Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo Bog zna koliko oni programskih šema imaju. Svako ima neke drugačije kanale...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Da se svi skupimo odavde sa ugovorima osećam 100% da dva ugovora nisu ista.
[emoji481][emoji481][emoji481]

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Evo zvali su ljudi iz Supernove povodom mog zahteva za TV po tvom i uredno objasnili da nije moguce vise dobiti stari uredjaj vec iskljucivo novi i da nemam mogucnosti za cetvrti uredjaj... Bar neko normalan da objasni sta moze a sta ne... Od sada iskljucivo novi uredjaji, stari vise nisu dostupni za korisnike

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Što si čekao do sada. Ja sam to na vreme uzeo još kad su se pojavili i uzeo 3 komada, i sa 3 skymastera imam ukupno 6.......jedan ott uređaj skoro da i ne koristim(retko kad) i rado bi ga menjao za skymaster

Poslednja izmena:
Ne razumem... Nije više moguće uzeti dodatni stari uređaj "TV po tvom"? Po ceni od 299, 129 ili koliko već dinara?

Poslednja izmena:
A *mjau**mjau**mjau*a, nije trebalo, bio sam na manjak s televizori [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

E zato ja svakome u komšiluku ko se kao novi korisnik prijavi za kablovsku kažem komšo uzmi 3 resivera toliko ti sleduje i ne moraš da ih koristiš ako nemaš još neki tv. Stavi ih negde u fioku pa nikad se ne zna kad će ti zatrebati.....uzmi sve što ti sleduje

Da se svi skupimo odavde sa ugovorima osećam 100% da dva ugovora nisu ista.
[emoji481][emoji481][emoji481]

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Svi ugovori su isti jer su tipski. Vrlo je verovatno da sa istim ugovorima imamo potpuno različite usluge.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

E zato ja svakome u komšiluku ko se kao novi korisnik prijavi za kablovsku kažem komšo uzmi 3 resivera toliko ti sleduje i ne moraš da ih koristiš ako nemaš još neki tv. Stavi ih negde u fioku pa nikad se ne zna kad će ti zatrebati.....uzmi sve što ti sleduje
Ma ja uzedoh 3 resivera al mi trebao 4-ti za decurliju a to je mogao da bude tv po tvom, kad ono sada prc... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Pa šta sad daju kao dodatni uređaj uz "TV po tvom"?

Evo zvali su ljudi iz Supernove povodom mog zahteva za TV po tvom i uredno objasnili da nije moguce vise dobiti stari uredjaj vec iskljucivo novi i da nemam mogucnosti za cetvrti uredjaj... Bar neko normalan da objasni sta moze a sta ne... Od sada iskljucivo novi uredjaji, stari vise nisu dostupni za korisnike

Ovo je ne moguce, vec nekoliko puta sam kontaktirao Supernova operatere sto preko call centra sto preko FB stranice, i bili su jasni da je korisnicima i dalje dostupan TV PO TVOM STB ukoliko im tako vise odgovara, takodje u prilog toj tvrdnji ide i svež MOVE cenovnik koji je objavljen na sajtu.
Screenshot mog FB chata na tu temu:
https://postimg.cc/rD9VRW4P
Screenshot novog MOVE cenovnika:
https://postimg.cc/DJ436bWF

Ma ja uzedoh 3 resivera al mi trebao 4-ti za decurliju a to je mogao da bude tv po tvom, kad ono sada prc... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ajde ajde što si se stis'o.....daj dečurliji jedan resiver nek deca gledaju kad već ne možeš da dobiješ četvrti... :)

Ovo je ne moguce, vec nekoliko puta sam kontaktirao Supernova operatere sto preko call centra sto preko FB stranice, i bili su jasni da je korisnicima i dalje dostupan TV PO TVOM STB ukoliko im tako vise odgovara, takodje u prilog toj tvrdnji ide i svež MOVE cenovnik koji je objavljen na sajtu.
Screenshot mog FB chata na tu temu:
https://postimg.cc/rD9VRW4P
Screenshot novog MOVE cenovnika:
https://postimg.cc/DJ436bWF
Brate, ja sam podneo zahtev za TV po tvom kao 4-ti uredjaj i zahtev u call centru je regularno prihvacen, a onde pozove covek iz podrske i kaze da vise starih OTT uredjaja nema i ne daju klijentima vec samo novi MOVE. Sa novim MOVE uredjajem moram da se odreknem DVB-C boxa.

ajde ajde što si se stis'o.....daj dečurliji jedan resiver nek deca gledaju kad već ne možeš da dobiješ četvrti... :)
Ma podnovih se s TV za dnevnu sobu pa ocu da decu najurim u njihovu da me ne smaraju kad je Liga Sampiona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji482][emoji482][emoji482][emoji482][emoji482]

Očigledno više ne postoji više dodadni uređaj. Sad su spojili kablovski i ott uređaj i dobili hibridni uređaj "move box"......2 u 1

Onda nek' izbace ovu dodatnu uslugu sa sajta, a i iz cenovnika.
c224af1b2e8cd715a611a3a7daca73cf.jpg

Brate, ja sam podneo zahtev za TV po tvom kao 4-ti uredjaj i zahtev u call centru je regularno prihvacen, a onde pozove covek iz podrske i kaze da vise starih OTT uredjaja nema i ne daju klijentima vec samo novi MOVE. Sa novim MOVE uredjajem moram da se odreknem DVB-C boxa.

Moraš da se odrekneš dvb-c boxa ako ih imaš 3 komada.....a ako imaš 1 ili dva dvb-c boxa onda se ne oduzimaju jer bi ovaj novi bio kao drugi odnosno treći dvb-c box

Poslednja izmena:
Moraš da se odrekneš dvb-c boxa ako ih imaš 3 komada.....a ako imaš 1 ili dva dvb-c boxa onda se ne oduzimaju jer bi ovaj novi bio kao drugi odnosno treći uređaj
U tome je fora, jer mi treba 4-prijemnik a ne da zamenim glavu za glavu i jos da doplacujem mesecno

U tome je fora, jer mi treba 4-prijemnik a ne da zamenim glavu za glavu i jos da doplacujem mesecno

Pa ne daju ti četvrti (ako misliš na novi) jer ga oni tretiraju i kao dvb-c i kao ott uređaj. VERUJ MI DA BI JA BACIO SVA TRI OTT UREĐAJA U KANTU KAD BI MI DALI JOŠ JEDAN DVB-C SKYMASTER......ALI NE DAJU......MOŽE SAMO 3 PA SE TI SLIKAJ

Poslednja izmena:
Uvek može da bude gore....ne bi me iznenadilo da daju samo jedan resiver koji moraju da daju a da preostala dva počnu da naplaćuju mesečno iznajmljivanje kao nekada što je bilo na bivšem RV.......

Uvek može da bude gore....ne bi me iznenadilo da daju samo jedan resiver koji moraju da daju a da preostala dva počnu da naplaćuju mesečno iznajmljivanje kao nekada što je bilo na bivšem RV.......

Jesmo li se mi ikad i pitali za bilo sta :D Daj sta das je postalo normalno za SCG

Da li je neko dobio racun za oktobar

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Kakva su iskustva sa cam modulom kod Supernove i da li neko koristi aplikaciju na smart TV-u

Poslednja izmena:
Kakva su iskustva sa cam modulom kod Supernove

Ja imam tri modula sa karticama i mogu da ti kažem da za četiri godine korišćenja nisam imao nikakvih problema osim što mi se jednom desilo da su počeli da izbacuju poruku da nisam pretplaćen na određeni kanal, bez obzira što je taj kanal u mom paketu, pozvao tehničku službu u Aleksandrovcu, odmah su odradili reset svih modula i od tada sve OK. Svaka preporuka za korišćenje modula, pogotovo na kvalitetnijim TV aparatima.

I ja koristim modul, slika je odlična samo mi sporo menja kanale. Traje par sekundi dok ne prebaci.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Kako radi aplikacija na LG i Samsung Smart televizorima? Šalju li aktivacioni kod?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno