bi to promenilo stvari ne znam...

S druge strane, dve godine ne bih morao da plaćam ADSL 2000 mesečno, možda ni fixni telefon (još 700+ din)...ne znam.
To je dobra ponuda. Vidi u komsiluku kako radi.. Imam net kod njih, isto ex kopernikus i radi mi extra, ali sam za wifi kupio svoj ruter. Brzina na 5g mi je uvek 145/15.

Dobio ovu promociju, besplatno televizija, došli i namestili sve. To je bilo juče. Pošto imam i total i sad ovu Supernovu, danas je upalim i ono nema slike na TV.... Čekao jedno 5 minuta, kvrcnem prstima po onom skymasteru i pojavi se slika. Zašto, pojma nemam. Ali sad nemam tona, ni na jednom kanalu. Da li negde treba nešto da se podesi oko tona, ne mogu da ih zovem, nemam živaca. Ni EPG ne radi. Bataliću i neću paliti i kraj.
OK sve, reset je rešio ton ali i dalje ostao problem sa tim što nema slike pri paljenju pa moram da lupam prstima po risiveru. Debakl.
Evo, nestaje slika i u toku gledanja, pa se sama vrati i takooo. Lupanje prstom je bio trip, ovo ne radi.
Zašto si na kraj srca pa ne može sve da bude perfektno .Imaj malo razumevanja oni su od skora provajderi (to što se pozivaju da firma pod kojom posluju slavi 25 godina rada to nemoj da te dotiče) ,moraš imati veći prag tolerancije i razumevanja .Sačekaj jedno nedelju dve proradiće slika potom i ton i za mesec dana imaćeš sve tip-top...A za EPG e za tu "posebnu uslugu " moraćeš imati većeg razumevanja i još jedno ne zaboravi provajder i agent Call-centra je uvek upravu a ne korisnik ,tako ti je to .Uživaj u korišćenju usluga i nemoj da te sitnice i glupi komentari na forumu sputaju u istom .:);):);)(y)(y)

Nisam na kraj srca, ***, na Totalu sam za 15 godina par puta besplatno zamenio razbijeni daljinski i jedno 7-8 puta nije bilo slike zbog nevremena.
I dobar mi je njihov net, ex Kopernikus, ali ovo sa TV je katastrofa.

Moram ih zvati i za drugi TV ali tu čekam adapter za CI karticu, tada ću sve pitati.
Šta, daljinski se plaća?

To je dobra ponuda. Vidi u komsiluku kako radi.. Imam net kod njih, isto ex kopernikus i radi mi extra, ali sam za wifi kupio svoj ruter. Brzina na 5g mi je uvek 145/15.
Već napisah kako radi, imao sam kod njih net ranije i bio je očajan. Zato sam ih i pitao da li bi zamenili kablove i sve to...ali još nisam ubeđen da bi bilo ok. Koliko vidim, stalno neki problemi, pogotovo kod kolege iz Bora.
Radije bih da plaćam za stabilan net nego da poludim od njega za dž...

Moram ih zvati i za drugi TV ali tu čekam adapter za CI karticu, tada ću sve pitati.
Šta, daljinski se plaća?
Još nešto ću ti reći (ali nemoj da mi mnogo veruješ), " možda " jel je moj iznet stav krajnje subjektivan " možda " ovde na forumu i nađeš nekog objektivnog da ti bolje pojasni ali u mesec dana ja njima pošaljem po desetak najmanje reklamacija i znaš koji odgovor dobijem da je to tako i da kod njih sve funkcioniše besprekorno *** . Prevedeno "kažu ljudi"da tražim nešto što mi ne pripada ...:)
Već napisah kako radi, imao sam kod njih net ranije i bio je očajan. Zato sam ih i pitao da li bi zamenili kablove i sve to...ali još nisam ubeđen da bi bilo ok. Koliko vidim, stalno neki problemi, pogotovo kod kolege iz Bora.
Eto sad i ti si na kraj srca, aman ljudi nemožeš i da plaćaš i da imaš net uvek besprekoran ,mnogo ste bre ljudi zahtevni ...:);)

Šta, daljinski se plaća?
Ja sam menjao daljinac pre oko 2 god od njihovog stb i dobio sam gratis(dosuse polovan, ali bio je ok). Izgleda da sam stvarno srecnik jer mi sve 3 usluge rade savrseno a mreza je raspala od kopernikusa jos iz 2006.godine. Sve te godine imam net i kablovsku a od pre 2 god i tel. Jedino cime sam bio nezadovoljan to je prvi supernovin ott stb. On je stvarno bio krs i imao sam problem sa slikom koji sam resio tako sto sam ugradio filter. Imam karticu, move , app na lg, na tel, net i sve je ok. Prekidi nisu cesti, tako da samo neka ovako ostane.

Ja sam menjao daljinac pre oko 2 god od njihovog stb i dobio sam gratis(dosuse polovan, ali bio je ok). Izgleda da sam stvarno srecnik jer mi sve 3 usluge rade savrseno a mreza je raspala od kopernikusa jos iz 2006.godine. Sve te godine imam net i kablovsku a od pre 2 god i tel. Jedino cime sam bio nezadovoljan to je prvi supernovin ott stb. On je stvarno bio krs i imao sam problem sa slikom koji sam resio tako sto sam ugradio filter. Imam karticu, move , app na lg, na tel, net i sve je ok. Prekidi nisu cesti, tako da samo neka ovako ostane.
Kada menjaš ako nije slomljen možda i dobiješ besplatno ali ako nedaj bože bude slomljen ,sumnjam da će priznati da ti isto zamene !
@scouser Da se ispravim ako ti njima vraćaš daljinski i ako nije ne daj Bože slomljen ili tako nešto možda ti i zamene ali svaki daljinski koji zatražiš se plaća to da znaš

U tom slucaju najbolje da ne uzimas. Ja sam muku mucio sa mob telefonom i znam kako je to kad nesto placas a usluga ravna nuli. U tvom slucaju je jedino dobro sto ispada da bi net imao gratis. Mozda da ugovor potpises van poslovnice jer u tom slucaju imas mogucnost da raskines u roku od dve nedelje a za to vreme bi trebalo da vidis da li i kako radi.

Sad sam ih zvao, problem je izgleda do antenskog priključka na risiver, nije dobar izgleda. Kad njega mrdnem, slika se upali. Doći će neko da zameni.
Nisu mi daljinski kod totala bili vidljivo slomljeni, deca ispuštala.

Kada menjaš ako nije slomljen možda i dobiješ besplatno ali ako nedaj bože bude slomljen ,sumnjam da će priznati da ti isto zamene !
@scouser Da se ispravim ako ti njima vraćaš daljinski i ako nije ne daj Bože slomljen ili tako nešto možda ti i zamene ali svaki daljinski koji zatražiš se plaća to

Sad sam ih zvao, problem je izgleda do antenskog priključka na risiver, nije dobar izgleda. Kad njega mrdnem, slika se upali. Doći će neko da zameni.
Meni to vise mirise na problem sa HDMI kablom.

Eto vidiš da uvek samo treba biti stprljiv i sve bude kako treba .Moraš imati poverenja i stprljenja .Sve će to jednog dana biti juče...:)

Juče mi se uglavio MTS sa optikom u zgradu. Koliko znam nikakve posebne najave za njihove planove nije bilo, obaveštenja za nas "verne" korisnike Telekom Supernove. Nije bilo ni organizovanog prikupljanja potpisa i sl. Samo sam ujutro dan ranije video zalepljen papir sa spoljne strane ulaza da će idućeg dana vršiti radove na uvođenju optike. Taj natpis je stajao još sat-dva jer kad sam se vratio nije ga više bilo. Kad bolje razmislim, ni SBB kad je uvodio optiku nije tražio potpis. Sigurno su neke podmazivali, kao kada su kačili MTS relej na susednu zgradu.
Kako god, radovi nisu bili obimni. U okolini zgrade su ukopavali kablove kad je SBB uvodio optiku, mislio sam da će i sad a nije se desilo. Štaviše, samo su svoje MTS kutije stavili po spratu a kablove uvukli u postojeće metalne kanalice od Pošte. Barem nas poštedili silnog bušenja na međuspratovima. Mogli su i ovi iz SBB-a da se uglave u istu kanalicu.
SBB, MTS, SN jedno do drugog a samo premestiš priključak u kutiju provajdera po izboru. Lepo bi bilo, tj. da se mi nešto tu pitamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno