Šteta za Axn.Meni baš OK kanalod 30. Aprila se izbacuju kanali AXN i AXN Spin i njihov katalog u video klubu, a od 16. Maja i kanal CBS Reality
Ja sam iz tog kraja, vec skoro 2 godine imam optiku. Prvih 12 meseci za 1 din i iskukao 4 uredjajaPozdrav, da li postoji optička mreža u Zemunu, tačnije Zemun Novi Grad? Ako je neko iz tog dela i korisnik je supernova internera, čisto da se informišem.
![]()
APK Downloader - Download APK & OBB (Latest Version)
Download APK & OBB from Google Play Store™: ✔ Latest Version, ✔ Bypass Geo-restrictions and Incompatible - Best APK Downloader Online for Android, PC, Windows.apkcombo.com
ili odavde
Kanale ne izbacuje Supernova, nego ih AMC (koji je vlasnik) gasi, kao što su ranije ugasili i Outdoor, Sundance, CBS Drama...kanale.od 30. Aprila se izbacuju kanali AXN i AXN Spin i njihov katalog u video klubu, a od 16. Maja i kanal CBS Reality
Tu tek namaš šta da vidiš. Ako si gledao AXN gledaćeš Pickbox. Znači... nikada.Moguće je da će ubaciti Pickbox TV, za koji već duže vreme vrte reklamu na info kanalu.
Izašlo te skuplje nego mene, tuce dinara otprilike.Prvih 12 meseci za 1 din i iskukao 4 uredjaja![]()
A gde će Fox?Taj kanal BLOOMBERG ADRIA treba da bude na poziciji 14 kada ga ubace u sistem
A da li se dodatno plaćaju ko uzme vise od predviđenog po velikim slovima?Ako se plaća mogu da daju dodatno i 10 uređajaUđem sada na sajt da pogledam pakete televizija i internet. I prijatno sam se nasmejao. Ko gleda samo šta piše velikim slovima može glat da digne ruke i da dalje ne čita i pobegne, a ko ode dublje videće drugčije obaveštenje. Da pojasnim radi se koliko uređaja može korisnik dobiti za praćenje televizije. U nastavku fotografije.
Samo i isključivo pri sklapanju novog ugovora na 24 mesaca, naravno da to i predhodno dogovorite sa menadžerom prodaje i on to odobri i prenese monterima!Na koju li se foru dobija četvrti uređaj, u paketima piše dva ili tri?
Nije tačno.Mogu da se uzmu 3 STB/CAM/MOVE i 3 MOVE IP STB. Mozes da uzmes 3 CAM-a i 1 IP MOVE besplatno a za dodatna 2 IP MOVE-a se placa pretplata za svaki od 300 din
Koliko sam razumeo ukoliko želiš četvrti uređaj onda plaćaš taj četvrti i pravi se novi ugovor. @rameddenas ispravi me ako grešim.A kad starim korisnicima kao što smo mi istekne UO, šta onda? Možemo li da nastavimo sa korišćenjem tri uređaja/kartice, ili moramo jedan da vraćamo?
Nisam pitao, ali pretpostavljam da će se plaćati treći uređaj kad ti istekne stari i potpišeš novi ugovor.....(moje mišljenje)A kad starim korisnicima kao što smo mi istekne UO, šta onda? Možemo li da nastavimo sa korišćenjem tri uređaja/kartice, ili moramo jedan da vraćamo?
Moj slučaj 2 kartice pošto imam 2 televizora i move uređaj.Nisam pitao, ali pretpostavljam da će se plaćati treći uređaj kad ti istekne stari i potpišeš novi ugovor.....(moje mišljenje)
2 te sleduju besplatno a 2 plaćašKoliko sam razumeo ukoliko želiš četvrti uređaj onda plaćaš taj četvrti i pravi se novi ugovor. @rameddenas ispravi me ako grešim.
Ovo što sam pisao je tačno. Provereno kod više operaterki iako su i tu bile kontradiktorne informacije. Nama (tebi i meni) u ugovoru stoji pravo na 3 uređaja ali od ta tri možeš uzeti SAMO JEDAN MOVE (bilo hibridni MOVE STB koji ja imam ili MOVE IP STB koji ti imaš). Ukoliko imaš drugačije informacije ili si pogrešno shvatio što je razumljivo jer su ovi najkonfuzniji provajder kojeg sam imao do sad ili su te pogrešno informisali.Meni stoji da mogu dobiti najviše 3 uređaja i to pod uslovom da imam toliko TV aparata (ne daju na lepe oči već moraju oni da dođu i lično postave). Od ta 3 uređaja moguće su kombinacije:
3 CAM-a, 3 STB-a (obična), 2 CAM-a+1 STB, 1 CAM+2 STB-a, 2 CAM-a+1 MOVE, 2 STB-a+1 MOVE, 1 CAM+1 STB+1 MOVE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari