Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene sutra ujutru treba da dođu da zamene pa će mo videti

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

jel bio tv po tvom na super par plus?
vidim na ovim novim sad imta tv po tvom i taj move na par plus, ali se ne secam za stare pakete

Izgleda da je Hype TV izbacena. Vec nekoliko sati je crn ekran. Kanal se na rucnu pretragu ne pojavljuje. Zamenjen je i muzicki kanal Radio S TV. Vec nekoliko sati idu neki razni muzicki spotovi. Nema vise nastupi iz studija. Cak je i logo Radio S TV promenjen. Osim ako nije promenjena programska sema. A na TV Caribrod je sad dosta bolja slika nego sto je na pocetku bila. Bivsi Kopernikus.

To je taj novi hibrid
25b0da319c1047c736b13880e10e8717.jpg
becf312f036c9f27b739bb21a0fcc456.jpg

Lepo izgleda, kako radi ? Prvi utisci ?

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Sve isto kao i stari ott isti meni isto sve

@Djolepn......jel postoji opcija da sortiraš redosled kanala kako tebi odgovara, opcija omiljeni kanali........slikaj interfejs da vidimo kako izgleda.......hvala

@Djolepn......jel postoji opcija da sortiraš redosled kanala kako tebi odgovara, opcija omiljeni kanali........slikaj interfejs da vidimo kako izgleda.......hvala
Ima i omiljeni kanali a za redosled nisam gledao
2fe50123089fedc293a8ea81452ac708.jpg
7bba79a2e1c418309f552f9b71e03a59.jpg
9c22dfadf84c56d2e63f5ed2e3092c2f.jpg

A brzina rada, kvalitet tv po tvom, video klub ?

Dobro radi i slika je dobra video klub radi al nema puno filmova i serija. Slika ide preko koksijalnog kabla u box a premotavanje ide preko neta. Inače merio i na njemu brzinu neta izvuko je 100/10

Slikaj i daljinski, ako ti nije teško.

Hvala, imao sam ott vratio jer je bas slabo funkcionisao, pa sad čekam Vasa iskustva, koliko programa ima za "vracanje", da li su povećali broj, HBO ?

Hvala na naporu

J

@Djolepn HVALA.......
pa ovo je bukvalno isto sr... drugo pakovanje(mislim na ott box i ovaj novi box).
po meni je najbolji box po kvalitetu i uopšteno skymaster....ovi ostali boksovi imaju očajan i iritantan interfejs jer je lista kanala na sredini ekrana i skroluje se levo-desno što je meni odvratno. ko ima tv po tvom box zna o čemu pričam.
Ja sam samo zbog premotavanja unazad pored 3 skajmastera uzeo i 3 ott boxa.....inače ne gledam kanale preko ott-a

Poslednja izmena:
Поред хдми да ли има још неки конектор?

Na slici se vidi da ima AV (audio video) izlaz

@Djolepn.....srećno sa novim uređajem......

E da zaboravih da napišem da su mi uzeli sl modul i karticu

Da li premotavanje unazad radi na svim kanalima kao na Eon boxu, ili samo na pojedinim poput Ott boxa - negde oko 60-tak???

Kakvo je trenutno stanje kod Supernove? Da li se iko dobija dinamičku javnu IP adresu ili su svi iza NAT?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno