Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Samo kanale možeš naći, filmove emisije ne.
Ja o tome pisao odavno, a tek pojedini filmovi ako si naišao, samo mali pravougaonik na ekranu, a ostalo levo, desno, gore, dole sve crno.Video klub je stvarno sramotan, bukvalno su skupili najveći trash i ubacili u katalog. Žali Bože, ako ima deset dobrih filmova.
A tek kvalitet tih filmova... Sve neki muljavi SD. Miljama ispred je mts vod, a tek EON...
Red bi bio da ubace Cinestar VoD i Cinestar Premiere kanale, te kanale maltene svaki operater u regionu ima.
Naravno, razlog je CG Nat.Da li neko ima problema sa glednjem Balkan green-a na supernova net-u?
Meni uredno radi kad preko mobilne mreže, čim se nakačim na LAN neće da pusti ni jedan kanal. Da li je to zbog CGNAT-a ili nečeg drugog?
Move box je Smart !!?? Smart = aplikacije i te zezancije!?Jel uspeo neko da nadje pretragu (bilo kanala/emisija, bilo pretragu u okviru video kluba) na smart move box-u ?
Hvala na feedback-u.Naravno, razlog je CG Nat.
kako to cg nat utice na streaming tv?Naravno, razlog je CG Nat.
Adguard dns koristim...Radi kad ne koristiš provajderov DNS 😉 Ako si stavio Google DNS, CloudFlare DNS, AdGuard DNS (za blokiranje reklama)... onda radi naravno 😀 Jer je block odrađen na DNS nivou a ne kao IP firewall.
I meni normalno otvara bez problema, Supernova optika a IP mi je pod CG-NAT-omja ne mogu, daje mi captcha ...do pre neki dan sam mogao
Svaka čast majstore!Radi kad ne koristiš provajderov DNS 😉 Ako si stavio Google DNS, CloudFlare DNS, AdGuard DNS (za blokiranje reklama)... onda radi naravno 😀 Jer je block odrađen na DNS nivou a ne kao IP firewall.
Pazi meni je ovaj IP od prvog dana kako su mi pustili optiku i nije se menjao uopšte (nekih 5 meseci), ali nisam imao takvih problema...!Tako je, ulazio sam i ja normalno bez captcha, sad ne mogu bez captcha i to ce trajati dok se ne promeni onaj spoljni IP koji ti daje supernova
Taj, taj - na Speedtestu je već 5 meseci isti i ne menja se! 😉IP na WAN je isti, ali onaj koji ti daje na recimo, speedtest/whatsmip se menja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari