Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sremska Mitrovica, vec jedno mesec dana ovako radi :)

Screenshot (4).png

svodi se na pare, jer mozes uvek da dodas OTT ili satelitsku.
e vala baš, dodaću ovo, dodaću ono.....a ako baš gledaš na pare pa i to dodaću košta
izvini ali očigledno nisi ukapirao moj post....nije stvar u tome da dodaješ dodatne uređaje (koje ćeš dodatno da plaćaš) da bi imao SVE moguće kanale....pričam o ponudi kanala i popustima provajdera koji nude kao njihov potencijalni korisnik

Poslednja izmena:
e vala baš, dodaću ovo, dodaću ono.....a ako baš gledaš na pare pa i to dodaću košta
izvini ali očigledno nisi ukapirao moj post....nije stvar u tome da dodaješ dodatne uređaje (koje ćeš dodatno da plaćaš) da bi imao SVE moguće kanale....pričam o ponudi kanala i popustima provajdera koji nude kao njihov potencijalni korisnik
dodatne uredjaje verovatno neces morati sa smart TV-om, biraces OTT aplikaciju. kao za Netfliks, HBO.
neki rekose da su uspeli na EON STB da instaliraju arenacloud ili slicno.

Može, samo ti trebaju korisničko ime i lozinka, ne mora da bude Eon van mreže. Ja pozajmio nalog od prijatelja koji je na SBB mreži. I treba ti verzija Eon aplikacije koja provereno radi na Move boxu, ali to je već najmanji problem.
Da, trebao bi ti i miš, po mogućstvu air.
I još jedna, vrlo bitna stvar: Da bi na Eon aplikaciji radili kanali United grupe (Nova S, N1, SK, Cinemania) potrebno je da imaš fiksnu IP adresu. Na natovanoj isti ne rade. Pišem iz ličnog iskustva.
Nisam neko vreme bio na forumu, pa sad prelistavam šta sam propustio.
Možda je do Move-a ili do verzije aplikacije. Ja sam NAT-ovan ali koristim EON aplikaciju na klasičnom Android boxu i rade svi kanali

Nisam neko vreme bio na forumu, pa sad prelistavam šta sam propustio.
Možda je do Move-a ili do verzije aplikacije. Ja sam NAT-ovan ali koristim EON aplikaciju na klasičnom Android boxu i rade svi kanali
Mozda si umesto natovane ipv4 dobio ipv6 koju sbb ne blokira.

Ovi su bas neozbiljni iz Supernove, kad me zvali pre neki dan rekose ugovor ce doneti kolege na kucnu adresu iako sam rekao da sam kuci tek posle 18h, kazu nema problema radimo do 19h i dolaze kolege da provere protok ,opremu bem li ga sta vec.
Kad juce zove me postar imam ugovor da potpisem, sad treba da jurim u posti, jutros red penzioneri od sobajle cekaju.

Ajmo Supernova GPON raspoloženi beta testeri za IPv6, pišite u inbox ;)

I podsećanje za one sto su na kablu, da prenesu malo utiske posle par nedelja zivota u IPv6 svetu :D

Ja sam primetio da se češće gubi net nego pre. Takođe jedna lampica, treća sa leva na desno kod tcxxx rutera blinka u redovnim intervalima što se pre nije dešavalo.

Meni radi odlicno,nema dosadnih captcha silcica,SNR na svim down kanalima je u proseku 41.5 Db.Eon van mreze radi bez problema,jedino sto sam primetio da na samom Eon boxu ne svetli vise plava lampica za mrezu.

I podsećanje za one sto su na kablu, da prenesu malo utiske posle par nedelja zivota u IPv6 svetu :D
Meni Milan već javio da je danas počelo, ;) šta je sve od podataka potrebno da se dostavi da bi se probale čari IPv6 i na GPON-u? :)

Mozda si umesto natovane ipv4 dobio ipv6 koju sbb ne blokira.
Verovatno si u pravu. Sad sam proverio i dodeljena mi je i IPv6 adresa a nisam ni znao. Doduše da budem iskren, nisam ni proveravao do sad. I ne verujem da je od skora, jer EON aplikaciju koristim već 6-7 meseci i od početka su svi kanali dostupni za gledanje

Prilozi

• IPv6.jpg
    IPv6.jpg
    111.7 KB · Pregleda: 171

Lampica za upstream, US blinka u regularnim intervalima.
Proverio sam u ruteru i vidim da je od prethodna 3 US kanala, sada jedan neaktivan i verovatno zbog toga blinka.

ja nisam support...

Administrator mreže.

Pa sad mogu da pristupim spolja, samo sto nema ipv6 klijenata, pa ne koristi mnogo :p
Kad bi bar mts 4g mogao ipv6 pa da se sshujem sa telefona :p
Meni radi odlicno,nema dosadnih captcha silcica,SNR na svim down kanalima je u proseku 41.5 Db.Eon van mreze radi bez problema,jedino sto sam primetio da na samom Eon boxu ne svetli vise plava lampica za mrezu.
Meni lampica blinkala prvi put kad sam restartovao, sledeci put prestala.

Ljudi moze pomoc? Planiram da produzim ugovor sa Supernovom ali nisam koristio Move pakete do sada.
Uzeo bih Super par start move paket pa me interesuje kako radi u PARACINU box na tv-u i aplikacija move za android?

Probao, nece.
Probaj test ovde, meni ne prolazi:

Šta se dešava sa Arenama?
Na Arenama Premium1, 2,3 piše da je usluga nevažeća.Nema signala na Arenama 1,6,7, 8.

Nisu samo Arene, cela Arena Channels Grupa je u prekidu, ne rade Superstar kanali, Euronews Serbia takodje. Kompletna njihova ponuda kanala je u "mraku". Neko verovatno otkačio kabl dok je brisao pod subotom :D
Edit: Ponovo radi bioskop na svim Arena Channels Group kanalima. :cool:

Poslednja izmena:
Šta se dešava sa Arenama?
Na Arenama Premium1, 2,3 piše da je usluga nevažeća.Nema signala na Arenama 1,6,7, 8.
Komsija ja nisam imao Arenu 1,2. Updejtuj listu kanala. Sada smo dobili sve kanale koje ima na move i supernovaott. Juce ujutru imao taj problem.

Poslednja izmena:
Koji kanali su u pitanju?
Jedino sam primetio da su ubacili Dorcel HD, Dorcel XXX HD, Playboy Tv HD. 🤣 Ranije su ti kanali bili samo na move i supernovaott. Mozda ima jos par kanala ali ove sam prvo primetio. 🤓

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno