Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponude ti 12m free ako vec koristis neku uslugu kod njih. Npr. u mom slucaju koristio sam tv i dobio net 12m gratis za Super par. Samo malo matematike i shvatite da je 6 meseci po 1 dinar jeftinija solucija od te :) Tv je dobar ali net cesto zeza mada podnosljivo.. 60/8 a uglavnom je oko 58/5 -+ ,meni bar

https://www.speedtest.net/result/9599287450.png

Da, ali SBB ima bolju ponudu kanala, među kojima su N1, SK, Nova S, Nova Sport itd..., a SN je to sve ukinula korisnicima u januaru.
Zbog toga sam kao drugu opciju uzeo Total TV.

Net kod SN je kanta tj NAT je pain in the ass, sa čestim prekidima. Ukoliko to nije presudno, može da prođe zbog niže cene. Ja bih voleo da dođe SBB u moje mesto i ne treba nikakav popust niti gratis meseci, ali nema ništa od toga... Zavidim ljudima koji imaju izbor. Inače i mene zeza Rockstar i još par sajtova, ne mogu da im pristupim. Na kraju ću morati Telenor kucni net da uzmem ali mi je i tu signal u kući 30mbit/s max...

nat ti daju odma ili mogu da te "bace" ako im dune..?

Ne možeš uopšte da pristupiš gta 5 online?

Kod mene piše NAT type: moderate

Usput, izvinjavam se zbog glupog pitanja, ali šta tačno znači biti "NAT-ovan" ?

I kakav impact ima na korišćenje interneta?

Ne mogu nicemu da pristupim, cak ni da udjem u igru (RDR2 u mom slucaju)

Tačno, meni je najviše zbog N1, ali s druge strane ušteda 55000. Ne ističe mi skoro, tek u Januaru 2021, nadam se da će i tada da bude ista ponuda, reče mi onaj diler njihov da hoće i da ih zovem. Više sam za SBB. Ja sam imao dva ugovora kod njih, jedan u Kragujevcu jedan u Vrnjačkoj Banji i znam da je SBB težak pregovarač. Zvao sam ih 20 puta da pitam za neki popust jer mi se bliži istek u banji i ništa. Kada mi je istekao i konačno zatražio raskid rekli su da će neko da me zove od njihovih. Zvali su me sutra i ponudili mi popust sa 3500 na 2700 n agodinu dana. Prihvatio sam i po isteku pre par meseci sam raskinuo. Zvali su u molili ali nisam hteo. Sada imam samo kući i verovatno ću i ovde da prekinem jer je ogromna ušteda. Kasnije ako ne valja vraćam im se za dve godine.

Tačno, meni je najviše zbog N1, ali s druge strane ušteda 55000. Ne ističe mi skoro, tek u Januaru 2021, nadam se da će i tada da bude ista ponuda, reče mi onaj diler njihov da hoće i da ih zovem. Više sam za SBB. Ja sam imao dva ugovora kod njih, jedan u Kragujevcu jedan u Vrnjačkoj Banji i znam da je SBB težak pregovarač. Zvao sam ih 20 puta da pitam za neki popust jer mi se bliži istek u banji i ništa. Kada mi je istekao i konačno zatražio raskid rekli su da će neko da me zove od njihovih. Zvali su me sutra i ponudili mi popust sa 3500 na 2700 n agodinu dana. Prihvatio sam i po isteku pre par meseci sam raskinuo. Zvali su u molili ali nisam hteo. Sada imam samo kući i verovatno ću i ovde da prekinem jer je ogromna ušteda. Kasnije ako ne valja vraćam im se za dve godine.
Meni nista nisu ponudili zvao sam ih 20x.
Doduse jesu. Da predjem na skuplji paket 200din i da mi je 6mjeseci stara cijena.
7-8godina korisnik i boli ih uvo sto raskidamo saradnju.

Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk

znam da se ponavlja prica...VOX tv kako da skeniram da budu kanali poredjani kako treba...stavio sam nemacku i nece ,mozda treba jos nesto

Ne sme da se pominje aktuelna vlast i njihovo "poštenje" ili sam ja greškom obrisao post?

Sbb je popustao dok jos uvek nije imao monopol nad korisnicima. Kada je uspeo da preuzme veliku vecinu korisnika, puca mu da se cima sa ljudima koji prete da ce otici. Vecina ce pretiti i mozda ce ti ponuditi neku bezveze povoljnost za starog korisnika. A oni koji rese i odu su bas mali procenat.

Zato cu i ja preći u sn jer je 12m za 1 dinar. Kakav god da je, nece biti duplo gori. Ja i onako ne gledam n1 tj tv generalno. Nekad pogledam neki film i wd na discovery, a to postoji i na sn tako dame briga. Mozda jedino bude zezanje sa ovim tv po tvom kako ce funkcionisati pa cu zbog toga morati da provucem mrezni kabl ali sta da se radi.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Sbb je popustao dok jos uvek nije imao monopol nad korisnicima. Kada je uspeo da preuzme veliku vecinu korisnika, puca mu da se cima sa ljudima koji prete da ce otici. Vecina ce pretiti i mozda ce ti ponuditi neku bezveze povoljnost za starog korisnika. A oni koji rese i odu su bas mali procenat.

Zato cu i ja preći u sn jer je 12m za 1 dinar. Kakav god da je, nece biti duplo gori. Ja i onako ne gledam n1 tj tv generalno. Nekad pogledam neki film i wd na discovery, a to postoji i na sn tako dame briga. Mozda jedino bude zezanje sa ovim tv po tvom kako ce funkcionisati pa cu zbog toga morati da provucem mrezni kabl ali sta da se radi.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Isto mislim. Bitniji mi je kvalitet interneta. Sada u SBB-u imam Ubee ruter i ubija me koliko puca. Na spratu mreža 2.4 puca non stop. Pre nekoliko dana sam kupio Xiaomi extender

znam da se ponavlja prica...VOX tv kako da skeniram da budu kanali poredjani kako treba...stavio sam nemacku i nece ,mozda treba jos nesto
Šta ti znači to kako treba? Ja imam Vox i Stella i različito su mi poređani kanali a tek sam postao korisnik Supernove pa ne znam šta je to "kako treba"...

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

To je do TVa a ne do provajdera

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

kanal1 rts 1 kanal 2 rts 2 , na tvu imam samo opciju drzava ,onda jezik teleteksa i dal hocu digitalno i nalaogno,samo digitalno... za sada nece da ih poredja

Ako i kad promeniš državu ne ume da ih slozi kako treba ne možeš mu ništa jednostavno taj TV ne ime da složi kanale i nista ti ne možeš.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Izgleda da MTS/Supernova ozbiljno pokušavaju da preko Arene istisnu SBB sa tržišta. Čekaju kada ističe ugovor SK za neki prenos pa nude nenormalne pare da pređe kod njih. Najnovija informacija, Španska liga od sledeće sezone na Areni. Čekaju dalje šta od ugovora ističe SK, pripremili su pare i kreću u preuzimanje.

Jel ima jos neko da mu secka televizija ? Znaci ne moze da se gleda, konstantno muljanje slike i krcanje.. stara pazova je u pitanju

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

La Liga ne od sledeće, već od sezone 2021/22 na Areni Sport.

Sport Klub je kupio Bundes Ligu u fudbalu.

Dzabe kad je ATP jedino sto gledam, fudbal me ne zanima.

Jel ima jos neko da mu secka televizija ? Znaci ne moze da se gleda, konstantno muljanje slike i krcanje.. stara pazova je u pitanju

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Није негледљиво али тон и слика нису синхронизовани, некад је то пола секунде некад секунд две.

Иначе већ пар дана интернет ради доста лоше, Панчево је у питању.

Ja bas pitao jer su ljudi ovde rekli da je 120. Mislio da uzmem, ajde kao za 120, nisu neke pare, a mozda mi nekad zatreba. Mada sam vise hteo da uzmem nadajuci se da ce da omoguce da se instalira hbo go u nekom narednom periodu.Iskreno mi i ne treba, tako da sam odustao kada su rekli da je 300.
Nije tacno. 120 dinara je ko je u ugovoenoj obavezi. Mozes da procitas i na njihovom sajtu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno