Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče sam prešao na Supernovu i sve je u redu, sem što je slika move loša, nekako je drečava i nije oštra. Ne znam šta bi moglo biti. Takođe LG tv se povezao na 5ghz wifi mrežu, ali je užasno sporo, dok na telefonima cepa punu brzinu. Ne znam šta mogu uraditi sa ova 2 problema.

Juče sam prešao na Supernovu i sve je u redu, sem što je slika move loša, nekako je drečava i nije oštra. Ne znam šta bi moglo biti. Takođe LG tv se povezao na 5ghz wifi mrežu, ali je užasno sporo, dok na telefonima cepa punu brzinu. Ne znam šta mogu uraditi sa ova 2 problema.Drugi problem imam i ja... jeftini smart televizori su jedino objasnjenje...

Podrucje Prokuplja vec 4 sata nema interneta i kablovske. STRASNO

Moj tv je LG, nije baš neka loša marka, tako da nije do toga.

jel slika losa samo kad premotavas unazad?
povezi tv kablom.

Majci ponudili i fiksni uz internet i kablovsku, koje sad placa 2699, internet 60/8. Nova cena bi bila 2999, s tim sto brzina interneta ostaje ista. Vidim pominju se neki brzi paketi. Da joj kazem da ne potpisuje nov ugovor ili sta da radim?

imaš paket Super Sve Start (bez MOVE uređaja), koji je 2999 din.
Paket uključuje TV + NET + fiksni TEL.
Brzina u tom paketu je 80/8 i dobija tri obična STB ili CAM uređaja.
Još uvek stoji stari cenovnik u dokumentima na sajtu gde se vidi ovaj
prvi paket koji inače ne nude na sajtu.
Ako fiksni broj ima već u Telekomu, lakša je varijanta za njegovo dodavanje u ovaj paket.
Ako ga ima u nekoj drugoj mreži, mora regularni zahtev za prenos broja ako nije pod ugovorom.

1647812962188.png

Desava li se kome da se izgubi ton na jednu do dve sekunde s vremena na vreme? To nisam primetio kad koristim EON ili Netflix, ali mi se ponekad desava preko Move boxa.

Koliko se dugo ceka na prikljucak - zvao sam ih pre 10 dana, trebalo je da dodju u subotu ali ih jos nema?

Juče sam prešao na Supernovu i sve je u redu, sem što je slika move loša, nekako je drečava i nije oštra. Ne znam šta bi moglo biti. Takođe LG tv se povezao na 5ghz wifi mrežu, ali je užasno sporo, dok na telefonima cepa punu brzinu. Ne znam šta mogu uraditi sa ova 2 problema.
Ukljucen ti je HDR, zato je drecava.
Povezi tv kablom do rutera

Zemun, trenutno sam kod konkurenta.

Ako ih pozovem i kazem da vise nisam zinteresovan snosim li neke posledice?

Jel su to ukinuli iPv6 od jutros?

@jason13
Hvala na odgovoru. Da, fiksni je Telekomov. Samo onda da trazim da bude 80 umesto 60 i to je to. :)
potpisuje nov ugovor na 24 meseca, pri čemu dobija promo prvih 12 meseci stara cena.
Prvih godinu dana 2699, drugih godinu dana 2999 din.
Podiže joj se brzina na 80/8, a pretpostavljam da već ima sva 3 obična STB ili CAM uređaja, pa ne moraju dolaziti.
Najbrža varijanta je da svrati u bilo koji mts i da napomene da želi Telekom broj da doda u supernova paket.

Evo da javim da je resen problem koji sam imao sa smanjenjem brzine interneta na 30 mbit-a posle skoro 2 meseca. Internet radi besprekorno, jedino sto treba da unaprede je korisnicka sluzba.

@jason13 bas dobija 12 meseci promo kao stari korisnik :LOL:

Moze, ako doda fiksni...
Ja dodao fiksni i dobio sam 3 mes 50% samo. Po paketu (super par plus move) koji sam imao trebalo je 5 meseci. Nisam imao zivaca da se ganjam sa njima jer su mi resetovali sve uredjaje i naloge, jedva osposobili move uredjaj i hbo max.

Ocigledno da imamo dosta oprecnih izjava, sto znaci da i kod njih postoji cenkanje i sta ko izboksuje kao i kod ostalih operatera. Meni su nudili za prebacivanje fiksnog 12m po 1din, ali sam odustao jer cekam mts optiku...

to važi za Super planove za koje još nema cenovnika, napomenuo sam da je u pitanu stari cenovnik za Super Sve Start paket.
Moj prijatelj je do skoro imao DUO TV+TEL, pa je sad dodao NET i ima promo 12 meseci startu cenu 1799 din.
Ugovor sam potpisao 8.marta Super sve plus move. I tada je to vazilo za te pakete sto si skrinsotovao. Znam jer sam tada na dan pre potpisivanja gledao na njihovom sajtu. A onda su ubrzo tog dana ubacili nove plan pakete.

Ne znam al nemojte preko telefona vec kod njih u radnji, meni je ona nudila agenta iz napredne podrske za bolji benefit

Ukljucen ti je HDR, zato je drecava.
Povezi tv kablom do rutera
Ne znam kako da ga isključim. Ne vidim opciju za to. Na LG tv ima podešavanja svačega, ali ne vidim gde može da se isključi hdr, a uvek kada tv prbacim na ulaz gde ide move, piše hdr.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno