Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takav odgovor ja dobio...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Pa čudno je što su razni operateri, svi različitu opremu i tehniku, e sad to treba sve sunhronizovati...

Da li je još neko uzeo ovaj novi hibridni ott?

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Pre nego sam porucio online tv po tvom, prvo sam otisao u poslovnicu i tamo sam dobio odgovor da ne moze, vec mora da uzmem novi zaseban paket jer vec imam 3 iskoriscena uredjaja... Oni definitivno nemaju pojma sta moze a sta ne moze i koliko sta kosta, vec ide po principu kako koga odrape [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Pre nego sam porucio online tv po tvom, prvo sam otisao u poslovnicu i tamo sam dobio odgovor da ne moze, vec mora da uzmem novi zaseban paket jer vec imam 3 iskoriscena uredjaja... Oni definitivno nemaju pojma sta moze a sta ne moze i koliko sta kosta, vec ide po principu kako koga odrape [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Tačno kako se kome zalomi.

Ja ima super par plus i meni su rekli da je doplata za move 299 i da plaćam 500 din izlazak ekipe na teren.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Hahaha....štrašno....ne budem ti ja lenj i nazovem da pitam koliko košta usluga tvpo tvom. Javi mi se operaterka J....a i uptam je za cenu a ona meni kao iz topa 299din. Ja njoj kažem korisnik sam super par plus paketa i na vašem sajtu piše da je cena 129din. Ona meni sadcću da proverim....ja joj kazem to vam je tamo gde se poručuje pa imate za kupovinu tv-a zatim dodatni paketi zadruga hbo x paket i tv po tvom i tu piše 129din.....znam znam kaze ona i nasmeja se, i kada je pogledala rekla mi je ostani te na vezi....cekao sam par minuta i kad mi se javila rekla mi je cena je 129 dinara......KADA NARUČUJETE NAPOMENITE ISTO KAO I JA ŠTO SAM URADIO.......nazovi ponovo i pitaj

Poslednja izmena:
E kakvi su utisci posle korišćenja s obzirom da si juče dobio

Pa nisu loši dobro radi ne baguje za sada slika je dobra na većini kanala ima premotavanje. E danas sam primetio da ne rade 18+ kanali neznam zašto izbaci neku poruku i samo vrti učitava i ništa. I jedva sam izašao iz toga. Sve drugo je ok i bolji je nego predhodni.

@rameddenas
Ha, ha, ha, to si sad zvao?

Pa nisu loši dobro radi ne baguje za sada slika je dobra na većini kanala ima premotavanje. E danas sam primetio da ne rade 18+ kanali neznam zašto izbaci neku poruku i samo vrti učitava i ništa. I jedva sam izašao iz toga. Sve drugo je ok i bolji je nego predhodni.

Pa naravno i ja bih rekao da je bolji, samo mi reci jel daljinski bolji od prethodnog, pošto stari kao dečja igračka kad pritiskaš komande.

Pa naravno i ja bih rekao da je bolji, samo mi reci jel daljinski bolji od prethodnog, pošto stari kao dečja igračka kad pritiskaš komande.

Sličan je samo deblji:) dobar je šalim se

Đole, juče si rekao da dosta sporo prebacuje kanale?

Počelo i prvo zezanje beć dva puta od jutros se uređaj sam od sebe ugasi
cdb31d8985ae3e0176a334e5a79a7bbd.jpg

Počelo i prvo zezanje beć dva puta od jutros se uređaj sam od sebe ugasi
cdb31d8985ae3e0176a334e5a79a7bbd.jpg

Pogledaj da mu nije uključena štednja pa se zato sam ugasi na ovom starom počinju sekunde pa se ugasi, možda na tom nema to odbrojavanje već se jednostavno ugasi.

Pogledaj da mu nije uključena štednja pa se zato sam ugasi na ovom starom počinju sekunde pa se ugasi, možda na tom nema to odbrojavanje već se jednostavno ugasi.

Isključeno
a2904da4adfcd4efd97ee3fc92e20cbb.jpg

@Djolepn......
1.Jel ima opcija pretraživanja kanala ili oni ubacuju iz njihove centrale?
2. Jel ima opcija za titlove da ih isključiš ili promeniš jezik titla ili su titovi slepljeni uz kanal?
3. Jel ima opcija podešavanje boje oštrine kontrasta osvetljenja kao na skymasteru?
Po meni ako nema ništa od toga onda je to KLOT uređaj i ne vredi ništa......(to je moje mišljenje)....
P.S. sada vidim da si nakačio sliku i vidim da sve to ima.......sorry......

Poslednja izmena:
@Djolepn......
1.Jel ima opcija pretraživanja kanala ili oni ubacuju iz njihove centrale?
2. Jel ima opcija za titlove da ih isključiš ili promeniš jezik titla ili su titovi slepljeni uz kanal?
3. Jel ima opcija podešavanje boje oštrine kontrasta osvetljenja kao na skymasteru?
Po meni ako nema ništa od toga onda je to KLOT uređaj i ne vredi ništa......(to je moje mišljenje)....
Ima sve sem podešavanja oštrine a sad je zaglavio i na pretrazi kanala već 15 minuta ovako stoji
257918c4835da80aaec884ffdd156a4e.jpg

Da nije do nih neki radovi na mreži? Jel ti tv radi bez njega?

Mislim da uključiš antenski kabl u tv i da vidiš, možda nisam lepo napisao

Ne radi izvadili mi cl modul

E *mjau**mjau**mjau* kod mene radi i bez CI modula samo što onda kad izvadim modul ne mogu kanale tipa HBO da gledam te što se plaćaju dodatno...

E *mjau**mjau**mjau* kod mene radi i bez CI modula samo što onda kad izvadim modul ne mogu kanale tipa HBO da gledam te što se plaćaju dodatno...

Ti verovatni imaš staru programsku šemu i zato imaš free skoro sve kanale bez kartce. Verovatno nemaš kanale rts nauka hd, visat history hd, my zen hd, i ostale nove kanale da ne nabrajam a imaš hrt3, eurochannel, tv5 makedonski i još neke koji su izbačeni i nema ih u novoj programskoj šemi.......uživaj dok su kanali free jer kad tad će ti ih isključiti sve i nećeš moći bez kartice nijedan kanal da gledaš osim info kanala

Da ti kažem makedonci i hrt 3 mi ne trebaju jer ih nikad neću gledati, ove ostale sve imam, e sad i ako uključe nemam ništa protiv, imaju moju punu podršku i treba. Dosta je bilo džaba šlepovanja kao što su radili, neće da plate majstori isključe i dok odu pojedinci se sami priključe. Molim boga što pre da bude toga.

Da ti kažem makedonci i hrt 3 mi ne trebaju jer ih nikad neću gledati, ove ostale sve imam, e sad i ako uključe nemam ništa protiv, imaju moju punu podršku i treba. Dosta je bilo džaba šlepovanja kao što su radili, neće da plate majstori isključe i dok odu pojedinci se sami priključe. Molim boga što pre da bude toga.

Slažem se sa tobom-potpuno si u pravu.....što se tiče hrvata i makedonanaca i ja ih ne gledam niti mi trebaju, nego sam ih naveo zbog poređenja stara-nova programska šema

Evo zvali su ljudi iz Supernove povodom mog zahteva za TV po tvom i uredno objasnili da nije moguce vise dobiti stari uredjaj vec iskljucivo novi i da nemam mogucnosti za cetvrti uredjaj... Bar neko normalan da objasni sta moze a sta ne... Od sada iskljucivo novi uredjaji, stari vise nisu dostupni za korisnike

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno