Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Zeha......da bi nekog prijavio policiji i tužilaštvu treba da imaš čvrste dokaze da je on to izjavio (da se podmaže)....jedino da snimiš razgovor telefonom, ali naravno da to niko ne radi jer niko i ne očekuje da će majstor na terenu da tako nešto kaže. Ko će da ti poveruje da je on to izjavio......

Snimak nije validan dokaz na sudu jer je snimljeno bez pristanka drugog lica, samo ako snimi policija

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Snimak nije validan dokaz na sudu jer je snimljeno bez pristanka drugog lica, samo ako snimi policija

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

U pravu si.......znači kako god se okreneš ne možeš ništa da uradiš. Zato ako imaš alternativu odeš kod drugog provajdera i rešen problem....(ovo se ne odnosi na tebe, već uopšteno)

Al sačekaj da odgledaš besplatno Zadruga live kanale pa tek onda idi. Nemoj bezveze da propustiš ovakvu priliku!

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Hahahaa......kod koga god da odeš svi imaju novogodišnji free period (supernova, sbb, total tv, msat, mts telekom)...gde god da odeš zadruga ti ne gine.......:D

Gledam cene u cenovniku i cene u ovom obaveštenju i cene su iste - tj. neće poskupeti!
Nije mi jasno šta su hteli da kažu ovim obaveštenjem... možda da će tada ukinuti EXE pakete ili ne znam...?
EDIT: Shvatio sam da će svim korisnicima Supernove (sem korisnika EXENET-a) od 01.01.2021. godine podići cene paketa na te cene!

Poslednja izmena:
Super Par je sada 2600, a od 1. januara 2699, itd...
Znači, svi se automatski prebacuju na nove pakete, a kome ne odgovara može da raskine ugovor bez plaćanja ikakvih penala.
Tako sam ja shvatio.

Jel to onda znači da svima sleduje povećanje brzine interneta i move uređaji?

Naravno, siguran sam da ne znači, jer su secikese najveće.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Znači, svi se automatski prebacuju na nove pakete, a kome ne odgovara može da raskine ugovor bez plaćanja ikakvih penala.
Tako sam ja shvatio.
Nisu to novi paketi već poskupljenje od 100din, i može da se raskine.

Vidi šta su sad napravili, cena će biti ista za manju i veću brzinu pa ti vidi[emoji849]

U suštini ima onaj član zakona da korisnici moraju imati istu uslugu ako je isto plaćaju.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Em razlika u ponudi TV kanala u okviru istog paketa u zavisnosti od ex provajdera, em razlike u brzini neta.

A cena svima ista... Ovo treba progurati u medije, koliko već sutra do N1, sad kad već ratuju međusobno.

Za sve korisnike Benchmark foruma, u periodu od 15.12.2020 do 15.01.2021 besplatno će biti otključana sva četiri Zadruga live kanala.

Nadam se da je ovo sprdnja...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Reci da se šališ... [emoji481][emoji477]

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ma jok ozbiljno je[emoji6]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Konacno! Jedva cekam! Toliko mi je dosadno da nemam po ceo dan sta drugo da radim... :)

To treba da pogura korisnike da lakse potpisu nove ugovore

Cena je ista za oba paketa Super par i Super par start. Brzina interneta je različita. Obnovi ugovor i dobi ćeš brži internet za iste pare. Šta tu nije jasno....i ranije je tako bilo u radijus vektoru......To je normalna politika firme da te obaveže na novih 24m....
Ja sam tako uvek potpisivao novi ugovor na vektoru kad su povećavali brzine za iste ili malo (mininimalne) veće pare.....a sada na super par plus nema povaćanja brzine....da ima odma bi obnovio ugovor, jer što da ne kad već plaćam za iste pare

Poslednja izmena:
Em razlika u ponudi TV kanala u okviru istog paketa u zavisnosti od ex provajdera, em razlike u brzini neta.

A cena svima ista... Ovo treba progurati u medije, koliko već sutra do N1, sad kad već ratuju međusobno.

Potpisujem...

Tako sam ja shvatio.

Tako je, pozivaju se na član 107, stav 1 Zakona o elektronskim komunikacijama. Ovo verovatno važi za stare korisnike obaveštenje, zar ne? Ako će već da bude cena za mene ista a imam optiku 100/10 pa barem da obnovim ugovor kad će cena već biti ista a brzina da ostane slabija ili će nas prebaciti automatski na nove brzine i dati nam sve ono što se nudi sa postojećim paketima.

Tako je, pozivaju se na član 107, stav 1 Zakona o elektronskim komunikacijama. Ovo verovatno važi za stare korisnike obaveštenje, zar ne? Ako će već da bude cena za mene ista a imam optiku 100/10 pa barem da obnovim ugovor kad će cena već biti ista a brzina da ostane slabija ili će nas prebaciti automatski na nove brzine i dati nam sve ono što se nudi sa postojećim paketima.

Ako obnoviš ugovor imaćeš veću brzinu (ne znam da li novi paket ima povećanje brzine u odnosu na ovaj što sada koristiš)

Poslednja izmena:
^

Paket mi je : "GPON Super Sve" ali mi je brzina stara (100/10) a ugovor sklopljen u avgustu, dobio sam 12m po 1din i ne bih da izgubim tu promociju. Neće to biti znatno povećanje brzine ali opet što da im dam i 100 dinara više ako ne moram. Po ugovoru ja njima posle 12m treba da plaćam 2899din:d

Poslednja izmena:
Mene je zanimalo da ce nama starim korisnicima da povecaju cenu paketa. Dobio sam odgovor sa ceta, da je moj paket takav kakav je i da se cena za njega ne menja. Slikao sam odgovor, bice veselo ako mi povecaju cenu. Nisam za 100,00 din ali nece me niko praviti na tupsona.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Raspitaj se.....nemoj da čačkaš promociju od 12m po 1din....za neku malu razliku u Mb....i poskupljenja od 100 din koje tebe prvih 12m ne kače.

Poslednja izmena:

Bolje potpiši raskid ugovora, nego da se mlatiš sa N1....sad ti je prilika...ne gubi vreme, sutra je novi dan idealan za raskid ugovora.....
Nemoj pogrešno da me razumeš, jer stvarno to misim, ako ti se do sad smučila supernova evo ti prilike za raskid.....

Poslednja izmena:
Mene je zanimalo da ce nama starim korisnicima da povecaju cenu paketa. Dobio sam odgovor sa ceta, da je moj paket takav kakav je i da se cena za njega ne menja. Slikao sam odgovor, bice veselo ako mi povecaju cenu. Nisam za 100,00 din ali nece me niko praviti na tupsona.

Na osnovu ovog obaveštenja, jasno je da će tvoj paket od 1. januara biti skuplji za 100 dinara.

Ti na četu ne znaju ni gde rade, ni šta rade ,ni šta imaju u ponudi, ni koje su sada cene paketa a kamoli šta će biti... Tako da te informacije sa četa, cc i ne uzimaj za ozbiljno...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Da li je stvarno potrebno ici Licno u poslovnicu da se potpise raskid ugovora iako je aneks odavno istekao da bih opet isao drugi put kako bih predao opremu?

Na sajtu stoji da se raskid ugovora moze predati pisanim putem ili licno u KC potpisati tako da nisam siguran sta je konkretna razlika?

Da li je stvarno potrebno ici Licno u poslovnicu da se potpise raskid ugovora iako je aneks odavno istekao da bih opet isao drugi put kako bih predao opremu?

Na sajtu stoji da se raskid ugovora moze predati pisanim putem ili licno u KC potpisati tako da nisam siguran sta je konkretna razlika?
Odeš jednom, potpišeš raskid i vratiš opremu.

Sve završavaš za 5 munuta.

Naravno da je potrebno, u tome i jeste ceo stos koji ovde ljudi ne razumeju.

Da bi raskinuo ugovor, ti moras pre svega da potpises zahtev za raskid ugovora (ne moze telefonom, niti mailom), ispostujes otkazni rok definisan ugovorom (30 dana), i pre kraja 30 dana vratis opremu.

Nije dovoljno samo da istekne ugovorna obaveza, jer opsti ugovor nema rok trajanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno