SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
Ne pamtim kad je losije radio internet nego veceras, prekidi non stop, protok manji od 10mbps, bas lose.
Moze naravno.ja sam upario daljinski i koristim samo njega da ne bi koristio dva daljinskaPozdrav svima. Da li je moguće uparivanje (sinhronizacija) daljinskih upravljača od tv-a i STB, odn. onog za TV unazad?
Moze naravno.ja sam upario daljinski i koristim samo njega da ne bi koristio dva daljinska
Drzis set dugme dok ne zasvetli konstantno. Onda na daljinskom od stb stisnes dugme koje zelis da setujes. Na primer vol -. Onda okrenes daljinski jedan kad drugom da ne bude razmak veci 3cm izmedju njih. Onda na daljinskom od tv stisnes vol - zatim prihvati ti komandu vol - na stb i to je to. Tako za svaku komanduPretpostavio sam i ja da može jer vidim da na daljinskom i od STB-a i od onog OTT androida imaju komande za TV, ali nemam uputstvo da vidim kako se to radi. A na NET-u sam našao samo neko nemačko uputstvo. Koji je postupak za sinhronizaciju sa oba ova uređaja?
To sam se ja ulogovao preko mobilnog, a preko kpmpa nema sanse. Pa mislim da treba samo lozinkaDa samo sam ja još, kada prestane da treperi crveno glavno dugme, na kraju još jednom pritisnuo "SET". Par puta mi nije uspelo jer su nekako loši dugmići na tim daljinskim od STB-a. Ali na kraju ipak radi. Hvala na pomoći. "Supernova" bi takve stvari trebala da ima u sekciji podrške i FAQ.
Nego ne mogu da pristupim ruteru (Mercusys AC12G), a probao sam svakakve kombinacije još uvek su default podešavanja. admin neće, neće ni 10 nula, ni 9876543210, koje sam našao na NET-u. Imam samo polje za unos lozinke, ali ne i korisnika?. Probao sam i preko mobilnog, jer sam pročitao da je neko tako uspeo da se uloguje, ali ja nisam.
Danas je proradio Viasat Explore! Bivsi Kopernikus!
Auuu brt, ovoliki prekidi nisu mi se dešavali kada sam bio kod SBB-a. Juče nestao NET i TV (Zvezdara) oko 15.00 č. Uspostavili ga negde oko 19.00 i bilo do 20.00č pa onda opet ništa. Televizija došla oko 22.00, a NET tek sada u 13.45č. Da li se to stalno kod njih dešava, koliko često i koliko dugo traju ti prekidi? Ja sam očekivao optika ludilo, nema smetnji nema prekida kad ono treći dan cvrc. A kad zovem Call centar čekam po 10-18 minuta, da pošiziš.
Što se tiče pristupa ruteru mora reset na fabrička podešavanja, ali najbolje uz asistenciju nekog od njihove napredne podrške, jer se čini mi se 2. korak preskače. Pa onda možete vi sami podešavati svoju kućnu mrežu kako želite. Mislim da im je oprema krš. Nisam našao kako da filtriram pristup po MAC adresama, kod SBB-ovog CISCO sam to lako odrađivao. Ovde se nešto još nisam snašao, ali nisam nešto ni imao vremena.
Pa jesi li pristupio ruteru? Kako si ih navatao da ti pomognu?
Znao sam ja da mogu da ga vratim na fabrička podešavanja, ali sam ipak zvao korisničku podršku. Oni tamo naravno da nemaju pojma, ali su upisali reklamaciju, pa su rekli da će zvati neko iz te tzv. "napredne podrške" kako li je već zovu. I stvarno sutradan me je zvao čovek i rekao kako da resetujem ruter. To sam i ja znao jer sam čitao uputstvo, ali ajd' rekoh da sačekam njih. Posle reseta sam uneseš novu lozinku i kada ti se pojavi 1. prozor za konfiguraciju mreže to se preskoči, a dalje ideš i podešavaš lozinke za pristup svojoj kućnoj WiFi mreži. I to je jedino što mi je taj momak pomogao, da se preskoči taj prvi korak.
Snimio Ratelov test, i poslao prijavu Ratelu, dva puta usvojili zalbu, i moralno da smanje cenu interneta za taj mesecJa i dalje imam, neupotrebljiv net.
Gubitak paketa...
E, a svakog meseca, za gospodu 3300 din.
Proslo pola godine, mozda sam skupio 1-2 meseca, krstenog interneta.
Je li moguce kako u onaj mali andorid box tvpotvom instalirati neku aplikaciju ? Je li ko to uspio ?
To bi mi bas znacilo.
Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari