TrotterVranje
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2015
- Poena
- 180
Još dva kanala u ponudi:
KA TV pozicija 644,
TV ALDI pozicija 646.
642000 KHz.
KA TV pozicija 644,
TV ALDI pozicija 646.
642000 KHz.
Ja bih ipak probao da pozovem kol centar, ovo sto si napisao mi deluje totalno nerealno. Dok je bio RV vise puta sam dogovarao ta privremena gasenja, preseljenje je potpuno normalna stvar i to bi trebalo bez problema da vam odrade (osim sto se naplacuje seoba prikljucka).
Mesec dana kako koristim Supernova internet i na kraju sam zivaca
Katastrofa,puca net ping je ogroman....mnogo je nestabilan internet
Teski ***** sto sam napustio Orion![]()
Nama su nasli neplacene racune preskocila devojka da plati jedan za decembar 2016 za taj mislim da je zastareo i jedan za avgust 2018.
Koja kombinacija ti je jeftinija?Meni je jeftiniji EON za 300din mesecno nego da gubim zivce sa njima.
Pa vuce se na racunu obavestenje za neplacene obaveze, ona isla vise puta i rekli joj nema nista. Sad otisli i gleda zena za pultom i nadje kaze evo dva neplacena, zadnji put bila cista 2016. Možda zato sto se uvek placao racunKako ste uspeli da neplatite račun, a da vam ne isključe net? Ja jednom nisam platio i ubrzo su isključili.
@sonetpro_kg
2x Free Trial po 15 dana koji radi na svim mrezama. Jedna SIM kartica (300din) i jedan virtuelni free broj Globaltel za mesec dana.
Objasni ovo malo bolje. Koristiš globaltel internet za gledanje eona?@sonetpro_kg
2x Free Trial po 15 dana koji radi na svim mrezama. Jedna SIM kartica (300din) i jedan virtuelni free broj Globaltel za mesec dana.
I meni [emoji23][emoji23][emoji23]Da, samo meni dalibu dali mesec gratis i sut u pedu.
20tog potpisano jos uvek nista, izgleda taj rok od 15 dana mora da "ispostuju" ako i dodje u njemu
Pozdrav momci, naletim na ovu temu tako što sam u search kucao nešto deseto, ali nema veze
Ajde ovako, iz prve ruke informacija za famozne raskide ugovora.
Radim za Telekom u terenskoj prodaji SN na teritoriji Beograda i naslušao sam se svega.
Prvo i osnovno, ako raskidate ugovor nakon obnove ugovorne obaveze, tada NISTE u obavezi da platite penale do kraja UO, već platite samo benefit koji ste dobili, tipa 2 meseca gratis, to im isplatite i mirna glava.
To važi za SVE provajdere.
Naravno, SBB traži da im platite čak i kablove (kao meni) koje su postavili, to im je neka vrsta prve linije odbrane za neupućene.
Nakon što vas odbiju tada se zove RATEL, možete komotno da ih prijavite za to, ali u principu prođe i pretnja jer ipak ima i onih koji poznaju zakon.
Što se tiče gašenja kanala i dizanja cene pretplate, to isto, vi ste potpisali da vam pretplata bude nakon gratis perioda recimo 3000, a ne 3500 jer se neko vadi na "unapređenje usluge" koju niko nikad nije video.
Fama oko N1, SK i sličnog u priči Telekom vs United Media je svima jasno da je čisto politička i pitanje je kako će se rešiti ali će se rešiti nadam se, jer će ta tenzija biti realno neodriva na duže staze.
Na Gronet mreži koja se širi nenormalno brzo jođš uvek ima i N1 i SK kanali, što se u suštini ima i isplati ako žele da smanje pretplatu.
Moja zamerka je skoro bila na otključane uređaje gde svako može da se nakači na vaš WI-FI, a to dosta njih ne zna pa se žale na konekciju dok im neko cepa torent za ARK od 120GB, pa bi i to trebalo da reše, šifra i mirna glava.
I još jedna stvar, ako već hoćete SN ispoštujte momke i devojke iz terenske službe, em se radi na učinak, em ćete dobiti i koji mesec više gratis![]()
Zaputi se na Altinu recimo, tamo su iz SBB doslovno sve što si naveo da nisu radili radili i to obilato.Da te podsetim samo sa je SBB objavio vest o ukidanju određenog broja kanala sa sve rokom do kog se moze izvrsiti raskid ugovora. I tako kad god povecaju cene. I tako vec 6,7 godina unazad. I nikad ne traze naplatu kablova. I nikad nisu trazili da im se isplate "gratis meseci" ako se ugovor raskida zbog povećanja cene ili ukidanja kanala.
Optika ima na području Višnjice, Višnjičke banje, Slanci, deo Karaburme, nekih 50% Mirijeva, Kaluđerica, Grocka generalno kao opština je 90% pokrivena, Altina, Plavi horizonti, KumodraŽ, Batajnica...optikom pokrivate 4, 5 solitera na Novom Beogradu i 6,7 ulica u Grockoj i nazivate to svemirskim sirenjem mreze?
Za ovo prvi put čujem jer ljudi obično zovu mene, pa ja onda zovem dalje.-Navodili ste ljude da vas zovu na 199...i naplacivali po 400,500 dinara poziv
Nisam rekao da ne mže, rekao sam da su u zadnje vreme davali uređaje bez redefinisane šifre, pa ti zoveš call centar bez preke potrebe da ti daju instrukcije.Jos ce mi cini mi se ugasiti hbo paket i jos neke kanale jer se kako kazu nismo digitalizovali,a ja ih imam preko licnog dvb-c no videcemo. Em sto sam do sac placao 1200 din mesecno kablovsku :S (sad veca cifra a manje kanala)
@darcoolio: kako je moguce da ne moze sifra na net da se stavi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari