Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Takav odgovor ja dobio...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Tačno kako se kome zalomi.Pre nego sam porucio online tv po tvom, prvo sam otisao u poslovnicu i tamo sam dobio odgovor da ne moze, vec mora da uzmem novi zaseban paket jer vec imam 3 iskoriscena uredjaja... Oni definitivno nemaju pojma sta moze a sta ne moze i koliko sta kosta, vec ide po principu kako koga odrape [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
E kakvi su utisci posle korišćenja s obzirom da si juče dobioDa li je još neko uzeo ovaj novi hibridni ott?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ja ima super par plus i meni su rekli da je doplata za move 299 i da plaćam 500 din izlazak ekipe na teren.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Pa nisu loši dobro radi ne baguje za sada slika je dobra na većini kanala ima premotavanje. E danas sam primetio da ne rade 18+ kanali neznam zašto izbaci neku poruku i samo vrti učitava i ništa. I jedva sam izašao iz toga. Sve drugo je ok i bolji je nego predhodni.E kakvi su utisci posle korišćenja s obzirom da si juče dobio
Pa naravno i ja bih rekao da je bolji, samo mi reci jel daljinski bolji od prethodnog, pošto stari kao dečja igračka kad pritiskaš komande.Pa nisu loši dobro radi ne baguje za sada slika je dobra na većini kanala ima premotavanje. E danas sam primetio da ne rade 18+ kanali neznam zašto izbaci neku poruku i samo vrti učitava i ništa. I jedva sam izašao iz toga. Sve drugo je ok i bolji je nego predhodni.
@rameddenas
Ha, ha, ha, to si sad zvao?
Sličan je samo debljiPa naravno i ja bih rekao da je bolji, samo mi reci jel daljinski bolji od prethodnog, pošto stari kao dečja igračka kad pritiskaš komande.
Tako je. Zaboravih na to izvinjavam se to je baš mana. Treba mu 3-4 sekunde da prebaciĐole, juče si rekao da dosta sporo prebacuje kanale?
Pogledaj da mu nije uključena štednja pa se zato sam ugasi na ovom starom počinju sekunde pa se ugasi, možda na tom nema to odbrojavanje već se jednostavno ugasi.Počelo i prvo zezanje beć dva puta od jutros se uređaj sam od sebe ugasi![]()
IsključenoPogledaj da mu nije uključena štednja pa se zato sam ugasi na ovom starom počinju sekunde pa se ugasi, možda na tom nema to odbrojavanje već se jednostavno ugasi.
Ima sve sem podešavanja oštrine a sad je zaglavio i na pretrazi kanala već 15 minuta ovako stoji@Djolepn......
1.Jel ima opcija pretraživanja kanala ili oni ubacuju iz njihove centrale?
2. Jel ima opcija za titlove da ih isključiš ili promeniš jezik titla ili su titovi slepljeni uz kanal?
3. Jel ima opcija podešavanje boje oštrine kontrasta osvetljenja kao na skymasteru?
Po meni ako nema ništa od toga onda je to KLOT uređaj i ne vredi ništa......(to je moje mišljenje)....
Tv radi al sve ide preko stbDa nije do nih neki radovi na mreži? Jel ti tv radi bez njega?
Ne radi izvadili mi cl modulMislim da uključiš antenski kabl u tv i da vidiš, možda nisam lepo napisao
E *mjau**mjau**mjau* kod mene radi i bez CI modula samo što onda kad izvadim modul ne mogu kanale tipa HBO da gledam te što se plaćaju dodatno...Ne radi izvadili mi cl modul
E *mjau**mjau**mjau* kod mene radi i bez CI modula samo što onda kad izvadim modul ne mogu kanale tipa HBO da gledam te što se plaćaju dodatno...
Da ti kažem makedonci i hrt 3 mi ne trebaju jer ih nikad neću gledati, ove ostale sve imam, e sad i ako uključe nemam ništa protiv, imaju moju punu podršku i treba. Dosta je bilo džaba šlepovanja kao što su radili, neće da plate majstori isključe i dok odu pojedinci se sami priključe. Molim boga što pre da bude toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari