Ja sam mts-u za box paket mailom mesec dana unapred poslao zahtev za raskid, i onda na dan isteka ugovora vratio opremu i potpisao papire.Da, ali ako im dam opremu kada potpisujem raskid onda mesec dana placam internet koji ne koristim?
Kad se ugovor raskida zbog bitnih promena, kao što je u ovom slučaju promena cene, nema otkaznog roka od 30 dana, sve se završava za pet minuta.
Crno na belo, ukoliko povecaju cenu, onda cemo da se ganjamo oko raskida [emoji849]Na osnovu ovog obaveštenja, jasno je da će tvoj paket od 1. januara biti skuplji za 100 dinara.
Crno na belo, ukoliko povecaju cenu, onda cemo da se ganjamo oko raskida [emoji849]
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
![]()
Biće tu mnogo mnogo više od 5 min. Zbog situacije sa koronom pitaj boga koliko ih puštaju unutra i koliko se dugo čeka.......još sada kada navale mnogi nezadovoljni korisnici koji jedva čekaju da raskinu biće veselo ispred bilo koje poslovnice.....
Tačno ovo što kažeš, evo recimo banalan primer, ja sam obnovio ugovor svega nedelju dana pre objavljivanja novih paketa i sad sam dobio lošiji paket po istoj ceni.Paketi se ne menjaju automatski, ali zato cena se automatski menja na cenu novog paketa...pa mislim da ovo treba ratelu prijaviti.
nekako mi ne stima da je ovo bas sve kako treba, ispada da je dobar broj korisnika kaznjen smanjenom brzinom, placaju manje ali i dobijaju manje.
Sad bi trebalo da placaju isto kao i drugi ali da i dalje dobijaju manje.
Meni nije dobro kada vidim šta su EXE korisnici imali. Imam net 120/15, a EXE za malo manje pare daje 250/80.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Koja ne ravnopravnost i diskriminacija prema korisnicima Supernove koji su na optičkoj infrastrukturi i GPON paketima...!![]()
Upoređuješ koaksijalni net 120/15 i optički net 250/80.....Meni nije dobro kada vidim šta su EXE korisnici imali. Imam net 120/15, a EXE za malo manje pare daje 250/80.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Neće valjda. Kako će me navući na potpis ako mi srozaju upload.Doteraće oni njih (EXENET korisnike) na naš nivo. Poenta je samo da ih obrlate da potpišu ugovor.
Neće valjda. Kako će me navući na potpis ako mi srozaju upload.
Crno na belo, ukoliko povecaju cenu, onda cemo da se ganjamo oko raskida [emoji849]
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
![]()
Meni rekose da ne poskupljuju.. ali opet, s obzirom koliko su nesposobni u Call Centru nisam siguran u to [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Meni nije jasno sada da li i stari paketi poskupljuju ili samo novi?
Pod stari mislim stariji od ovih "Super" paketa
Bakara ne kapiram kome je to smanjena brzina interneta.
Jedino ko je oštećen su korisnici super par plus paketa, jer nisu dobili nikakvo ubrzanje a dobili su poskupljenje za 100 din.
Svi ostali korisnici drugih paketa imaju (ne)-"opravdani" razlog za poskupljenje
ispada da je dobar broj korisnika kaznjen smanjenom brzinom, placaju manje ali i dobijaju manje.
Sad bi trebalo da placaju isto kao i drugi ali da i dalje dobijaju manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari