Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Samo kanale možeš naći, filmove emisije ne.
Ja o tome pisao odavno, a tek pojedini filmovi ako si naišao, samo mali pravougaonik na ekranu, a ostalo levo, desno, gore, dole sve crno.Video klub je stvarno sramotan, bukvalno su skupili najveći trash i ubacili u katalog. Žali Bože, ako ima deset dobrih filmova.
A tek kvalitet tih filmova... Sve neki muljavi SD. Miljama ispred je mts vod, a tek EON...
Red bi bio da ubace Cinestar VoD i Cinestar Premiere kanale, te kanale maltene svaki operater u regionu ima.
Naravno, razlog je CG Nat.Da li neko ima problema sa glednjem Balkan green-a na supernova net-u?
Meni uredno radi kad preko mobilne mreže, čim se nakačim na LAN neće da pusti ni jedan kanal. Da li je to zbog CGNAT-a ili nečeg drugog?
Move box je Smart !!?? Smart = aplikacije i te zezancije!?Jel uspeo neko da nadje pretragu (bilo kanala/emisija, bilo pretragu u okviru video kluba) na smart move box-u ?
Hvala na feedback-u.Naravno, razlog je CG Nat.
kako to cg nat utice na streaming tv?Naravno, razlog je CG Nat.
Adguard dns koristim...Radi kad ne koristiš provajderov DNSAko si stavio Google DNS, CloudFlare DNS, AdGuard DNS (za blokiranje reklama)... onda radi naravno
Jer je block odrađen na DNS nivou a ne kao IP firewall.
I meni normalno otvara bez problema, Supernova optika a IP mi je pod CG-NAT-omja ne mogu, daje mi captcha ...do pre neki dan sam mogao
Svaka čast majstore!Radi kad ne koristiš provajderov DNSAko si stavio Google DNS, CloudFlare DNS, AdGuard DNS (za blokiranje reklama)... onda radi naravno
Jer je block odrađen na DNS nivou a ne kao IP firewall.
Pazi meni je ovaj IP od prvog dana kako su mi pustili optiku i nije se menjao uopšte (nekih 5 meseci), ali nisam imao takvih problema...!Tako je, ulazio sam i ja normalno bez captcha, sad ne mogu bez captcha i to ce trajati dok se ne promeni onaj spoljni IP koji ti daje supernova
Taj, taj - na Speedtestu je već 5 meseci isti i ne menja se!IP na WAN je isti, ali onaj koji ti daje na recimo, speedtest/whatsmip se menja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari