@Der Schnitter .....ja lepo napisao na srpskom jeziku nova pravila vezano za uređaje, a ti se vraćaš na stare pakete i stara pravila.
Čitaj moje predhodne postove i sve će ti biti jasno
Ništa ti nisam osporio niti dovodio u pitanje šta si pisao. Stare Par pakete sam stavio čisto da vidi razliku ko hoće.
Vraćam se na staro jer pokušavam da pokrenem diskusiju sa ostalim kolegama koji imaju ugovor po starom kao ja da bih shvatio šta, koliko i koje uređaje mogu dobiti po tom važećem ugovoru. Novo uopšte ne razmatram sada.
U vezi MOVE IP STB uređaja dobio sam tri varijacije u odgovorima za sada:
1. Imamo taj uređaj ali on nema funkcije premotavanja, to vam je klasičan STB
2. Imamo taj uređaj i ima funkcije premotavanja
3. Nemamo taj uređaj više u upotrebi
Ko želi neka proba da smisli odgovor pod 4.
Mogu da se uzmu 3 STB/CAM/MOVE i 3 MOVE IP STB. Mozes da uzmes 3 CAM-a i 1 IP MOVE besplatno a za dodatna 2 IP MOVE-a se placa pretplata za svaki od 300 din
Ja sam kod Supernove uspeo da dobijem upravo ono sto pise u ugovoru, imam 1 MOVE STB (hibrid), 1 STB, 1 CI modul i 2 MOVE IP STB (OTT risivera), buduci da imam 2 STB/CAM uredjaja, imao sam pravo i na 2 MOVE IP STB-a
Takođe da dodam da sam primetio od pre neki dan da su u detaljima pruzanja usluga na njihovom sajtu izmenili limit STB/CAM/MOVE STB(hibrida) koje korisnik moze imati na jednom ugovoru, sada je povecan sa 3 na 4
Zahvaljujem se obojici i izvinjavam prvom jer sam pogrešno mislio da je MOVE STB=MOVE IP STB u pogledu broja uređaja koje dobijaš.
Napominjem da mi je u ponedeljak u poslovnici rečeno da uz MOVE STB
ne mogu dobiti i MOVE IP STB jer ne mogu imati dva MOVE uređaja. Čak mi je zamena jednog za drugi prema važećem ugovoru osporena.
Dakle, po ugovorima koje imamo možemo uzeti do 3 CAM/STB-a i dobiti do 3 MOVE IP STB-a. Ako uzmemo hibridni MOVE STB (možemo isključivo jedan dobiti), onda možemo još 2 CAM/STB-a i 2 MOVE IP STB-a. Je li ovo tačno? A nije mi jasno ni zašto vezuju broj IP STB-a za broj CAM/STB-a.
Samo želim da shvatim šta je istina jer sam već poprilično zbunjen i sluđen.