Svašta pa nisu u obavezi da uzmu, onda mogu i ovi sa Arenama da cepnu cene, a ovi moraju da uzmu. Aj ja tebi da prodam TV lupim ti cenu da sam sebi se čudim, jel bi uzeo, naravno da ne...
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Naravno da nisu. Samo znajući sbb tako bi bilo veruj mi. Oterali bi sk u zaseban paket zarad nekog inata telekomu.
Na kraju krajeva taj isti SBB prodaje kroz svoj eon van mreže sk paket za 800 din, pa ima ljudi koji uzimaju, kao što kod Polarisa uzimaju za 500 kinti Arene,kao što ja npr i pored svih filmskih kanala i torenta i interneta placam Netflix a probao sam i Amazon prime, imam i hbo go itd...
Po meni je jedan operater u Hrvatskoj napravio super stvar (dvbt mreža kod njih, evo tv). Imas pretplatu i biraš sam za taj novac 3 paketa - nacionalne kanale svakako imas free. Dakle biraš muziku, sport, filmove, serije, dokumentarce, porodične kanale itd. Pa izvolite, kome sta treba čekiraš i gledaš. Najpostenije. I ako ti je malo ta 3 paketa onda dodas još neke i doplatis. Tako treba i kod nas. Nema ko, svima zinula ona stvar za pare.
Što brate tako, pa ti pričaš ko da će tako oštetiti ove budže iz telekoma a ne obične ljude koji hoće samo da gledaju malo sporta. Neće ovima ništa faliti, samo korisnicima koji neće imati da gledaju sport ili će morati još više da izdvoje što nažalost u ovoj zemlji mnogima predstavlja veliki trošak. Ja ne razumem navijanje ljudi za ove ili one, pa gadni su jedni i drugi, navijajte za sebe i bližnje da prođemo što bolje
Pa tako jer Telekom odavno ne gleda korisnike na način na koji bi trebalo da gleda.
Ni ja nemam Arenu na eonu pa preživljavam.
Ne navijam ni za jednu stranu, ali mi je ovaj potez Telekoma dajte nam besplatno do izbora dok se ne dogovorimo a svakako se nećemo dogovoriti ni sada ni tada čist bezobrazluk. Zamisli da ja tražim od Telekoma dajte mi džabe internet do izbora pa cemo se tada dogovoriti još za minute i poruke, neću ništa da plaćam samo ovih vaših xy gb iz paketa free.
Isto tako je jadno da UM ignoriše pozive (a sve lepo umiveno i kroz neku šatro priču mi nismo ni za sta krivi) za pregovore oko ostalih kanala, sve i da je unapred osuđeno na propast, gurajuci priču samo o N1. I na tom N1 sajtu danima se vesti nalaze skrivene negde po sajtu, skrolujes, listas ne bi li nešto pročitao, a sa svih strana pršte hestagovi da se vidi n1.
I jedni i drugi ljuti, vidi boga ti. Ovi sto nece da uzmu n1 ljuti na ove sto im ne daju ceo paket a ovi sto ne daju ceo paket ljuti na ove što neće samo n1. I tako u krug. A gde su korisnici? Pa oni nemaju pravo da se ljute, jer nijedna strana nije kriva dok postoji ona druga na koju mogu da prebace krivicu.
Dakle, u ovom slučaju za Telekom su korisnici samo broj, samo da se ima na računu što više 000000 da se plaćaju reklame, turneje, sponzorstva - što bi nas narod reko da se izmuze što više. A isto i za sbb, da se ove 000000 preliju kod njih da se ima što više, samo što bolji ROI a radnicima po 250 evra.
Koliko se taj sbb osilio najbolje pokazuje da su oni najveći i gotovo jedini dth operater sa uslugom Total tv. Pokušali i oni Rumuni sa Digi tv, pokušali bugari sa Polarisom.
Jedan Total je imao eksluzivu na Pink na satelitu samo da se što više uništi konkurencija. Sada Telekom to slicno pokušava na kablu, samo što su ovi prvi trošili svoje pare a Telekom troši od svih građana Srbije.
Pa kome onda dati prednost? Čiji bot biti? Nisam pametan.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока