Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veća brzina,move uređaj i move nalozi se dobijaju samo uz novi ugovor.Cena se povećava svima i imaš pravo zbog toga da raskineš ugovor bez penala.To smo magistrirali do sada;)

Da, rasprava je bila apsolutno jalova i nepotrebna.

Upravo to.

@veljadj Preskocio sam skoro celu raspravu, nije bas delovalo zanimljivo za citanje. Nije mi jasno zasto odmah nisu pitali sn i tu bi bio kraj price.

Ja sam jos u ovim mesecima za dinar, ali zvuci primamljivo da raskinem i predjem na optiku kod telekoma.

Ako imaš mogućnost da pređeš na optiku ne razmišljaj...

Ja na vektor supernovoj igram recimo csgo, upalim telefon dok cekam sledecu rundu i čim ucitam neki saobracaj, pukne internet na pc
Cekam 15-20sec da se uspostavi konekcija...
Bas su im losi ruteri.

Ne znam da li ima smisla zaliti se..

Ja na vektor supernovoj igram recimo csgo, upalim telefon dok cekam sledecu rundu i čim ucitam neki saobracaj, pukne internet na pc
Cekam 15-20sec da se uspostavi konekcija...
Bas su im losi ruteri.

Ne znam da li ima smisla zaliti se..
Ne znam koji model je u pitanju, ali meni Technicolor radi kao zmaj uz odličnu pokrivenost svuda po stanu.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Techicolor kao modem ne radi loše ali kao ruter je krš neviđeni.Kao prvo ne može na wifi da pusti obe frekvencije odjednom,kod mene su na njega povezana dva računara,tri laptopa,pet telefona,jedan TV i kada se optereti zna da se prilično zagreje i ponekad da zaglupi.Zbog toga sam na njega prikačio kablom još dva rutera a on ne služi za deljenje saobraćaja prema korisnicima.Od tada je uređaj koji vrši posao i ništa više od toga.Da ne pričamo o mizernoj brzini na 5GHz tu je više nego žalostan.

Poslednja izmena:
Zavisi koji tehnikolor imas...
onaj stari nije mogao oba wifi odjednom, ali ovaj novi moze, jedino sto je domet mali sa integrisanim antenama i to je dovoljno samo za neki stan.

Da,imam stariji model Techicolor modema ali max brzina na 5GHz od 144Mbps naspram 866Mbps koliko mi omogućava Mercusys ruter sa cenom od 5000din pokazuje koliko je Tecnicolor krš ruter.

Nije ti bas fer poredjenje...

Imam i ja tendu AC11, koja ima 5kom 6 decibelskih antena u odnosu na tehnikolor sa integrisanim antenama koji sam dobio od provajdera jer naravno da mi ni jedan ruer koji dobijem od provajdera ne moze pokriti kucu.
Ali tendu sam morao da kupim ovo sam dobio i do sada je to najbolji ruter koji sam dobio.

Technicolor je odlican modem/router, nemam nikakvih problema sa njim !

Poslednja izmena:
Niko nije ni rekao da je loš modem,loš je ruter wifi pogotovo....

Technicolor je odlican modem/router, nemam nikakvih problema sa njim !

Zavisi pre toga dok ga Kopernikus nije otkupio za bagatelu od nekog stranog provajdera gde je radio ko zna koliko godina...

Znam, refurbished su skoro svi ... al' ne vidim kakve to veze ima, radi pa radi :) kad crkne daju mi drugi

Već 20 dana ton na RTL. hr prekida. (Ex Kopernikus) Nema ko da popravi ili kradu ovaj program?!?

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da smo Vaš zahtev za prevremeni raskid korisničkih odnosa upućem e-mail-om prihvatili i evidentirali u sistemu za korisničke Ugovore broj xxxxxxx.

Zahtevi za prevremeni raskid su u postupku realizacije i biće realizovan u skladu sa Opštim uslovima pružanja usluga sa otkaznim rokom od 30 dana.

Zahvaljujemo Vam se na dosadašnjem poverenju i razumevanju.

Ako ja sutra vratim opremu dal to znaci da cu ja platiti u januaru decembar i to je to ili
iako ja vratim opremu sutra oni ce meni naplatiti sve do 19.01. Ako je ova druga opcija da onda koristim tv i net do tada i onda razduzim opremu 19.01...ne jasni mi to malo pa ako neko zna nek pomaze :)

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da smo Vaš zahtev za prevremeni raskid korisničkih odnosa upućem e-mail-om prihvatili i evidentirali u sistemu za korisničke Ugovore broj xxxxxxx.

Zahtevi za prevremeni raskid su u postupku realizacije i biće realizovan u skladu sa Opštim uslovima pružanja usluga sa otkaznim rokom od 30 dana.

Ako ja sutra vratim opremu dal to znaci da cu ja platiti u januaru decembar i to je to ili
iako ja vratim opremu sutra oni ce meni naplatiti sve do 19.01. Ako je ova druga opcija da onda koristim tv i net do tada i onda razduzim opremu 19.01...ne jasni mi to malo pa ako neko zna nek pomaze :)

najbolje bi bilo da pozoveš call centar i pitaš njih ili da sutra odeš do najbliže poslovnice i oni će ti lepo objasniti
nemoj ponovo da pokrećeš temu o raskidima, već smo milion puta ustanovili da nema svrhe raspravljati o tome jer će svako da ti da drugačiji odgovor i na kraju nikakvu pomoć ovde nećeš dobiti, već naprotiv samo ćeš još više biti u ne znanju šta da uradiš
ja ti rek'o a ti kako 'oćeš

Poslednja izmena:
Opremu vraćaš kad istekne 30 dana, zbog čega bi im vratio sutra a plaćaš još mesec dana? Koristiš uslugu do kraja dokle i plaćaš.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

najbolje bi bilo da pozoveš call centar i pitaš njih ili da sutra odeš do najbliže poslovnice i oni će ti lepo objasniti
nemoj ponovo da pokrećeš temu o raskidima, već smo milion puta ustanovili da nema svrhe raspravljati o tome jer će svako da ti da drugačiji odgovor i na kraju nikakvu pomoć ovde nećeš dobiti, već naprotiv samo ćeš još više biti u ne znanju šta da uradiš
ja ti rek'o a ti kako 'oćeš
Zbog čega ti misliš da imaš pravo nekome da kažeš da li da pokreće neku temu ili ne?

Hoce da bude modetator ove teme :). Neka ga ako voli.

Zbog čega ti misliš da imaš pravo nekome da kažeš da li da pokreće neku temu ili ne?

zato sto je već prežvakano milion puta....jel ti uopšte razumeš šta ja pišem ???????

@ Gileb....ima ovde stručnijih od mene koji žele da budu moderatori.....nisam ja u tom fazonu da se bakćem sa tobom....
uživaj u otključanim kanalima, gledaj malo tv

Poslednja izmena:
Sta se primas, ne znas za salu :). Imam sve kanale kod oba operatera uvek ne treba da mi se otkljucava nista, Hbo, Netflix, Kodi.Sve to legalno osim Kodi-a. Nije sve u gledanju televizije. Slazem se da ima ljudi koji uskoce u forum sa sto puta ponovljenim pitanjem, ali zato forum i postoji, da pomognemo jedni drugima. Jednostavno preskocis takvo pitanje ako ne zelis da odgovoris.

Generalno su veoma različita iskustva, i kod zaključenja i kod raskida ugovora. U tom smislu šta god mu neko napisao ne znači ama baš ništa jer će njegov slučaj možda biti drugačiji.

Čak su i iz call centra stizale različite informacije tako da se ni oni ne uzimaju u obzir kao 100% sigurni.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Poštovani,

Ne postoji otkazni rok od 30 dana, kada se radi o kršenju ugovora (teoretski oni krše ugovor od 1. januara, ali sa druge strane, rok je do tada da se raskine ugovor). Tako je barem po zakonu...

Najbolje je da odneseš opremu u neku njihovu poslovnicu, platiš sve što duguješ do tog datuma i tako ti prestaje bilo kakva dalja obaveza.

Kada ce vise drzava stati u odbranu gradjana da nas ne zezaju vise sa ovakvim glupostima. Npr ako potpises ugovor u toku godine, ti si se obavezao na tu cenu i taj paket, ovo konstatno povecavanje cene je bezvezno. Ostavi pakete za korisnike kakve su potpisali u narednih godinu ili dve, nemoj im ovo uvaljivati i kao imate opciju raskida ugovora, nije to fer da se stalno covek drka sa majstorima te potpisuj ugovor ovde te raskidaj i nosi opremu pa na drugo mesto. Zaista van svake pameti vise.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ništa ne moraš da se cimaš,nastavi da koristiš uslugu kao da se ništa nije desilo do isteka ugovora.Ostavljena ti je zakonska mogućnost da raskineš ugovor zbog povećanja cene i to je sve...

Je li ovo kutija Supernove?
433df16924ca8e4d337d111e012f9968.jpg

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

Osvanula mi je pre neki dan na banderi ispred kuće, znači da stižu polako

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

Ima ih svuda..
Meni su nudili da postave tu kutiju na kuću da im dam struju i da mi daju internet džabe, ja nisam pristao jer torusni trafo unutra je ogroman i troši sigurno više od cene interneta

glavna mreža je optička ali u kuće ulazi koaks i dalje.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
56f37f4d75b72ca7e6ec1a0d51c1d0f9.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno