Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
frekvencija 650000
Kopernikus (Prokuplje)
kanal TV Bosphorus

@miki92 IZDOMINIRAO!

Vala bas....
Omlatio praznu slamu [emoji23]
Vidi se da nije imao ugovor sa sbb

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

..kaze tv tek za 2 nedelje ako odobre u kreditnom birou wtf

Ja sam postojeci korisnik, ne nov, od 2014-te na moje ime a pre toga samo TV na caleta. U petak 17.01. pred gasenje UG kanala sam potpisao na dve godine i dobio gratis mesec. Net mi je bitan zbog posla a alternative nema (cak ni ADSL od 10Mbit kod mene ne radi) tako da, to mi je sto mi je.

Ljudi, kad vam ponude obnovu ugovora, mobilni, net, sve što kao alternativu ima prelazak kod drugoga, pregovarajte, tražite bolje.
Tražite i ponudu drugog operatera ili je izmislite, recite uslove koje ima neko koga poznajete jer te uslove sutra i možete da tražite u krajnjem slučaju.
To što zatežu im je u opisu posla, a uvek možete da dobijete bolje od prve ponude.

Niko meni nista nije ni nudio, sam sam otisao mecki na rupu :D

..kaze tv tek za 2 nedelje ako odobre u kreditnom birou wtf

Ja sad čitam moj ugovor o kupoprodaji TV uređaja i nigde se ne spominje kreditni biro, čak ima član kako se "prodavac obavezuje da isporuči kupcu TV uređaj u roku od 15 dana". Bolje bi im bilo da ti je to neko loše informisan preneo, jer kao što čovek reče gore - bez saglasnosti ne smeju da vrše proveru kreditne sposobnosti.
A samim tim što kasne sa isporukom mogu biti tuženi, jer krše ugovorne obaveze.

Poslednja izmena:
TV se kupuje putem kredita na rate

Vala bas....
Omlatio praznu slamu [emoji23]
Vidi se da nije imao ugovor sa sbb

Uzivaj u super ponudi i svakodnevne prekide [emoji3]
7ee84ac5bb50a462e10fe3c8166a9740.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ni meni nisu trazili proveru kreditnog biroa. Cak sma ih i pitao da li se provera kb, rekli su ne.

@djalf&fanste992&bakara: nije potpisano nista, ko zna kako oni taj tv realizuju.. u ponedeljak dolaze za net

Daj bre ne shvatajte mikija za ozbiljno, ex radnik Kopernikusa, radio u call centru na odeljenju za internet, posle godinu dana kako je napustio posao u Kopernikusu, slao molbu da se vrati nazad i naravno odbijen. U međuvremenu, Supernovu pljuje na najgore moguće načine... Pisano već o tome, a sada će da krene sa "evo ga bot", "jesi dobio sendvič".... Kako reče neko, mlati praznu slamu...

jel prihvataju lagano zamenu kartice za settop box.... otisao mi na tvu memorija kanala pa bih da zamenim karticu...jel ne prave problem???

Kako se registrovati i koristiti NetTv u Srbiji, ako je to uopšte moguće? Znam da ne može standardno, neko mislim vpn ili nešto tako...Džabe proba, kada ne može kod nas...Hteo bih da samo vidim koje kanale nude.

Kako se registrovati i koristiti NetTv u Srbiji, ako je to uopšte moguće? Znam da ne može standardno, neko mislim vpn ili nešto tako...Džabe proba, kada ne može kod nas...Hteo bih da samo vidim koje kanale nude.
Ewo sada sam se registrovao preko kartice, radi sve kako treba.
Pa nije lose
9546c30b9a9c057ff1c960c62dcee7ed.jpg
1b02b52cebee6d924d4f89838690e59b.jpg
f2adc80503fd8379332fad8d4d440a17.jpg
7842cc463c3e461cc349486101837365.jpg
a9d33efa1e6c1b2222702136794ae00a.jpg
bf822d62e7fae2cb8209ba9dca36fca6.jpg
a2a238ff50bb458c2c78bf383a0523a2.jpg

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Iz Srbije si, mislim tu gledaš? Jedino ako su nešto menjali, jer nije radilo u Srbiji i piše da ne radi u ex-yu zemljama...

Ja sam probao pre jedno godinu dana i dobio poruku na mail da ne radi u ex-yu zemljama. Mora da su sada omogućili svima, zbog situacije oko kanala i gubitkom korisnika. Sad videh da je tama Supernova, pa da ne idemo u off više, izvinite moderatori i za ovo.

Zamenu CI Modula i kartice za STB naplacuju 500din, barem je tako meni receno skoro kad su bili.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno