Pa niko sem ZLOrion-a ne nudi brzine preko 1 Gbps.GPON najaci net u najacem paketu?1000/100 ili ima jaci?
Internet brzine od 150/10, 150/15, 250/20 i 1000/100 Mb/s dostupne su samo na optičkoj infrastrukturi.
Odjaviš priključak koji se vodi na tebe i iz kuće ode neko drugi da potpiše ugovor na svoje ime posle nekoliko danaKako dobiti popust kao nov korisnik?
Mala pomoc,uz paket sam dobio i HBO GO,nisam ga koristio mozda nekih mesec dana,imam precicu u chrome-u,sad kliknem na nju i vodi me na hbo max sajt.
Pokusam da se ulogujem preko operatera i dobijam ovo sa slike????
U mom slucaju, kada se logujem preko email-a i pass dobijem obavestenje da mi je istekla pretplata i da je potrebna obnova?! Kazu u call centru da je u pitanju administrativni problem.Nemoj da ideš preko operatera, samo ukucaj email adresu i pass koji koristiš.
Kažu da je do 350 Mbps samo na coax-u, dok za optiku važi još uvek 1 Gbps!Da li su to ukinuli 1000mbps optiku i stavili da su brzine iste na optici i koaksu?
PS: I smanjili brzine opet na nekim paketima.
ZTE F680 koji ja imam radi besprekorno vec godinu ipo dana... nisam ga restartovao nikadPitanjce, koje sve opticke modeme nudi Supernova i koji reprodukuje najmanje anomalija/problema u radu od njih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari