probaj u podesavanju rutera da wifi kanal stavis na ručno pa menjaj kanal dok ne radi bez smetnji.Ja sam primetio da imam problem sa WIFIjem kad nakacim bluetooth zvucnik, bluetooth slusalice cak i kad preko bluetooth povezem LG mini liniju sa telefonom, e sad da li je do telefona ili do rutera Cisco, kad povezem tel sa zvucnikom ili slusalicama pustim preko YT muziku prekine mi se wifi pa moram da ugasim wifi na telefonu pa ponovo da se nakacim i posle radi, pa se desi nekad opet da stane wifi pa ponovo da se raskacim i ponovo povezem.
Jes oficijalno nije nije izaslaDa li android tv aplikacija podrzava android 5?
to ti je bar lako rešiv problem........kupiš drugi android box koji ima google servise, to ti sada više nije skupo.....imaš ih na netu jeftinoImam box android 9 ali nemam google servise, ne znam dal ce mocu bez njih.
Ne rafi van srbijeDa li aplikacija radi u inostranstvu? Kako najlakše da zatražim podatke za logovanje, ugovor se vodi na majku?
Može ali posle 6 meseci na istoj adresi.Da li može da se ne produži ugovorna obaveza i raskine ugovor pa onda da se potpise na nekog drugog od ukućana i da se dobije popust od xy meseci za dinar?
U Hr znam da radi app na tel i na windowsu 10 na a1 wifi, hotspot od bonbon mreze i na jos nekim provajderima(vezivao se u kaficima na wifi). Radi i u Grckoj, ali to je info od prosle godine, da li sad radi ne znam. U svakom slucaju, otvoreni su svi kanali, cak i RTS.Da li aplikacija radi u inostranstvu? Kako najlakše da zatražim podatke za logovanje, ugovor se vodi na majku?
U crnoj gori ne radi, barem je tako bilo pre mesec danaU Hr znam da radi app na tel i na windowsu 10 na a1 wifi, hotspot od bonbon mreze i na jos nekim provajderima(vezivao se u kaficima na wifi). Radi i u Grckoj, ali to je info od prosle godine, da li sad radi ne znam. U svakom slucaju, otvoreni su svi kanali, cak i RTS.
Mozda si bio na mrezi od united medie pa zato ne radi.U crnoj gori ne radi, barem je tako bilo pre mesec dana
moze nakon mesec dana ... tako je bilo u decembru ...jer sam podneo zahtev za raskid mesec dana pre isteka pa su mi rekli da mora da prodje mesec dana da bi me smatrali novim korisnikomMože ali posle 6 meseci na istoj adresi.
jel kacis iste uredjaje na 5 i 2.4 GHz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari