Hvala na odgovoru .Ali ako si pažljivo pročitao ono što sam napisao ja sam rekao da to što neko hoće i želi više da to košta i treba ga posebno naplatiti . Treba puno podeliti kanale kroz pakete te onaj koji želi osnovni neka ima npr.200 kanala ,srednji paket 250,malo skuplji paket oko 350 kanala i najskuplji ... duplo više ono što vredi treba i naplatiti !Ja tebe potpuno i apsolutno razumem, ali zamisli sad situaciju ti hoćeš kanal koji se zove Sky Sports, ja hoću kanal koji se zove Sky Sports F1, Pera hoće BBC Sports, prvo: ekonomski bi bilo neisplativo (licenca na određen broj pretplatnika), drugo: bilo bi previše zauzetih frekvencija (pa bi onda to uticalo da se umesto 350 mbita pušta 50 mbita) itd itd.
Malo je nerealno očekivati da programska šema obuhvati baš sve kanale (po određenim korisničkim potrebama).
Programska šema i jeste osmišljena da pokrije osnovnu ponudu i deo paid ponude koji drugi (ili taj prvi) nema/ima.
Prevedeno ,kada se hoće, sve se može a naravno i sve ima svoju cenu ! Možda su moja očekivanja velika ,ali ne može mi niko reći da je sada bolje nego li kod EXE-neta e davno beše to ...
Boljeg provajdera na Jugu nismo imali niti ćemo imati . Žao mi je samo što Telekom Srbije se barem malo ne potrudi da se približi korisnicima već (na neki svoji način) pravi "zid " i sve finkcioniše putem nekog pisanija ,email-a ili sl. 21 vek nam je doneo eru modernih telekomunikacionih sredstava ali i nepisanu obavezu da provajder bude bliži korisniku .