Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznenadio bi se koliko uređaja neće da radi iznad kanala 48 na 5 GHz...

Do sada sve uredjaje koje posedujem su radili na 5ghz na kanalima iznad 48 na mom Tenda ruteru :)

Sta se desava sa kanalom RT, do pre oko 2 sata je radio, nije valjda da ni mi necemo moci gledati zato sto je u EU u vecini zemalja banovan?!?!?!?!

RT Scrambled signal !... ali RT Documentary radi normalno ...mi nismo u EU :) moguce da je nesto drugo ...videcemo

Imam ruter od A1. Istekao mi je ugovor sa pomenutim provajderom i taj ruter mi je ostao. Da li može da se on iskoristi u neku svrhu, pre svega pojačanje signala sa tim ruterom u prostorije gde je signal slab, i na koji način?

Sta se desava sa kanalom RT, do pre oko 2 sata je radio, nije valjda da ni mi necemo moci gledati zato sto je u EU u vecini zemalja banovan?!?!?!?!

RT Scrambled signal !... ali RT Documentary radi normalno ...mi nismo u EU :) moguce da je nesto drugo ...videcemo

Eutelsat ugasio signal kanala Russia Today na svim svojim satelitima

Savet Evropske unije doneo je odluku o zabrani emitovanja ruskih kanala Russija Today i Sputnik i suspenziji na svim platformama, kao što su kablovska, satelitska, IPTV platforme, web stranice i aplikacije.

++++++++++++++++++++++

Obaveštenje o izmeni cena usluge

Od 01. aprila 2022. biće izmenjena cena mesečne naknade za nove korisnike usluge Supernova TV
Obaveštavamo korisnike da će od 01. aprila 2022. doći do izmene cena mesečne naknade za za nove korisnike usluge Supernova TV, tako da će mesečna naknada Super TV START paketa, za ugovornu obavezu u trajanju od 24 meseca biti 1.699 dinara, za ugovornu obavezu od 12 meseci 1.899 dinara, a bez ugovorne obaveze 2.049 dinara. Istovremeno, mesečna naknada za nove korisnike Super TV PLUS paketa biće 2.099 dinara za ugovornu obavezu u trajanju od 24 meseca, 2.299 dinara za ugovornu obavezu od 12 meseci, a 2.449 dinara bez ugovorne obaveze.

Izvor: https://mojasupernova.mts.rs/a1403/Vesti/Novosti/Obavestenje-o-izmeni-cena-usluge.html

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dodajte vašim kućnim Supernova uslugama mts Omorika tarifu i uživajte u novom Super PLAN 4 paketu koji pruža najbolje od oba sveta! Neograničeni razgovori ka svima u Srbiji, optički brz internet, preko 260 radio i TV kanala a sve to prvih 12 meseci plaćajte samo po 1 dinar.

Savet Evropske unije doneo je odluku o zabrani emitovanja ruskih kanala Russija Today i Sputnik i suspenziji na svim platformama, kao što su kablovska, satelitska, IPTV platforme, web stranice i aplikacije.

++++++++++++++++++++++

Od 01. aprila 2022. biće izmenjena cena mesečne naknade za nove korisnike usluge Supernova TV
Obaveštavamo korisnike da će od 01. aprila 2022. doći do izmene cena mesečne naknade za za nove korisnike usluge Supernova TV, tako da će mesečna naknada Super TV START paketa, za ugovornu obavezu u trajanju od 24 meseca biti 1.699 dinara, za ugovornu obavezu od 12 meseci 1.899 dinara, a bez ugovorne obaveze 2.049 dinara. Istovremeno, mesečna naknada za nove korisnike Super TV PLUS paketa biće 2.099 dinara za ugovornu obavezu u trajanju od 24 meseca, 2.299 dinara za ugovornu obavezu od 12 meseci, a 2.449 dinara bez ugovorne obaveze.

Izvor: https://mojasupernova.mts.rs/a1403/Vesti/Novosti/Obavestenje-o-izmeni-cena-usluge.html

Dodajte vašim kućnim Supernova uslugama mts Omorika tarifu i uživajte u novom Super PLAN 4 paketu koji pruža najbolje od oba sveta! Neograničeni razgovori ka svima u Srbiji, optički brz internet, preko 260 radio i TV kanala a sve to prvih 12 meseci plaćajte samo po 1 dinar.
Gde se nalazi zvanična informacija za Super PLAN 4 paket?

++++++++++++++++++++++

Gde se na sajtu pominje Super plan 4 sa omorika tarifom,nigde ga nisam pronasao?

Supernova Tv po Tvom
Inace lepo, radi samo ne mogu da provalim kako se izlazi iz aplikacije, nece na back dugme 😁

Prilozi

• IMG_20220303_111413.jpg
    IMG_20220303_111413.jpg
    111.4 KB · Pregleda: 148
Ne znam kakva je ali radi na android tv boks, pre je nije bilo i nije mogla da se instalira

Nema stare aplikacije niti je ikada bila dostupna za ATV.

@machak99
Moze da se izadje ali tek kad odes na onaj glavni meni sa leve strane, gde ti stoji ono tv uzivo, bla bla. Tu kad odes na back, ponudi izlaz, a opet preko home dugmeta mozes da izadjes kad god.

Brzo radi na mi stick-u.

Da da sad sam provalio, mora tako, navikao sam na Eon, direktno iz kanala back, back, back i pojavi se opcija za izlazak a ovde mora na meni pa onda back da bi se pojavila opcija za izlazak. Lepo i brzo radi, videcemo za dalje...

Jel postoji mogućnost da neko download-uje i postavi negde link za aplikaciju, pošto na Android BOXu imam klasičan android i Play prodavnicu kao na mobilnim uređajima?

E jes im aplikacija.
Zamisli da nasilno menja jezik na Android TV sistemu!
Podesim lepo na engleski a kad nju instaliram menja na srpski cirilicu.

Ni ja je ne vidim na play store za android tv, jeste dostupna samo za mobilne uređaje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno