Nije bio.jel bio tv po tvom na super par plus?
vidim na ovim novim sad imta tv po tvom i taj move na par plus, ali se ne secam za stare pakete
Opet ću napomenuti da se kvalitet usluge očigledno dosta razlikuje po opštinama. Meni je na super par plus 15,6Kakav vam je upload ? Meni od juče ne prelazi 1.82 mbit
Iskreno- nista - greska je do mene. Pitanje je trebalo da bude na forumu gde se porede provajderi.a šta ti ustvari hoćeš ????????
A brzina rada, kvalitet tv po tvom, video klub ?Sve isto kao i stari ott isti meni isto sve
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ima i omiljeni kanali a za redosled nisam gledao@Djolepn......jel postoji opcija da sortiraš redosled kanala kako tebi odgovara, opcija omiljeni kanali........slikaj interfejs da vidimo kako izgleda.......hvala
Dobro radi i slika je dobra video klub radi al nema puno filmova i serija. Slika ide preko koksijalnog kabla u box a premotavanje ide preko neta. Inače merio i na njemu brzinu neta izvuko je 100/10A brzina rada, kvalitet tv po tvom, video klub ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
EvoSlikaj i daljinski, ako ti nije teško.
To je sve što imaПоред хдми да ли има још неки конектор?
Da.Na slici se vidi da ima AV (audio video) izlaz
Ne radi baš na svim kanalima.Da li premotavanje unazad radi na svim kanalima kao na Eon boxu, ili samo na pojedinim poput Ott boxa - negde oko 60-tak???
Ček a što su ti uzeli? Jel ti ne treba ili zbog ukupnog broja?E da zaboravih da napišem da su mi uzeli sl modul i karticu
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari