Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetio sam nedavno da isto to ima i YouTube aplikaciju koja ustvari ne radi... :)

Ima li još nekome da to ne radi i šta učiti da proradi ?
Ništa, jednostavno čekaš pa ako supernova odluči da to treba da radi pustiće ažuriranje i radiće.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ali ja resetujem na fabricka o nema sanse da pristupim sa racunara

Da, ja sam to uradio jednom i nisam imao nigde internet, ni preko kabla , a ni bežično

Pa sam nazvao lika koji mi je montirao sve ovo i ispričao mi šta i kako da konfigurišem/podesim u ruteru da bi net proradio.. Ukratko, u mom slučaju je trebalo podesiti port na 8081 i promeniti lokalnu IP adresu i to je otprilike to

Poslednja izmena:
Meni je upravo stigao račun na mail iako ga nisam tražio.Zadnji put u nekoj prepisci sa SN su mi rekli da za sada nemaju mogućnost slanja elektronskog računa...

Ja sam u kaludjerici trenutno na sbb mresi ali bi presao na supernovu samo zbog para jel se isplati? Meni je internet najbitniji kako radi i kakva im je podrska jel zna neko?

Meni je upravo stigao račun na mail iako ga nisam tražio.Zadnji put u nekoj prepisci sa SN su mi rekli da za sada nemaju mogućnost slanja elektronskog računa...
Upravo i meni stigao racun na mail iako su mi prosli mesec rekli da nemaju opciju slanja na mail...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

meni je stigao na mail racun ali zato sto sam ga trazio jer mi postom ne dolazi.
Dosta su sada ubrazali sa tim, pa cim trazite odmah poslaju.

vama sto je stiglo na mail, to je automatski generisan mail sa racunom ili sta?

meni su odgovorili da nema automatskog slanja racuna na mail.

Ja ga nisam tražio za maj.

Послато са Mi 9T

Mail je automatski generisan i poslat sa adrese [email protected],što znači da verovatno svima šalju i da su aktivirali servis eračun. Inače,u samom mejlu je i link ,gde mogu online da se plate računi... Napokon nešto korisno!

Pa to je odlicno, ali ocigledno nije kod svih pusteno.

Koji bivsi provajder je kod vas?

Takodje kopeenikus...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Salju na mail da ne bi trosili papir za stampanje? U cemu je fora? Na koji mail uopste i salju?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Pa naravno da ne treba da troše papir za štampanje računa,kakvo je to uopšte pitanje?Na mail koji sam im ostavio kada sam tražio da mi šalju račune elektronskim putem.

Послато са Mi 9T

10dana cekam podatke na mail za pristup supernove na telefonu. Ovih nesposobnih ljudi auuu.

Razmisljao sam kad bi moglo apk da se instalira na onaj njihov android, cisto da ubacim eon tv pa uzmem nalog od nekog i kulijana.

Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk

Meni je cgNAT dilbrejker, imam stari paket 50mbit/s plus tv (kojih sve kanala ima-ne znam jer ne gledam, samo otac gleda tv) i neću da sklapam novi ugovor dok mi ne obećaju pismeno u ugovornu javnu dinamičku (ili statičku po realnoj cenido 100din) ip iako mi treba brži net. Svaki dan sam im slao po jednu poruku na sajtu vec ima par meseci da me skinu sa NATa i uvek isti generički odgovor da zakupim statičku iako im to nisam tražio. Do danas, danas mi je stiglo ovo:
Screenshot_20200611_165631_com.android.email.jpg

Sve ovo piše i na njihovom sajtu i više puta smo o tome ovde pisali tako da u principu nam ništa novo nisi rekao.Neko je ovde napisao da daju javnu dinamičku IP adresu ako imaš najveći internet paket,ja ga imam i već 10 meseci imam javnu IP adesu.Takođe sam bio iza NAT-a,otišao sam do poslovnice prešao na veći paket i tražio da mi daju javnu dinamičku IP adresu.Za sada sve radi bez problema,imam paket Super par plus...

Jedan kolega se žalio par stranica unazad, takođe sa najvećim paketom da je NATovan, ne znam da li je rešio problem... Ali hteo sam da kažem da su mi promenili odgovor, izgleda da sam počeo da ih malo smaram xD

Jel ovde postoji NAT ili ne, ko zna da objasni neka odgovori, ja mogu samo da gledam ništa više... [emoji481][emoji481][emoji481]
96b9e0759d8ea50f5b4dd90d0202c2c2.jpg
7b64769aceda2caeec93f2758f8ea130.jpg

Ja imam Super Par Max paket i NAT-ovan sam. Sto je najgore, banovana je IP adresa na Rockstar Social Club-u, sto znaci da ne mogu da pristupim igrama koje posedujem (RDR 2 i GTA 5 konkretno). Pisao sam im jutros, ali jos uvek mi nisu nista odgovorili. Trazio sam da mi makar promene NAT IP adresu rucno ili nekako kako bi mogao da pristupim igrama koje legalno posedujem (i ne, nisam GTA pokupio kada je bio dzaba nedavno, nego posteno ga kupio na dan izlaska).

Jel ovde postoji NAT ili ne, ko zna da objasni neka odgovori, ja mogu samo da gledam ništa više... [emoji481][emoji481][emoji481]
96b9e0759d8ea50f5b4dd90d0202c2c2.jpg
7b64769aceda2caeec93f2758f8ea130.jpg

Kao što i sam vidiš iste su IP adrese i u modemu i na sajtu tako da nisi iza NAT-a.Mada ako ništa ne primećuješ tokom surfovanja onda ti nije ni bitno.

Послато са Mi 9T

Ali ja resetujem na fabricka o nema sanse da pristupim sa racunara[/QUOTE.

Jesi li posle reseta na fabrička podešavanja probao da pristupiš ruteru preko ove adrese: 192.168.0.1

I da li je moguce ovaj daljinac i kako povezati da moze i kontrolisat tv ? Posto kao ima dugmice za tv isto.
Daljinac od tvpotvom

Može po istom sistemu kao i za STB. Imaš uputstvo par stranica iza.

Poslednja izmena:
Izgleda da je ona ponuda za tv po tvom po 120 dinara, pri potpisivanju ugovora, selektivna. Posto sam pitao da li se dobija po toj ceni pri potpisivanju ugovora i rekli su da ne, tj. da je cena 300 dinara za tu uslugu.

Izgleda da je ona ponuda za tv po tvom po 120 dinara, pri potpisivanju ugovora, selektivna. Posto sam pitao da li se dobija po toj ceni pri potpisivanju ugovora i rekli su da ne, tj. da je cena 300 dinara za tu uslugu.
Par puta sam ih namjerno zvao za to, svaki put su mi potvrsili sa ako sam ugovorom vezan cijena je 120din.

Ja bas pitao jer su ljudi ovde rekli da je 120. Mislio da uzmem, ajde kao za 120, nisu neke pare, a mozda mi nekad zatreba. Mada sam vise hteo da uzmem nadajuci se da ce da omoguce da se instalira hbo go u nekom narednom periodu.Iskreno mi i ne treba, tako da sam odustao kada su rekli da je 300.

Ja bas pitao jer su ljudi ovde rekli da je 120. Mislio da uzmem, ajde kao za 120, nisu neke pare, a mozda mi nekad zatreba. Mada sam vise hteo da uzmem nadajuci se da ce da omoguce da se instalira hbo go u nekom narednom periodu.Iskreno mi i ne treba, tako da sam odustao kada su rekli da je 300.
A gde si ih pitao? Preko korisnickog servisa?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno