ekisa
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2020
- Poena
- 50
Meni se cini da na logou Arene nikad nije stajala oznaka HD.
Pa jel su ti sada u HD ?
Meni se cini da na logou Arene nikad nije stajala oznaka HD.
Jesu u HD, ali kazem da logo nikada nije sadrzao oznaku HD, tako se meni cini.Pa jel su ti sada u HD ?
Nemam E sports, na 107 i dalje zamrceni Lov i ribolov.
Arene su sigurno u HD od nastanka Supernove. I mislim da nije ni pisalo HD u logou, bar ne u poslednjih par godina.
Ne mogu da verujem da je toliki problem namestiti...Trenutno je hrvatski titl, pisalo je jednom "produljiti".
Ja sam pisao da im je video klub nikakav, i ja sam se isto izbedačio.Danas mi stigao tv po tvom. Ovo je srednje zalosno. Ok, gledanje tv unazad, ne koristim, filmove ne gledam, ali sam se bas napenalio da pogledam neki i ocekivao sam u najmanju ruku izbor kao kod Mts-ovog video kluba. Ovo sto supernova nudi, je UZAS. Sve neki stari filmovi, domaci, budi Bog s nama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod mene ne prekida ali i dalje Arene nisu HD i puuno kanala ne radi. Nije pomoglo ni skeniranje ??. Podrska SN nema pojma o tome.Rts1, Prva, Arena 1 prekidaju...
Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Kod mene ovako piše...![]()
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Da verovatno rade ali tehnicka podrska SN kaze ne ne nema nikakvih radova problem je do mog tv skeniraj ponovo. Skeniram ponovo i dalje sve isto. Znam da ce verovatno u toku dana sve biti OK ali njihovo neznanje je zalostno.Ne kontate da nesto rade, mrdaju, drndaju... pruza vam uslugu jedan golem i ne bas najbolje organizovan sistem pa u skladu sa tim ocekujte i kvalitet usluga...
Dana 03.02.2020 godine ceo dan nisam imao preko 30-40 kanala iz mog paketa i ne razumem zasto bi platio taj dan ako nisam imao kvalitetnu uslugu a oni me nisu obavestili.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari