Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mi je najjace kada kazu "nema prijavljenih smetnji"

Ja ih na to uvek pitam:

Da li ste razumeli zbog cega sam vas ja zvao...?

kad nema tv i neta, to je obicno zato sto negde u kraju nemate struje...

Kod mene nece da dodju to je pr9blem. Kad god ih zovem sa problemom ne dodju nikad. Evo zadnj8 put su dosli pre 10ak dana a zvao sam ih zadnji put krajem januara pa ti vidi koliko je to dana

Jel ima neko problema za tv i netom u Borci? Pre 1h mi nestao net i tv a zvao sam ih kazu nema smetnji prijavljnih, pa ne znam jel do mojih kablova il do njih da se ne cimam bezveze
Nestalo je malopre i u Kotežu..

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

ceo dan zeza net klasika DNS ne pomazu ni guglove adrese i ostale (av com)

Borča, centar 2, radi normalno ceo dan.

Sent from my COL-L29 using Tapatalk

Ne znam gde si u kotezu ali ako ima mogucnosti trebao si da predjes na skynet :)
Nisam ni znao za tu opciju, mada gledam sad mapu pokrivenosti i ako je prikazano realno stanje ulica iza mene ima njihovu infrastrukturu, dok moja nema..

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

da li taj dns not responding moze da bude do rutera? da trazim novi?

Nisam upoznat detaljno sa time kako Supernova funkcionise.

Da li je moguce kao podstanar potpisati ugovor na svoje ime, bez potrebe za saglasnoscu stanodavca?

Drugar kaze da mu je pretplata bila 1400 i da su mu sad digli na 1600. Pozvao je da pita kako to moze bez obavestenja oni su mu rekli da je islo obavestenje na njihovom info kanalu. Mislim da to ne moze tako, jel imao neko takav slucaj?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Naravno da ne moze tako, nek se obrati organizaciji Efektiva.
08e02a0a67f4070c71781825a17937f6.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Istice mojim roditeljima ugovor za koji dan,pa da pitam,od kad je telekom preuzeo supernovu,jel daju neku bolju opremu,sad imaju 1 modul,i 2 stb uredjaja neke krsine crne i pise kopernikus na njima,za internet imaju cbn ruter i mislim da on radi ok posao,ali ako daju neki bolji ruter menjao bi i to.

Istice mojim roditeljima ugovor za koji dan,pa da pitam,od kad je telekom preuzeo supernovu,jel daju neku bolju opremu,sad imaju 1 modul,i 2 stb uredjaja neke krsine crne i pise kopernikus na njima,za internet imaju cbn ruter i mislim da on radi ok posao,ali ako daju neki bolji ruter menjao bi i to.

Daju istu opremu koju je davao i Kopernikus, samo što sada imaju još dve vrste rutera u ponudi i to neki Technicolor i Cisco za koje ne znam kakvi su jer ja još uvek imam CBN. Samo da znaš da, ako hoćeš da menjaš nešto od opreme, sada zamenu naplaćuju 500 dinara, osim ako ne dođe do kvara na opremi pa su onda dužni da ti je zamene...

Mislio sam da daju neki malo bolji stb,koji ce imati u neko vreme video klub,vracanje 7 dana nekih kanala,mislim da to ova krsina nema.

Krš oprema bila krš oprema ostala...

Meni cisco ruter zapucava, wifi mu je los.
Dva laptopa nakacim, jedan preko mreznog, drugi preko wifi nalaceni, wifi pukne dok preko kabla sve bude ok nema prekida nikakvih.

"a be" nek mi neko samo kaze dal je taj dns do rutera ili do nji'? HVALA

A be, ako te to pa muči, stavi lokalno za DNS 8.8.8.8 na svakom računaru, telefonu, tabletu i rešio si problem.

Potraži na netu kako se postavlja DNS na kom uređaju, prilično je jednostavno.

nece ni 8888 8844 1111 1001, te ima neta te nema :(

Prva godina po 1 dinar sve je jasno :bottle:

Lako moguce da ne valja ruter ili neki spliteg u stanu ili na liniji napolju...

Jer stigo nekom racun za kablovsku? Ako mi iskljuce ima da bude dzumbus. Raspolozen sam za svadju. Taman cu kad mi istakne ugovor ali nece skoro u julu sledece godine da rascistim sa njima. Ja i ovako ne gledam tv, matorcima ima da namestim na antenu moram samo da uzmem stb dosta im par kanala. A za net cu da vidim sta cu da radim imam vreme. Od 98-e koristim kablovsku, nikad nisam dobio nikakvu promociju sem onaj jedan mesec pri potpisivanju ugovora. I ovako naplacuju punu cenu a kvalitet usled opterecenja i tv a pogotovo neta katastrofa.

isto pitanje, jel su vam stigli racuni ili ne? za supernovu prvenstveno ali i drugi struja, telefon..
ako ne, jel se to cekaju postari da prorade ili koja procedura..

Да ли се неком дешава да аудио из Хоризонт уређаја почне да зуји - крчи? Делује ми да само ресет на фабричка подешавања помогне али после неког времена се опет јави лош аудио.

Kako radi SuperNova optika Novi Sad i okolina? da li postoji problem sa prekidima interneta?

Za sad imama ADSL 10/1 kod Telekoma jer ne moze brze, pre svega mi treba stabilan internet, dzaba mi opticke brzine ako veza puca svaki dan.

Kako radi SuperNova optika Novi Sad i okolina? da li postoji problem sa prekidima interneta?

Za sad imama ADSL 10/1 kod Telekoma jer ne moze brze, pre svega mi treba stabilan internet, dzaba mi opticke brzine ako veza puca svaki dan.

isto pitanje, jel su vam stigli racuni ili ne? za supernovu prvenstveno ali i drugi struja, telefon..
ako ne, jel se to cekaju postari da prorade ili koja procedura..
Meni stiglo za Mart pre par dana, uplatio online preko e-bank komercijalne. Prosla uplata, stigao sms, uredno sve.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno