Nestalo je malopre i u Kotežu..Jel ima neko problema za tv i netom u Borci? Pre 1h mi nestao net i tv a zvao sam ih kazu nema smetnji prijavljnih, pa ne znam jel do mojih kablova il do njih da se ne cimam bezveze
Nestalo je malopre i u Kotežu..
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Nisam ni znao za tu opciju, mada gledam sad mapu pokrivenosti i ako je prikazano realno stanje ulica iza mene ima njihovu infrastrukturu, dok moja nema..Ne znam gde si u kotezu ali ako ima mogucnosti trebao si da predjes na skynet![]()
Istice mojim roditeljima ugovor za koji dan,pa da pitam,od kad je telekom preuzeo supernovu,jel daju neku bolju opremu,sad imaju 1 modul,i 2 stb uredjaja neke krsine crne i pise kopernikus na njima,za internet imaju cbn ruter i mislim da on radi ok posao,ali ako daju neki bolji ruter menjao bi i to.
Jer stigo nekom racun za kablovsku? Ako mi iskljuce ima da bude dzumbus. Raspolozen sam za svadju. Taman cu kad mi istakne ugovor ali nece skoro u julu sledece godine da rascistim sa njima. Ja i ovako ne gledam tv, matorcima ima da namestim na antenu moram samo da uzmem stb dosta im par kanala. A za net cu da vidim sta cu da radim imam vreme. Od 98-e koristim kablovsku, nikad nisam dobio nikakvu promociju sem onaj jedan mesec pri potpisivanju ugovora. I ovako naplacuju punu cenu a kvalitet usled opterecenja i tv a pogotovo neta katastrofa.
Onda nije DNS...nece ni 8888 8844 1111 1001, te ima neta te nema![]()
Meni stiglo za Mart pre par dana, uplatio online preko e-bank komercijalne. Prosla uplata, stigao sms, uredno sve.isto pitanje, jel su vam stigli racuni ili ne? za supernovu prvenstveno ali i drugi struja, telefon..
ako ne, jel se to cekaju postari da prorade ili koja procedura..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari