Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vidim na toj reklami kaze da ce ta usluga biti sada za sve korisnike, verovatno u vidu aplikacije.
Zato su valjda i razvili novu aplikaciju.

Meni sve lepo pisali nisu me otkačili čak sam i zvao i lik mi objasnio da oba u principu rade slično i da oba imaju premotavanje unazad. E sad tu je malo loše što ako nestane interneta verovatno nema ni tv kanala

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

ukoliko nestane interneta neće nestati kanali jer kanali će ići preko koaksijalnog kabla a preko interneta će ići vraćanje kanala unazad ukoliko bude hibridni box.....sećate se boxa HORIZONT nešto na taj fazon samo napredniji interfejs i naprednije funkcije....tačno je da se naplaćuje zamena bilo kog uređaja jednokratno 500 din....to i nije mnogo ako uređaj vredi

Poslednja izmena:
Videćemo podneo sam zahtev za zamenu pa će mo videti

Hoću. Izgleda mi već isključili ovaj što sam koristio

Kad pre?[emoji1666]

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

E da ko ima u paketu HBO jel ima i na tv po tvom ili ne?

Poslednja izmena od urednika:
Evo izbacuje grešku u reprodukciji kanala

Ima

meni se ne isplati da menjam ott box jer imam 6 uređaja- 3 DVB-C kablovska uređaja i 3 ott boxa---(verovatno bi mi oduzeli i 3 DVB-C uređaje u zamenu za hibridne nove uređaje)

Usluga TV PO TVOM kako mi je operater na FB stranici objasnio se od sada realizuje i preko IP STB uredjaja, ali i preko MOVE STB(hibridnog DVB-C uredjaja), znaci obe varijante ostaju dostupne. Ti kao korisnik imas pravo da izaberes da li ćeš uslugu TV PO TVOM koristiti preko IP STB ili MOVE STB uredjaja, s tim da ti prema njihovim uslovima imas pravo da imas onoliki broj TV PO TVOM (IP STB) uredjaja koliko imas DVB-C uredjaja, sto znaci da ako izaberes opciju da imas IP STB mozes i dalje imati ukupno 6 uredjaja, medjutim ukoliko izaberes MOVE situacija je onda drugacija, kako je MOVE hibridni STB i kombinuje 2 pojedinacne usluge DVB-C i TV PO TVOM na tom jednom uredjaju, ti prakticno moras “zrtvovati” po jednu slobodnu poziciju od obe usluge, u praksi to znaci da ako zelis 1 MOVE uredjaj moras se odreci 1 od 3 CAM/STB uredjaja i 1 od 3 moguca TV PO TVOM IP STB uredjaja, ali i dalje imas pravo da na drugoj i trecoj TV PO TVOM poziciji koristis IP STB uredjaje ukoliko ti tako vise odgovara, kao i da imas jos 2 CAM modula/ klasicna STB uredjaja.

Nadam se da sam sada svima pojasnio ovo

Poslednja izmena:
Да ли има разлике у квалитету слике и звука и додатних могућности између те две варијанте?

Usluga TV PO TVOM kako mi je operater na FB stranici objasnio se od sada realizuje i preko IP STB uredjaja, ali i preko MOVE STB(hibridnog DVB-C uredjaja), znaci obe varijante ostaju dostupne. Ti kao korisnik imas pravo da izaberes da li ćeš uslugu TV PO TVOM koristiti preko IP STB ili MOVE STB uredjaja, s tim da ti prema njihovim uslovima imas pravo da imas onoliki broj TV PO TVOM (IP STB) uredjaja koliko imas DVB-C uredjaja, sto znaci da ako izaberes opciju da imas IP STB mozes i dalje imati ukupno 6 uredjaja, medjutim ukoliko izaberes MOVE situacija je onda drugacija, kako je MOVE hibridni STB i kombinuje 2 pojedinacne usluge DVB-C i TV PO TVOM na tom jednom uredjaju, ti prakticno moras “zrtvovati” po jednu slobodnu poziciju od obe usluge, u praksi to znaci da ako zelis 1 MOVE uredjaj moras se odreci 1 od 3 CAM/STB uredjaja i 1 od 3 moguca TV PO TVOM IP STB uredjaja, ali i dalje imas pravo da na drugoj i trecoj TV PO TVOM poziciji koristis IP STB uredjaje ukoliko ti tako vise odgovara, kao i da imas jos 2 CAM modula/ klasicna STB uredjaja.

Nadam se da sam sada svima pojasnio ovo

hvala na odgovoru,
ja sam te potpuno razumeo jer sam i ja napisao da bi mi oduzeli dvb-c uređaje jer nema logike da mi daju tri nova hibridna dvb-c za ove glupe ott uređaje a pritom zadržim skymaster dvb-c uređaje. to bi u praksi bilo 6 dvb-c uređaja....PA NISU NI ONI MUTAVI.....
i nije IP uređaj nego OTT...ima razlike da ne objašnjavam......(ne bitno)

Poslao sam ispred firme upit za optiku, tehničke mogućnosti za uvođenje, itd. Toliko o tome, skoro mesec dana :)

Ovo je potvrda o prijemu poruke. Poruka poslata Fri Oct 09 2020 11:22:22 GMT+0200 (Средњеевропско летње време) za ‘xxx’ <[email protected]> sa naslovom “RE: Supernova” je prikazana na računaru primaoca.

Dal je moguće da sam toliki baksuz, cimali me da potpišem novi ugovor pre nedelju dana za Super Sve, i sad imam umesto 150Mb/s 120Mb/s plus nemam ovaj MOVE...

Ko dobije Move neka javi valja li što god

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Meni danas reče majstor da je uređaj bolji od ovog sadašnjeg, tu bili u kraju, ako me je slagao onda lažem i ja vas. Tako da sam odma zvao korisnički za novi uređaj pa šta bude. Verujem da je bolji od ovog što baguje i secka.

Ček, jel taj uređaj za TV ili mobilni? Ja imamo recimo jedan cam i jedan stb uređaj uz super par paket. Verovatno bih mogao da uzmem taj Move uz doplatu ali da im ništa ne vraćam.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Dal je moguće da sam toliki baksuz, cimali me da potpišem novi ugovor pre nedelju dana za Super Sve, i sad imam umesto 150Mb/s 120Mb/s plus nemam ovaj MOVE...

možeš da potpišeš novi anex ugovora tj da tražiš uslugu move i trebalo bi da dobiješ novi paket

Ček, jel taj uređaj za TV ili mobilni? Ja imamo recimo jedan cam i jedan stb uređaj uz super par paket. Verovatno bih mogao da uzmem taj Move uz doplatu ali da im ništa ne vraćam.

ti očigledno ne čitaš predhodne postove

@rameddenas Malo su me zbunili sa ovim OTT, pa IP pa svašta nešto. Vidim da je i uređaj za TV i aplikacija sa nalozima za do 3 uređaja.

Poslednja izmena:
Sta je ovo?Super par start vise nema internet u ponudi?

I sta su to "Tri naloga za mobilni"?

Poslednja izmena:
Greška verovatno u postavljanju ponude, vidiš da i gramatičkih grešaka ima: "mobini" "interneta" :d
A ovo za "tri naloga za mobilni" ti je da gledaš preko telefona televiziju, kao EON kod SBB-a.

Xtoxic promenili u Xtoxic folk bezveze.
Xtoxic obični je na kablu, a Xtoxic folk na "tv po tvom"

Poslednja izmena:
Na kabl sam mislio, ubačen sinoc 21.Toxic folk HD a Toxic Rap HD prešo na poziciju 408. Pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno