Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li jos neko ima problem na SN - Radijus vektor da se konektuje na PS?
Na PS nece da se uloguje na store...cak ni na laptopu kad preko opere pristupim ps store izbaci gresku...
Kad se konektujem na mobilni net sve radi i ps i store i preko browsera pristup ps store...
E da pre dan sve radilo ok

Poslednja izmena:
Net kod SN je kanta tj NAT je pain in the ass, sa čestim prekidima. Ukoliko to nije presudno, može da prođe zbog niže cene. Ja bih voleo da dođe SBB u moje mesto i ne treba nikakav popust niti gratis meseci, ali nema ništa od toga... Zavidim ljudima koji imaju izbor. Inače i mene zeza Rockstar i još par sajtova, ne mogu da im pristupim. Na kraju ću morati Telenor kucni net da uzmem ali mi je i tu signal u kući 30mbit/s max...

Ja dok sam koristio Telenorov kućni net (avgust 2017 - avgust 2019) , dali su mi Huaweiov B315s-22 modem, NAT type u gta 5 online mi je bio Strict i non-stop me je izbacivalo sa online sesija i Rockstarovih servera. Inače i ja sam sada kod SN i izgleda da sam i ja NAT-ovan, ali nikada nisam imao probleme , tipa da "ne mogu da pristupim Rockstar-u" uopšte , ili kako god već glasi problem...

Poslednja izmena:
Pogledacu na sajtu. Ja sam samo napisao sta mi je receno. Koliko si ti uzeo tih IP STB-a, jedan ili vise?
Ja sam dobio jedan IP stb. Uz to su mi ostale 3 kartice, pošto je TV po tvom dodatna usluga i oko toga sam morao da se natežem sa ovima iz poslovnice jer su tražili da im vratim jednu karticu pa sam nekoliko puta morao da zovem call centar da objasni ovima iz poslovnice kako stoje stvari. Na jedan TV (LG) sam instalirao aplikaciju, koristim na jednom računaru preko browsera i na 3 mobilna telefona. Ukupno 6 uređaja može da se registruje od kojih je jedan uvek taj IP STB. E sad nisam siguran na koliko TV-a može da se instalira aplikacija, da li samo na jedan ili na više. Ja sam ugovor obnovio u januaru (Super par plus). Uslugu TV po tvom su mi, posle nekih komplikacija o kojima sam pisao i ovde, uključili negde u drugoj polovini februara (Ako se dobro sećam) i plaćam je tačno 119.60 dinara što se slaže sa tim što je Pospanko_85 napisao.

Poslednja izmena:
Hmm... Ipak izgleda stvarno MAX paket ne bi trebao da je na NAT-u. Zivkao sam ih proslih par dana i rekla mi je ljubazna devojka sa call centra, da to ne bi trebalo i sinoc vidim da su me skinuli sa NAT-a.

Upravo je dolazio poštar i nije doneo štampani račun što znači da sam na mail listi za račune.

Hmm... Ipak izgleda stvarno MAX paket ne bi trebao da je na NAT-u. Zivkao sam ih proslih par dana i rekla mi je ljubazna devojka sa call centra, da to ne bi trebalo i sinoc vidim da su me skinuli sa NAT-a.

Kod kog bivšeg operatera si bio pre Supernove?

Kod Kopernikusa.

mozda se ponavljam, ali mozda ce nekome znaciti
imam 100/10 bez ugovora i nisam NATovan
znaci, ili ne postoji pravilo, ili je fora sto nisam pod ugovorom pa zato

Ne postoji pravilo, ja sam jedno vreme bio natovan, pa onda jedno vreme nisam, pa onda opet jesam i tako u nekim ciklusima me natuju ili mi stave javnu dinamičku. Po kom ključi, kako i zašto, pojma nemam.

Ne postoji pravilo, ja sam jedno vreme bio natovan, pa onda jedno vreme nisam, pa onda opet jesam i tako u nekim ciklusima me natuju ili mi stave javnu dinamičku. Po kom ključi, kako i zašto, pojma nemam.

Bitno je navesti kod kog provajdera ste bili pre Supernove!
Mislim da kod Kopernikusa nema šanse da vas skinu sa NAT-a dok se ne plati javna IP adresa, dok kod drugih provajdera još uvek prolazi neka molba ili poziv da se skine sa NAT-a jer još ima slobodnih statičkih IP adresa! ;)

Poslednja izmena:
Nije tacno, ja sam ex Kopernikus i bio sam natovan, zvao i skinuli me, pisao sam vec o tome...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Nije tacno, ja sam ex Kopernikus i bio sam natovan, zvao i skinuli me, pisao sam vec o tome...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ja ih zvao jedno 6x u roku od godinu dana i uvek isti odgovor, morate da podnesete zahtev za statičku IP adresu koja se doplaćuje 699,00 dinara!
Isto sam korisnik ex Kopernikusa!

Poslednja izmena:
Bitno je navesti kod kog provajdera ste bili pre Supernove!
Mislim da kod Kopernikusa nema šanse da vas skinu sa NAT-a dok se ne plati javna IP adresa, dok kod drugih provajdera još uvek prolazi neka molba ili poziv da se skine sa NAT-a jer još ima slobodnih statičkih IP adresa! ;)

Ja sam kod Kopernikusa i skinuli su me sa NAT-a.

Ja sam dobio jedan IP stb. Uz to su mi ostale 3 kartice, pošto je TV po tvom dodatna usluga i oko toga sam morao da se natežem sa ovima iz poslovnice jer su tražili da im vratim jednu karticu pa sam nekoliko puta morao da zovem call centar da objasni ovima iz poslovnice kako stoje stvari. Na jedan TV (LG) sam instalirao aplikaciju, koristim na jednom računaru preko browsera i na 3 mobilna telefona. Ukupno 6 uređaja može da se registruje od kojih je jedan uvek taj IP STB. E sad nisam siguran na koliko TV-a može da se instalira aplikacija, da li samo na jedan ili na više. Ja sam ugovor obnovio u januaru (Super par plus). Uslugu TV po tvom su mi, posle nekih komplikacija o kojima sam pisao i ovde, uključili negde u drugoj polovini februara (Ako se dobro sećam) i plaćam je tačno 119.60 dinara što se slaže sa tim što je Pospanko_85 napisao.

Ma pitao sam cisto bez veze, ne treba ni meni vise od jednog, tj. pitanje da li mi treba i taj jedan. Ja imam stariji LG, kod mene nema aplikacije, ali imam android box, pa racunam da cu mozda na njemu da instaliram.

Ja sam uzeo samo jedan. Ne treba mi vise

I ja sam mislio samo jedan da uzmem, jer ne verujem da cu ga nesto puno koristiti. Naravno, ako omoguce ubacivanje HBO GO aplikacije na njega onda je to potpuno druga prica.

Pogledao na njihovom sajtu i sada sam jos vise zbunjen. Po onome ispada da je jedan taj IP STB dzabe uz paket super sve plus.

SUPER SVE PLUS/GPON SUPER SVE PLUS
sa ugovornom obavezom od 24 meseca
1 IP STB uz mesečnu pretplatu od 1 RSD
+ 60% popusta za preostala 2 IP STB-a
+ 3 naloga za mobilne uređaje

Poslednja izmena:
Jel nije glupo da pitam šta je NAT? Planirao sam da pređem u Supernovu kad mi istekne ugovor,ali vidim da se dosta vas žali na taj NAT pa me dobro plašite i kolebate. :)

Ako ne znaš šta je NAT onda ti nije ni bitno da li si iza ili ne. Mada odgovor imaš na svakoj petoj strani ove teme.Google takođe zna odgovor na tvoje pitanje....

Послато са Mi 9T

Ma pitao sam cisto bez veze, ne treba ni meni vise od jednog, tj. pitanje da li mi treba i taj jedan. Ja imam stariji LG, kod mene nema aplikacije, ali imam android box, pa racunam da cu mozda na njemu da instaliram.

I ja sam mislio samo jedan da uzmem, jer ne verujem da cu ga nesto puno koristiti. Naravno, ako omoguce ubacivanje HBO GO aplikacije na njega onda je to potpuno druga prica.

Pogledao na njihovom sajtu i sada sam jos vise zbunjen. Po onome ispada da je jedan taj IP STB dzabe uz paket super sve plus.
Jeste iz najveci paket je dzabe

Ali ovo pise za super sve plus. Bivsi najveci, a sada srednji paket.

Ali ovo pise za super sve plus. Bivsi najveci, a sada srednji paket.

Ajde ako imaš negde gde to piše postavi da znam i ja da se pozovem na to i tražim im fixnu IP adresu za moj paket Super sve plus!

Ajde ako imaš negde gde to piše postavi da znam i ja da se pozovem na to i tražim im fixnu IP adresu za moj paket Super sve plus!

Pomešo si IP on je piso o IP STB uređaju
SUPER SVE PLUS/GPON SUPER SVE PLUS
sa ugovornom obavezom od 24 meseca
1 IP STB uz mesečnu pretplatu od 1 RSD
+ 60% popusta za preostala 2 IP STB-a
+ 3 naloga za mobilne uređaje

Bejah malopre do RV da uzmem racun posto mi za maj nije dosao a ni sms nisu poslali ...
i devojka mi istampa i ponudi da me ubaci na email listu za slanje racuna .. kaze otpoceli ...
tako da ubacih sebe i brata i druga ..;-)
Videcemo u julu dal ce doci racun .na email..')

Bejah malopre do RV da uzmem racun posto mi za maj nije dosao a ni sms nisu poslali ...
i devojka mi istampa i ponudi da me ubaci na email listu za slanje racuna .. kaze otpoceli ...
tako da ubacih sebe i brata i druga ..;-)
Videcemo u julu dal ce doci racun .na email..')
Meni ovako odgovorili, pojma nemaju sta rade

Poštovani,

Nažalost, ne postoji trenutno mogućnost sistemskog slanja računa elektronskim putem te iz tog razloga trenutno nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtevu.

Vaš zahtev je prosleđen nadležnoj službi kako bi Vam računi stizali na mail kada se stvore mogućnosti.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

daj da ih smaramo s aracunima pa ce najzad morati to da ubace:D

Meni ovako odgovorili, pojma nemaju sta rade

Poštovani,

Nažalost, ne postoji trenutno mogućnost sistemskog slanja računa elektronskim putem te iz tog razloga trenutno nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtevu.

Vaš zahtev je prosleđen nadležnoj službi kako bi Vam računi stizali na mail kada se stvore mogućnosti.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
I ja sam im pre mesec isto to slao i dobio tako da me iznandise sa ovim danas :)

od svih kanala samo Arene je nemoguce gledati,sve koce...ostali kanali sve normalno,vec 10 dana tako..Smederevo u pitanju,inace na starom crt tv preko box-a normalno rade...da li je to digitalnog signala,pokusao na 2 tva i nista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno