mlsradic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 85
Pozdrav svima.Duže pratim forum.Nisam mogao da objavljujem.Valjda ću sad moći.Vidim ,čitam da se ljudi dosta žale.Kod mene je bio operater RV.Sa njima bilo najbolje ,svaki dogovor je moglo.Sa trenutnim isto problema nemam u prekidu i itd.Desilo se da kad je krenulo sa move paketima da su me zvali.Prihvatio sam ponudu .Kad su došli da montiraju ,doneli TV po Tvom.Naravno vraćeni.To što bilo obećano preko call centra nije ispunjeno.Monter koji je dolazio,naravno nije njihov ,kaže mora na ovoj lokaciji pojačivači neki da bi move radio.Nakon dva dana dana zovu iz call centra ,oni uopšte u call centru ne znaju da ne može svuda raditi taj uređaj,kaže mi onako začuđeno,sad sam naučio nešto .Došla naredba da zovemo za nove korisnike .Prošao neki period.Pisao sad pre dva dana njima na mejl,da bi mi odgovorili da ne može kod mene raditi,nisam na optici.U međuvremenu njihovi promoteri što idu po kućama i nude ,kaže da ima kod mene i čak zove nekog njihovog i potvrđuje priču da u mojoj ulici ima optike.
Izvinite što sam se malo raspisao.
Sad moje pitanje ,jel čuo neko za ovo da još negde desilo i dali ima neko da koristi move a nije na optici.
Izvinite što sam se malo raspisao.
Sad moje pitanje ,jel čuo neko za ovo da još negde desilo i dali ima neko da koristi move a nije na optici.