- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
pa ne znam samo je udenut od tv-a koji normalno radi ali ima karticuNema veze, našao bi kanale i bez kartice. Jesi pogledao jel taj kabl uredu? Možda ne daje signal ili je slab.
Meni odmah stigao račun na kućnu adresu sa iznosom 2,64 din.Jel racuni stizu fizicki ili salju mailom ? Ugovor sam potpisao 26.2 i jos mi nije stigao racun. Imam 6 meseci gratis, pa me interesuje hoce li svih 6 meseci stizati racuni iako su po dinar ili tek od sedmog meseca kad istekne gratis period ?
Kod mene TLC ne radi.Samo crna slika.Bivši RVOd sinoc TLC u HD, a ID prešo iz Hd u sd.
Ovo je tačno. Optika Supernova i SBB coax = neuporedivo bolja Supernova (što je i logično pretpostavljam). Ja kao bivši korisnik SBB-a (16god kod njih bio) i sada Supernove, mogu da kažem da je net avion u odnosu na SBB, a kablovska je tu negde, tu prednost dajem SBB-u i EON-u, ali kablovska je sporedna stvar bar u mojoj porodici. Ono što nam je bitno je net,a on je zaista fantastičan u Supernovoj (optika doduše je kod mene).Objektivno kod SBB-a osim TV ponude ništa drugo nije "na nivou", u praksi.
Puno TV-a sada ima dugme Netflix na daljinskom (kod mene je tako) ali on se plaća. Ja sam kupio neki privatni nalog (hakovan) na netu netflix za 20$ i evo radi već nekoliko meseci.Koristim samo i jedino "Super tv L" paket od oktobra 2020. da li ja mogu dobiti od njih (SN) HBO-go?
Da li jos stogod od ovih tv servisa se moze dobiti od operatera?
Da li taj hbogo moze gledati moj brat u svom stanu na svom tv?
Ja koristim mts net a on ima sn net...
Sta je sa Netflixom i Rakuten, prime video i sl servisima, to se placa (netfliksu, rskutenu...) pa gleda?
Da li se to moglo ili moze dobiti za dzaba kupovinom nekih modela televizora?
Offline mode ti pali zbog optičkog rutera. I meni se javljao taj problem i rešili su mi problem zamenom rutera. Dali su mi modem i dodatni ruter. Došli su odmah sutradan po prijavi.Zvao sam juče call centar, tražio sam da mi zamene Move box. Ili je meni zapao loš ili su baš tanki. Svaki put jada ga oalim piše da je u offline modu, kada vraćam nema slike nego samo on boje plava/crvena/zelena...a ton ide, pa se onda pojavljuje neki timeout... Zamolio sam da mi danas zamene uređaj. Javljam koliko su brzi. Za zamenu EON boxa pre tri godine, od prve moje žalbe i molbom za zamenom EON boxa, do zamene prošlo je tačno godinu dana, i odprilike 40-50 poziva i rasprava. Na kraju došli i zamenili i sve bilo ok, ali godinu dana sam sa SBB-om izginuo u borbi kao Vlasi na ringišpilu.
Kod mene se javljao taj offline mode samo prilikom paljenja boksa.Bio neki dečko sad i kaže da nije do move boxa nego mi nije bio ažuriran na najnoviju update. Odradio to i još lar stvari i kaže sada će biti ok. Za sada evo sat i kusur nema offline da mi izbacuje niti bilo koje prozore o greškama
Meni se to ponekad javi isto kao i tebi, baš prilikom paljenja.Kod mene se javljao taj offline mode samo prilikom paljenja boksa.
Što ga nisi sve ispitao 😶Prilikom paljenja i kod mene ali kad vraćam zakoči i otvara obe prozore greška tralala.
Nego rekao mi da ako se move box nešto čačne i obrišu neke njihove drangulije, on postaje bolji od EON boxa. Ja to ne znam ali ako neko zna kako to uraditi bilo bi dobro da podeli sa nama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari