Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da kažem da me Exe Net optika služi extra tako da verovatno neću razmišljati za obnovu ugovora, naravno ako Supernova da pogodne uslove 🙂

50/5? Koji je to paket? To je katastrofa sporo!
Ja trenutno imam net 250/80 i tv pa cu videti pred istek ugovora sta ce ponuditi, trebace mi samo internet bez tv.
50/5 !?! Wtf koji je to paket to si ti nešto garant pogrešio !?
A to što imaš ostale provajdere bez ugov.obaveze to je jako lepo !😄

Meni pre 2 dana instalirali Move, ranije sam imao karticu u TV, definitnivno lepsa slika na karticama. Kako da znam koje mi je korisnicko ime i sifra da bi mogao da instaliram aplikaciju na telefonu?

Meni pre 2 dana instalirali Move, ranije sam imao karticu u TV, definitnivno lepsa slika na karticama. Kako da znam koje mi je korisnicko ime i sifra da bi mogao da instaliram aplikaciju na telefonu?
Za sve informacije morate pozvati Call -centar kompanije Supernova 0800/311-312 i zatražiti podatke za inst.na fon

Ime ti je email koji si prijavio a sifra ti je broj ugovora.

Zbog preseljenja MTS priključka (Box 2 - 200/80, optika) na novu adresu na kojoj je dostupan samo ADSL 10/1, ponuđena mi je opcija prelaska na Supernovu, Internet + TV. Verovatno bi mi odgovarao paket Super PLAN 2. Prema rečima supernova call centra na novoj adresi je dostupna njihova optika, iako to u poslovnici nisu pomenuli.

Vrtim ovu temu danima ali neke stvari mi nisu sasvim jasne pa bi značili odgovori na par pitanja, jer moram u narednih par dana da sve rešim.

1. MTS i Supernova imaju odvojenu optičku infrastrukturu?
2. Šta mogu da očekujem od ovog interneta s obzirom na generalno loša iskustva sa njihovim coax-om? Kakva su iskustva?
3. Koji su nedostaci ovog Move box-a? Vidim da se ljudi žale na sporo prebacivanje kanala, HDR koji nije moguće isključiti i sl.
4. Da li je moguće instalirati EON i VPN na Move Box?

Zbog preseljenja MTS priključka (Box 2 - 200/80, optika) na novu adresu na kojoj je dostupan samo ADSL 10/1, ponuđena mi je opcija prelaska na Supernovu, Internet + TV. Verovatno bi mi odgovarao paket Super PLAN 2. Prema rečima supernova call centra na novoj adresi je dostupna njihova optika, iako to u poslovnici nisu pomenuli.

Vrtim ovu temu danima ali neke stvari mi nisu sasvim jasne pa bi značili odgovori na par pitanja, jer moram u narednih par dana da sve rešim.

1. MTS i Supernova imaju odvojenu optičku infrastrukturu?
2. Šta mogu da očekujem od ovog interneta s obzirom na generalno loša iskustva sa njihovim coax-om? Kakva su iskustva?
3. Koji su nedostaci ovog Move box-a? Vidim da se ljudi žale na sporo prebacivanje kanala, HDR koji nije moguće isključiti i sl.
4. Da li je moguće instalirati EON i VPN na Move Box?
ukratko
NE UZIMAJ Supers...e

ako nemas mogucnost SBB-a ili neke trece kablovske, ja bih uzeo Supernovu jer je coax vs adsl 'nebo i zemlja'.
imas mogucnost cam modula umesto tog move, a vpn bi mogao na neki svoj ruter.
inace, navodno rade svi sbb kanali na 'kucnom' eon-u, a i valjda jedino Supernova daje IPv6...

Imam mogućnost za SBB, nego ovde sam već pod ugovorom (MTS), a raskid se ne isplati. Televizija mi i ne treba, ali mogu preći na supernovu samo ako uzmem dve usluge jer i ovde imam dve. EON imam pozajmljen za povremene potrebe televizije, što bi išlo na neki android box.

Dakle u pitanju je optika na toj adresi, izbegao bih coax koliko vidim. MTS optika radi sjajno, ne znam kakav je slučaj kod supernove..
inace, navodno rade svi sbb kanali na 'kucnom' eon-u, a i valjda jedino Supernova daje IPv6...
IPv6 samo na coax ako sam dobro razumeo, i to ne svugde

Imam mogućnost za SBB, nego ovde sam već pod ugovorom (MTS), a raskid se ne isplati. Televizija mi i ne treba, ali mogu preći na supernovu samo ako uzmem dve usluge jer i ovde imam dve. EON imam pozajmljen za povremene potrebe televizije, što bi išlo na neki android box.

Dakle u pitanju je optika na toj adresi, izbegao bih coax koliko vidim. MTS optika radi sjajno, ne znam kakav je slučaj kod supernove..
Supernovina optika je ok. Cak i coax je dobar ali zavisi od lokacije. Pitaj komsije na toj novoj lokaciji. To je najbolje merilo o kvalitetu usluge. Ja sam na coax i sve radi savrseno.

Da li i kod vas usluga EPG ne radi na mnogim kanalima ( ili je to slučaj kod mene )😄 ,radi se o Exe net usluzi !?

Kada će moći da i Exe net korisnici uzmu i uslugu mobilne telefonije ( da li neko zna ) !?

I kod mene na na coax sve radi savršeno, takođe i Move uređaj, na njemu uz malo truda instaliran Eon, Youtube, Kodi, Stremio...

Kod mene optika je završila u zgradi ali je do stanova iskorišćena postojeća coax instalacija. Sve u svemu, već pola godina sve OK. Internet stabilan, paket 150/15

Ja trenutno imam net 250/80 i tv pa cu videti pred istek ugovora sta ce ponuditi, trebace mi samo internet bez tv.

Sta znam meni je ok brzina od 50/5 nisam neki manijak na netu zavrsava mi posao. Sam ga koristim u kuci tako da mi je za sada ok.

I kod mene je nestao, međutim vratio se kada sam ponovo pretražio kanale, na move ga i dalje ima. Izgleda su mu promenili frekvenciju, pa je zato nestao, a imao sam custom listu kanala.
U Exe net -u su isto radili pa stave isti kanal na npr .1016 ,1017 poziciju pa posle vrate kanale na istim pozicijama

U Bačkoj Palanci centar grada je od srede bez interneta. Zvala sam korisnički centar mnogo puta i kao papagaji ponavljaju budite strpljivi. Dok nismo postali deo ovog SN kvarovi ako se i dese rešavali su se u toku dana. Ali ovo mi je totalno neshvatljivo.

U Bačkoj Palanci centar grada je od srede bez interneta. Zvala sam korisnički centar mnogo puta i kao papagaji ponavljaju budite strpljivi. Dok nismo postali deo ovog SN kvarovi ako se i dese rešavali su se u toku dana. Ali ovo mi je totalno neshvatljivo.
U pa to nije ništa novo oni su spremni na sve i na "sve" oni imaju odgovor !
Konkretno Južna Srbija pre oko mesec dana nije imala ni net ,kablovsku ni telefoniju to je trajalo oko 72h i više ..
Na silne zahteve i reklamacije su odgovorili da je njihova obaveza da u roku ok pet dana regulišu smetnju ...
Isto tako pojedini kanali im "zabaguju " ili pak su na listi a ne rade ,oni na to odgovore da nisu dužni da im "svi" kanali funkcionišu...
Tako da je mene nekada i sramota njihovih "vadilica" i odgovora na preciznu reklamaciju !

Auu, tako za centar.. U Novoj Palanci radi kao sat, izgleda bolja infrastruktura ili nam niko nije secnuo kabl.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno