Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubacuje se Blumberg Adrija, jos jedan politicko-informativni kanal, verovatno u HD, to ne bi smelo da omane, pa ko voli nek izvoli.

Moguće je da će ubaciti Pickbox TV, za koji već duže vreme vrte reklamu na info kanalu.

Samo da podelim očekivano (ne)korisničko iskustvo.

Išli smo danas da se prijavimo kao novi korisnici za neki od Supernova super trte-mrte paketa i nismo uspeli da dobijemo promociju od 12 meseci za jedan dinar.

12 meseci po 1 dinar – za nove korisnike koji nemaju Supernova usluge ili koji imaju samo uslugu fiksne i/ili mobilne postpejd linije, a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i Super PLAN 3 paketa (Super PLAN 3 S, Super PLAN 3 M, Super PLAN 3 L ili Super PLAN 3 XL), uz ugovornu obavezu na 24 meseca,

Ta promocija se odnosi samo za nove korisnike kojima uvode uslugu putem optičke mreže. Ostali mogu da ga... čekaju.

Jedino što takvi korisnici mogu da dobiju je 10 meseci po 50 % popusta na precrtanu cenu.

• Sad
Reagovanja: uji
Odakle je info da Supernova/mts/iris gase Axn i Axn Spin i CBS reality... to je samo SBB objavio da vise nece biti u ponudi... ima li zvanicna informacija da se gase pa ih operateri ukidaju...

Uđem sada na sajt da pogledam pakete televizija i internet. I prijatno sam se nasmejao. Ko gleda samo šta piše velikim slovima može glat da digne ruke i da dalje ne čita i pobegne, a ko ode dublje videće drugčije obaveštenje. Da pojasnim radi se koliko uređaja može korisnik dobiti za praćenje televizije. U nastavku fotografije.

Prilozi

• Screenshot_2022-04-22-03-56-27-321_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-22-03-56-27-321_com.android.chrome.jpg
    79 KB · Pregleda: 125
  • Screenshot_2022-04-22-03-56-36-689_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-22-03-56-36-689_com.android.chrome.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 125
  • IMG_20220422_040020.jpg
    IMG_20220422_040020.jpg
    103.9 KB · Pregleda: 125
Uđem sada na sajt da pogledam pakete televizija i internet. I prijatno sam se nasmejao. Ko gleda samo šta piše velikim slovima može glat da digne ruke i da dalje ne čita i pobegne, a ko ode dublje videće drugčije obaveštenje. Da pojasnim radi se koliko uređaja može korisnik dobiti za praćenje televizije. U nastavku fotografije.
A da li se dodatno plaćaju ko uzme vise od predviđenog po velikim slovima?Ako se plaća mogu da daju dodatno i 10 uređaja

Max 4 uredjaja, ako hoces vise, ide dodatna pretplata.
Imam 1 Move i 2 glupa boxa.
Nisu mi dali da zamenim 1 glupi box za dodatni pametni bez placanja mesecne pretplate za njega od 199din.

Na koju li se foru dobija četvrti uređaj, u paketima piše dva ili tri?

Na koju li se foru dobija četvrti uređaj, u paketima piše dva ili tri?
Samo i isključivo pri sklapanju novog ugovora na 24 mesaca, naravno da to i predhodno dogovorite sa menadžerom prodaje i on to odobri i prenese monterima!;)

Mogu da se uzmu 3 STB/CAM/MOVE i 3 MOVE IP STB. Mozes da uzmes 3 CAM-a i 1 IP MOVE besplatno a za dodatna 2 IP MOVE-a se placa pretplata za svaki od 300 din

Mogu da se uzmu 3 STB/CAM/MOVE i 3 MOVE IP STB. Mozes da uzmes 3 CAM-a i 1 IP MOVE besplatno a za dodatna 2 IP MOVE-a se placa pretplata za svaki od 300 din
Nije tačno.
Malopre sam zvao call centar i lepo mi je sve objasnila:
Za nove korisnike po sklopljenom ugovoru na 24m na svaki paket imaš pravo na 2 uređaja (tako i piše na sajtu) besplatno koji idu uz paket.
Ukoliko želiš još uređaja svaki sledeći se naplaćuje po 299 dinara i možeš dodati samo dva uređaja- zato i piše do 4 uređaja (2 besplatna uz paket i 2 koje ćeš plaćati).
A za stare korisnike koji imaju 3 uređaja i žele četvrti uređaj poništava se ugovor i pravi se novi ugovor na 24 m i isto je kao sa novim korisnicima: 2 besplatno i 2 plaćaš

Poslednja izmena:
A kad starim korisnicima kao što smo mi istekne UO, šta onda? Možemo li da nastavimo sa korišćenjem tri uređaja/kartice, ili moramo jedan da vraćamo?

A kad starim korisnicima kao što smo mi istekne UO, šta onda? Možemo li da nastavimo sa korišćenjem tri uređaja/kartice, ili moramo jedan da vraćamo?
Nisam pitao, ali pretpostavljam da će se plaćati treći uređaj kad ti istekne stari i potpišeš novi ugovor.....(moje mišljenje)

@vidakk
Meni stoji da mogu dobiti najviše 3 uređaja i to pod uslovom da imam toliko TV aparata (ne daju na lepe oči već moraju oni da dođu i lično postave). Od ta 3 uređaja moguće su kombinacije:
3 CAM-a, 3 STB-a (obična), 2 CAM-a+1 STB, 1 CAM+2 STB-a, 2 CAM-a+1 MOVE, 2 STB-a+1 MOVE, 1 CAM+1 STB+1 MOVE.
Ovo što sam pisao je tačno. Provereno kod više operaterki iako su i tu bile kontradiktorne informacije. Nama (tebi i meni) u ugovoru stoji pravo na 3 uređaja ali od ta tri možeš uzeti SAMO JEDAN MOVE (bilo hibridni MOVE STB koji ja imam ili MOVE IP STB koji ti imaš). Ukoliko imaš drugačije informacije ili si pogrešno shvatio što je razumljivo jer su ovi najkonfuzniji provajder kojeg sam imao do sad ili su te pogrešno informisali.
Imao sam jednu sličnu situaciju na Pošti pa pitao gospođicu na šalteru šta i kako. Odgovorila mi je da ne zna i da mejlom pitam a da zna kako je kod nje jer je na SBB-u.
Oprečne informacije dobijamo jer ti operateri mahom sigurno nisu i njihovi korisnici pa ih i ne interesuje mnogo toga inače bi znali bar zbog sebe. Ovako gledaju da ti prodaju samo uslugu i to je to.

Već sam stavljao arhivu a evo opet pa upoređujte ako hoćete. Detaljne informacije su vam aktivne tu.

Ko je imao tri uredjaja, ostaju mu tri pri sklapanju nove UO. Juce zvali mog tasta za obnovu UO i tako su mu rekli. Cekamo da prodje praznika pa da stigne ugovor na potpis da vidimo sta pise, ako je tako potpisujemo ako ne hvala dovidjenja...
P.S. odnosi se na 2 cam i jedan stari stb

@vidakk
Zaboravio sam jednu stvar.
Znam da te je povuklo ovo što piše na papiru Specifikacija usluga:
Po Ugovoru Pretplatnik može dobiti na korišćenje najviše 3 STB/CAM/MOVE STB uređaja, i onaj broj IP STB uređaja koliko ima STB/CAM uređaja.
I ja sam mislio da mogu dobiti bar još jedan MOVE ali ne daju, tražio sam. Zato sam i pisao da takve ugovore i papire nisam dosad video kod nijednog provajdera, čisto da te zbune i slude.

@Der Schnitter .....ja lepo napisao na srpskom jeziku nova pravila vezano za uređaje, a ti se vraćaš na stare pakete i stara pravila.
Čitaj moje predhodne postove i sve će ti biti jasno

Dopisivao sam se s njima mejlom pa samo da kažem info koji su mi rekli.
Ako hoću da prebacim paket na nekog od ukućana može da se radi prenos ugovora na drugo lice i dobio bih 3 meseca po 50% na Super Plan 2 S. A ako želim da raskinem, mora da se čeka 3 meseca da bi se prijavio novi korisnik, pa onda da dobijem 10 meseci sa 50% popusta…

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno