Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ali ako im dam opremu kada potpisujem raskid onda mesec dana placam internet koji ne koristim?

Tako je,
tebe niko i ne tera da im odmah vratis opremu.

Ti podnosis samo "zahtev" za raskid, a raskidas tek za 30 dana.

Da, ali ako im dam opremu kada potpisujem raskid onda mesec dana placam internet koji ne koristim?
Ja sam mts-u za box paket mailom mesec dana unapred poslao zahtev za raskid, i onda na dan isteka ugovora vratio opremu i potpisao papire.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ludilo, prosli put mi je ovo nekako proslo digitalno. Preko mail-a sam im rekao da hocu da raskinem ugovor i oni su to samo prihvatili, tako da sam isao samo opremu da predam, a sada kada za drugi stan to zelim da uradim odjednom moram da idem licno.
Istina ranije je bio Vektor, a sada Supernova.

Kad se ugovor raskida zbog bitnih promena, kao što je u ovom slučaju promena cene, nema otkaznog roka od 30 dana, sve se završava za pet minuta.

Ovde imam neki prestari paket koji je istekao jos pre vise od pola godine tako da nisam siguran da se ove promene cena odnose na mene.
Placam 3135 RSD za Net 40 ili 50 i TV koji ne koristim.

Kad se ugovor raskida zbog bitnih promena, kao što je u ovom slučaju promena cene, nema otkaznog roka od 30 dana, sve se završava za pet minuta.

Tako je, njihovom krivicom, odma se raskida, nema 30 dana (ne bi trebalo biti), samo sto nije 5 minuta sve da si prvi na redu vec mnogo vise njih ceka, bice jos 5-10 ljudi minimum sto sa optemom, sto sa "ugovorom", a u kancelariji u Sava centrru radi JEDAN sluzbenik za raskide ugovora, izuzev u periodu kad im se preklapa smena u nekih 2-3 sata...

Tako je, Zeho! Ako je razlog za raskid značajna promena uslova ugovora, a cena to svakako jeste, korisnički ugovor se odmah može raskinuti i nema otkaznog roka. Važno je da se oprema odmah i vrati i uzme potvrda o vraćenoj opremi. Nakon toga se samo čeka račun za koriščenje usluge do toga dana, tj. račun za taj mesec. Plati se dug kad stigne račun i to je to. Ja sam to uradio prošle godine pri najavi poskupljenja jer sam znao šta će se uskoro dogoditi s UM kanalima, pa da ne bih morao još par meseci da budem korisnik do isteka ugovorne obaveze, iskoristih priliku da šmugnem.

Na osnovu ovog obaveštenja, jasno je da će tvoj paket od 1. januara biti skuplji za 100 dinara.
Crno na belo, ukoliko povecaju cenu, onda cemo da se ganjamo oko raskida [emoji849]

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
c888f35952fcc308bf793038bc79de4b.jpg

Poslednja izmena:
Biće tu mnogo mnogo više od 5 min. Zbog situacije sa koronom pitaj boga koliko ih puštaju unutra i koliko se dugo čeka.......još sada kada navale mnogi nezadovoljni korisnici koji jedva čekaju da raskinu biće veselo ispred bilo koje poslovnice.....

Ako povećaju tada je već kasno za pozivanje na član zakona i pravilnika jer je istekao rok za postupanje po obaveštenju (30 dana od objave obaveštenja). U tom slučaju čuvaj prepisku obavezno, može da se uloži žalba a potom tužba za davanje pogrešnih informacija i dovođenje korisnika u zabludu. Treba biti na vezi s udruženjima potrošača.

Crno na belo, ukoliko povecaju cenu, onda cemo da se ganjamo oko raskida [emoji849]

Jesi li ti uopšte ukapirao šta ti je ona odgovorila na tvoje postavljeno pitanje ??????

Biće tu mnogo mnogo više od 5 min. Zbog situacije sa koronom pitaj boga koliko ih puštaju unutra i koliko se dugo čeka.......još sada kada navale mnogi nezadovoljni korisnici koji jedva čekaju da raskinu biće veselo ispred bilo koje poslovnice.....

Tako je...Ja sam se to više figurativno izrazio, hteo sam da kažem nema otkaznog roka od 30 dana.

Ja sam bukvalno završio za 5 minuta kad sam prošle godine zbog poskupljenja raskidao ugovor sa Kopernikusom.

Naravno, da je cena mog paketa 3.299,00 ali... Paketi se ne menjaju automatski (u odgovoru iznad). A sada vise valjda nema Super par plus vec sa onim dodatim MOVE... Ma ko ce ga znati, ni oni ne znaju.

Paketi se ne menjaju automatski, ali zato cena se automatski menja na cenu novog paketa...pa mislim da ovo treba ratelu prijaviti.

nekako mi ne stima da je ovo bas sve kako treba, ispada da je dobar broj korisnika kaznjen smanjenom brzinom, placaju manje ali i dobijaju manje.
Sad bi trebalo da placaju isto kao i drugi ali da i dalje dobijaju manje.

Poslednja izmena:
Ja sa na paketu super sve plus,sad vidim da se taj paket zove super sve plus move i mislim da je cena ista 3699 din?

Paketi se ne menjaju automatski, ali zato cena se automatski menja na cenu novog paketa...pa mislim da ovo treba ratelu prijaviti.

nekako mi ne stima da je ovo bas sve kako treba, ispada da je dobar broj korisnika kaznjen smanjenom brzinom, placaju manje ali i dobijaju manje.
Tačno ovo što kažeš, evo recimo banalan primer, ja sam obnovio ugovor svega nedelju dana pre objavljivanja novih paketa i sad sam dobio lošiji paket po istoj ceni.

Tipično kažnjavanje korisnika.
Hitno pisati RATEL-u.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Meni nije dobro kada vidim šta su EXE korisnici imali. Imam net 120/15, a EXE za malo manje pare daje 250/80.

Meni nije dobro kada vidim šta su EXE korisnici imali. Imam net 120/15, a EXE za malo manje pare daje 250/80.

Koja ne ravnopravnost i diskriminacija prema korisnicima Supernove koji su na optičkoj infrastrukturi i GPON paketima...! :mad:

Upravo zato sam i napisao za sve Supernovine korisnike koji su na optičkoj infrastrukturi da su baš zakinuti kada se pogledaju EXENET paketi...

Doteraće oni njih (EXENET korisnike) na naš nivo. Poenta je samo da ih obrlate da potpišu ugovor.

Upoređuješ koaksijalni net 120/15 i optički net 250/80.....
Ne mešaj optiku i koaksijalni net

Bakara ne kapiram kome je to smanjena brzina interneta.
Jedino ko je oštećen su korisnici super par plus paketa, jer nisu dobili nikakvo ubrzanje a dobili su poskupljenje za 100 din.
Svi ostali korisnici drugih paketa imaju (ne)-"opravdani" razlog za poskupljenje

Poslednja izmena:
@rameddenas Dobili su za 100 din move uređaj tako da u tom smislu nema oštećenja.

Zanima me samo da li su svi filmovi u video klubu besplatni? Ja koji god da pustim on ne daje informaciju da će nešto biti naplaćeno.

razor81....znam da su dobili move uređaj, ALI mi sada pričamo dve stranice o internetu (povećanju brzine) a ne o move uređaju....opet mešaš stvari....ccccc..
ti kao da nemerno bacaš kosku...
Besplatni su svi filmovi....ja imam 3 stara ott tv po tvom uređaja i tu su besplatni svi filmovi u video klubu.....isto je i na move uređaju.....

Poslednja izmena:
Neće valjda. Kako će me navući na potpis ako mi srozaju upload.

Ne brini, što bi vama srozali upload kad su vama korisnicima exe neta formirali posebne supernova-exe pakete koje nemaju korisnici super nove jer vasa ponuda je zasnovama isključivo na optičkoj mreži a supernova je zasnovana na koaksijalnoj i optičkoj mreži pa je zato i razlika u ponudi između supernovaexe neta i supernove

Meni nije jasno sada da li i stari paketi poskupljuju ili samo novi?
Pod stari mislim stariji od ovih "Super" paketa

Poslednja izmena:
Meni nije jasno sada da li i stari paketi poskupljuju ili samo novi?
Pod stari mislim stariji od ovih "Super" paketa
Meni rekose da ne poskupljuju.. ali opet, s obzirom koliko su nesposobni u Call Centru nisam siguran u to [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Evo ponuda na jednom mestu

Hvala Vam što ste nam uputili e-mail.

Na osnovu Vašeg zahteva, na adresi xxxxxxx, izvršili smo proveru paketa.
Obaveštavamo Vas da je Vaš paket SUPER SVE PLUS (24).

Novi paketi su sledeći:
Super sve start -
Preko 210 radio i TV kanala
* Preko 30 HD kanala
* 3 STB/CAM
* 3 naloga za mobilni
* Arena Sport, Superstar
* internet do 80 Mb/s
* internet do 150 Mb/s – OPTIKA
* 150 minuti ka svim fiksnim mrežama, neograničeni minuti ka mts fixnoj i mobilnoj mreži.
Mesečna pretplata iznosi 2.999,00 RSD, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Super sve plus MOVE -
Preko 250 radio i TV kanala
* Preko 40 HD kanala
* 1 x MOVE smart box
* 2 STB/CAM
* 3 naloga za mobilni
* Arena Sport, Superstar
* HBO paket kanala
* X plus paket kanala
* internet do 120 Mb/s
* internet do 200 Mb/s – OPTIKA
* 150 minuti ka svim fiksnim mrežama, neograničeni minuti ka mts fixnoj i mobilnoj mreži.
Mesečna pretplata iznosi 3.699,00 RSD, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Super sve max MOVE -
Preko 250 radio i TV kanala
* Preko 40 HD kanala
* 2 x MOVE smart box
* 1 STB/CAM
* 3 naloga za mobilni
* HBO, Cinemax, Cinestar
* X plus paket kanala
* internet do 350 Mb/s
* internet do 1000 Mb/s – OPTIKA
150 minuti ka svim fiksnim mrežama, neograničeni minuti ka mts fixnoj i mobilnoj mreži.
Mesečna pretplata iznosi 4.699,00 RSD, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Bakara ne kapiram kome je to smanjena brzina interneta.
Jedino ko je oštećen su korisnici super par plus paketa, jer nisu dobili nikakvo ubrzanje a dobili su poskupljenje za 100 din.
Svi ostali korisnici drugih paketa imaju (ne)-"opravdani" razlog za poskupljenje

Nisam ni rekao da ce nekome da smanje brzinu, vec:

ispada da je dobar broj korisnika kaznjen smanjenom brzinom, placaju manje ali i dobijaju manje.

Sada placamo manje i dobijamo manje od korisnika novih paketa, od 1.1. placacemo jednako a dobijacemo manje...razumes?

a mozda je ovo samo nacin da posle svima povecaju brzine posto ce svi placati iste cene?,)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno