Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski acestream linkovi rade jako dobro za ovako velika takmičenja. Istina, ne razumem baš sve što pričaju, ali je slika bolja nego naši HD kanali.

***** li im mater nesposobnu.. Kod mene jos onaj 2020...uzas stalno ispada greska za offline, vod ne radi! Moze li se nekako forsirati, resetovati i sl uredjaj

***** li im mater nesposobnu.. Kod mene jos onaj 2020...uzas stalno ispada greska za offline, vod ne radi! Moze li se nekako forsirati, resetovati i sl uredjaj
Samo bromazepam pomaže kod Supernove veruj mi :) istu muku mučim već pola godine od kada sam prešao kod njih jebo me otac glupog kad sam potrčao za 1 din mesečno. Od prelaska u Supernovu, svaki dan kad odem za leba, skoknem i do apoteke

Resio sam sebi problem!
1.Iskljuci skroz modem za net!
2. Raskaci skroz move uredjaj, komplet sve kablove...
3.ukljuci modem
4.ukljuci move
5.system is booting....system is updating... Aystem i s 20212205...

I sve radi😎

Čekaj, oni znaju da naplate, a ne puštaju kanale za koje plaćamo. Zašto nisu rekli na vreme: mi ne ćemo imati hrt2 dok traje EP. Ljudi bi se opredelili za drugog operatera. Ovakva prevara još nije zabeležena. Da se razumemo, imam mogućnost da na drugi način pratim utakmice ali je ovo baš fuj.

Čekaj, oni znaju da naplate, a ne puštaju kanale za koje plaćamo. Zašto nisu rekli na vreme: mi ne ćemo imati hrt2 dok traje EP. Ljudi bi se opredelili za drugog operatera. Ovakva prevara još nije zabeležena. Da se razumemo, imam mogućnost da na drugi način pratim utakmice ali je ovo baš fuj.
HRT2 nigde ne radi u ono vreme kada su utakmice.

Prilozi

• Screenshot_20210611-221917_EON TV.jpg
    Screenshot_20210611-221917_EON TV.jpg
    98 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20210611-221958_Supernova.jpg
    Screenshot_20210611-221958_Supernova.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 27
Očigledno da ne razumeš neke stvari. Samo United Media ima prava prenosa EP za Srbiju, i niko drugi iz regiona ne sme da emituje EP u Srbiji. Sve je po zakonu, onaj ko pušta rizikuje debelu kaznu.

Ali zašto, kad kupuješ nešto od nekoga valjda treba da znaš uslove kupovine. Nigde nije naznačeno da će program biti skremblovan dok traje neko takmičenje. Moje mišljenje da to treba naglasiti. Npr. na satelitu nemački Ard prenosi utakmice free

Ali zašto, kad kupuješ nešto od nekoga valjda treba da znaš uslove kupovine. Nigde nije naznačeno da će program biti skremblovan dok traje neko takmičenje. Moje mišljenje da to treba naglasiti. Npr. na satelitu nemački Ard prenosi utakmice free
I SBB korisnici plaćaju HRT pa ne radi ni njima, takođe im nije rečeno da HRT neće raditi.

:D Možeš ti tako da gledaš i HRT u svojoj režiji, ako si u dometu. Ali operater ne sme da reemituje ako je jedna TV kuća kupila prava za region. To je biznis i velika lova u pitanju, i tu nema popuštanja, sve po zakonu. HRT je kupio prava od UM za Hr, Rts nije za Srbiju, i sada možemo da se slikamo.

:D Možeš ti tako da gledaš i HRT u svojoj režiji, ako si u dometu. Ali operater ne sme da reemituje ako je jedna TV kuća kupila prava za region. To je biznis i velika lova u pitanju, i tu nema popuštanja, sve po zakonu. HRT je kupio prava od UM za Hr, Rts nije za Srbiju, i sada možemo da se slikamo.
Upravo tako ne vredi objašnjavati... RTS i da je hteo UM da plati ne vredi jer je kod nas politika u igri.

Poslednja izmena:
Ne kapiraju ljudi. SBB zamracije HRT i sve druge regionalne stanice koje emituju nesto za sta je prava za Srbiju kupila neka nasa stanica. Primera ima milion: kviz Potera,Liga sampiona,razne serije ... To je dasvim normalno za sve operatere. Sbbje barem omogucio da kupis Eon van mreze koji mozes da gledas mesec dana najmanje. Sad ima i ovaj Euro paket.
Ja zbog toga imam i SN i SBB pa me ne boli glava.

Kada se potpisuje ugovor naznaceni su TV KANALI a ne programska šema i dogadjaji. Isto tako mogu da ukinu bilo šta i da pričaju kako nemaju prava za tu emisiju ili bilo šta... Oni su dužni mesec dana pre bilo kakve promene da obaveste korisnike čisto da se zna. A što se tiče te priče o pravima dok je postojao KOPERNIKUS i arena i hrt 2( sredom) su prenosili ligu šampiona. Ovde bi i Gebels bio amater za ove lopove...

Ne kapiraju ljudi. SBB zamracije HRT i sve druge regionalne stanice koje emituju nesto za sta je prava za Srbiju kupila neka nasa stanica. Primera ima milion: kviz Potera,Liga sampiona,razne serije ... To je dasvim normalno za sve operatere. Sbbje barem omogucio da kupis Eon van mreze koji mozes da gledas mesec dana najmanje. Sad ima i ovaj Euro paket.
Ja zbog toga imam i SN i SBB pa me ne boli glava.
Nekako da se i razume za utakmice, serije (identični sadržaji na različitim kanalima), ali za Poteru koja je u svakoj zemlji drugačija nema logike da se zamračuje. Čudno je da SBB isto ceni mesec dana evropskog prvenstva i onu seriju Aleksandar od Jugoslavije, Računaju da je hilljadarka maksimum što će neko želeti da plati.

Kada se potpisuje ugovor naznaceni su TV KANALI a ne programska šema i dogadjaji. Isto tako mogu da ukinu bilo šta i da pričaju kako nemaju prava za tu emisiju ili bilo šta... Oni su dužni mesec dana pre bilo kakve promene da obaveste korisnike čisto da se zna. A što se tiče te priče o pravima dok je postojao KOPERNIKUS i arena i hrt 2( sredom) su prenosili ligu šampiona. Ovde bi i Gebels bio amater za ove lopove...
I juče smo svi bili mlađi, sada smo već stariji 😁

Opet se mesaju babe i zabe. To sto nekad nije bio zatamljen Hrt, je zbog toga sto je tada nosilac prava prenosa bio Rts, i sto bi neko gledao fudbal na hrt kad 100% Srbije ima i moze gledati na Rts-u, a sad je slucaj da je prava uzeo Sbb gde jedva 1/3 Srbije ima mogucnost gledanja, a ostali se dovijaju na razne nacine, kao sto je Eon, Hrt, strimovi i zato su oni trazili da se skrembluju svi ostali vidovi prenosa da bi mogli kolilo toliko da naplate. I drugo, kako da vas SN obavesti mesec dana ranije da ce nesto biti skremblovano, kad oni to ne znaju, niti oni to rade, to iskljucivo zavisi od dobr volje nosioca prava za ovu drzavu a to je u ovom slucaju Sbb...Takodje isto a ni manje vazno je, koliko je taj dogadja za koji su kupljena prava bitan, vazan, veliki i kooliko je love placan, pa se gleda da se na svaki nacin izvuce bar malo ulozenog novca...

Opet se mesaju babe i zabe. To sto nekad nije bio zatamljen Hrt, je zbog toga sto je tada nosilac prava prenosa bio Rts, i sto bi neko gledao fudbal na hrt kad 100% Srbije ima i moze gledati na Rts-u, a sad je slucaj da je prava uzeo Sbb gde jedva 1/3 Srbije ima mogucnost gledanja, a ostali se dovijaju na razne nacine, kao sto je Eon, Hrt, strimovi i zato su oni trazili da se skrembluju svi ostali vidovi prenosa da bi mogli kolilo toliko da naplate. I drugo, kako da vas SN obavesti mesec dana ranije da ce nesto biti skremblovano, kad oni to ne znaju, niti oni to rade, to iskljucivo zavisi od dobr volje nosioca prava za ovu drzavu a to je u ovom slucaju Sbb...Takodje isto a ni manje vazno je, koliko je taj dogadja za koji su kupljena prava bitan, vazan, veliki i kooliko je love placan, pa se gleda da se na svaki nacin izvuce bar malo ulozenog novca...
Ne vredi objašnjavati... 🍺🍟🍟🍟

Nema veze sa Supernovom, ali ima sa Evropskim prvenstvom.
Oni koji žive u istočnoj Srbiji, neka priključe i kućne boksove
Bugarski BRT3 prenosi sve utakmice sa prvenstva.
"Pomalko će i da razbiramo, kakvo bratko vrevi."

Ljudi ko ima android boxove i TV, skinite sa marketa aplikaciju HRT i nadjete hrvatski VPN (preko nekog programa recimo VPNHub) i HRT 2 radi najnormalnije a slika u HD

Nema veze sa Supernovom, ali ima sa Evropskim prvenstvom.
Oni koji žive u istočnoj Srbiji, neka priključe i kućne boksove
Bugarski BRT3 prenosi sve utakmice sa prvenstva.
"Pomalko će i da razbiramo, kakvo bratko vrevi."
Edit.
Državni treći kanal BNT3 ipak prenosi SAMO utakmice od 18h, utakmice od 15 i 21 prenosi kablovski kanal Diema.
Mislio sam posle sinoćne utakmice da su oni nosioci prava.

Zar ovde nema nijednog Vojvođanina? Hrvatski signal pokriva 3/4 Vojvodine, a slika u HD 50 fps.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno