Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što brate tako, pa ti pričaš ko da će tako oštetiti ove budže iz telekoma a ne obične ljude koji hoće samo da gledaju malo sporta. Neće ovima ništa faliti, samo korisnicima koji neće imati da gledaju sport ili će morati još više da izdvoje što nažalost u ovoj zemlji mnogima predstavlja veliki trošak. Ja ne razumem navijanje ljudi za ove ili one, pa gadni su jedni i drugi, navijajte za sebe i bližnje da prođemo što bolje

Toliko o javnom interesu. Npr. Al Jazeera Balkans svoj program daje FTA na satelitu i na YT mogu kad hoću da gledam, a za N1 mora da se uzima Eon i slično.

"Posle skandaloznih optužbi koje su izneli vodeći ljudi Telekoma Srbija o kompaniji United Media, prekidamo pregovore s Telekomom. Telekom nas optužuje da smo 'reketaši' i 'vođe kablovskog kartela'. Na takvim osnovama se ne može postignuti fer dogovor", navodi se u saopštenju United Grupe.

A inace se ubise od "pregovora" zarad javnog interesa.:d

I kao sto rekoh opet nisu odgovorili na ponudu telekoma da emituju N1, vec su se "uvredili" sto je njihova ponuda nazvana reketiranjem jer se inace news kanali i emituju besplatno.

Inace na sajt N1 nije dozvoljeno da se napise ni jedan protiv komentar... koji je onda smisao komentara?:wall:

Poslednja izmena:
Onaj ko više gubi prvi popušta, Telekom zna da su kasnili sa platama ovog meseca i da nisu isplaćeno bonusi već 3,4 meseca radnicima Supernove. Za to se nema, za naslovne strane se odmah otvoriš jer gubiš i one od kojih si imao koliko toliko.
Sada je na potezu N1, da da besplatno nesto sto želi da naplati. Zauzvrat, da sam na njihovom mestu, zalepio bi im takvu cenu za sk da ni dodatni paket od 1000 RSD ne bi mogao da im zakrpi troškove.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Svašta pa nisu u obavezi da uzmu, onda mogu i ovi sa Arenama da cepnu cene, a ovi moraju da uzmu. Aj ja tebi da prodam TV lupim ti cenu da sam sebi se čudim, jel bi uzeo, naravno da ne...

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Inace na sajt N1 nije dozvoljeno da se napise ni jedan protiv komentar... koji je onda smisao komentara?:wall:

Tako je, ajde kapiram sto nema ocenjivanja komentara zbog botova. Ali ja danima nisam mogao da ih kulturno iskritikujem na sajtu, nijedan komentar nisu objavili.

Ni meni takođe, čak sam hvalio N1, ali sam napisao da se UG bori za monopol i da im nije stalo do javnog interesa jer da jeste, okačili bi stream na sajt.

I naravno nije objavljen.
Što je najgore, nisam mogao da verujem da postoje botovi i sa druge strane.
Ovo je postala Bot država.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Onda sam ja bio bas naivan kada sam verovao da ce da mi objave par komentara, u kojima cak i nisam bio narocito kritican.

Ispadose gori nego sto sam mislio

Onda sam ja bio bas naivan kada sam verovao da ce da mi objave par komentara, u kojima cak i nisam bio narocito kritican.

Ispadose gori nego sto sam mislio
Meni ne objavljuju komentare ni kada ih hvalim...tako da....pitam se čije komentare objave[emoji2]
Mada meni retko gde i objave komentar[emoji38][emoji38][emoji38]

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Ja sam davno pisao da je tu samo rešenje da oba operatera stave da se plaća dodatno kao HBO paket pa ko hoće neka plati i gleda. SBB Telekomove kanale, a Telekom SBB kanale i kraj priče.

I ja mogu da potvrdim da ne objavljuju komentare.

Sto je najjace oni i dalje nastavljaju kampanju. Njihova kompanija prva javno prekinula pregovore, a onda opet kazu da se vidi N1. Ne kapiram.

Poslednja izmena:
I ja sam probao da ostavim pa kulturnih komentara sa malo nezgodnim pitanjima i naravno da nisu objavili.

A inace da znate ponuda im je za N1 i dalje aktuelna :d

Pisijada :D

Ovo se i ocekivalo. Ne smeju da ponude sportske kanale jer su ga onda ugasili. A Telekom je hteo da im da Arene, ali iz SBB-a kazu da nisu zainteresovani.

I ja sam probao da ostavim pa kulturnih komentara sa malo nezgodnim pitanjima i naravno da nisu objavili.

A inace da znate ponuda im je za N1 i dalje aktuelna :d

Pisijada :D

Ovo se i ocekivalo. Ne smeju da ponude sportske kanale jer su ga onda ugasili. A Telekom je hteo da im da Arene, ali iz SBB-a kazu da nisu zainteresovani.
Kako nisu zainteresovani za Arene, moj kolega koji je na SBB kuka što nema Arene...

Ako vas interesuje kako izgleda botovanje na N1, samo udjite na komentare ove vesti o prekidu pregovora na sajtu N1.

Ja sam upalio tv, i na RTS1 vest bas za ovaj slucaj, gde su sasvim korektno preneli saopstenje UM, citirajuci ih, bez ikakvog komentara. Ej, tv bastilja objektivno prenela vest, a ovi na N1?

Ja sam upalio tv, i na RTS1 vest bas za ovaj slucaj, gde su sasvim korektno preneli saopstenje UM, citirajuci ih, bez ikakvog komentara. Ej, tv bastilja objektivno prenela vest, a ovi na N1?

Mene optuzise na tviteru posle iznosenja cinjenica o ovom slucaju da sam bot vladajuce stranke. :D

Mene optuzise na tviteru posle iznosenja cinjenica o ovom slucaju da sam bot vladajuce stranke. :D
Ahahaha... [emoji481][emoji481][emoji481] Bar si dobio titulu, nije to za baciti... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji342][emoji342][emoji342]

Bilo kako bilo ostaje cinjenica da smo izgubili kanale sto smo i ocekivali od trenutka kad je Telekom preuzeo, u mom slucaju , Kopernikus. Dok je trajalo trajalo je, a i ova tema ce se vratiti u normalne tokove.
Jos jednom da napomenem da me je u ovom sporu ostetila jedino Supernova tj Telekom, jer me nije obavestila 30 dana ranije. Nazalost zivim u podrucju gde nemam izbora od dva zla, tako da nastavljam da koristim njihove usluge u nadi da ce doci neka konkurencija.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

svaka firma ima svoju poslovnu politiku.
i to mi ne smeta previse , sbb nece da prenosi arenu , hoce sk , da bi imali razlicitu ponudu , tamo gde korisnik moze da bira provajdera.
a to su najveca trzista , nece zbog 5 hilj ljudi po unutrasnjosti, recimo , ili 50 , da sami sebi skacu u stomak.
mogu da skockaju dodatni paket, koji ce se placati 500 din recimo, pa da ponude svojim korisnicima ponudu suparnika.
ali sve je to poslovna politika.

meni vise smeta ponizavanje starih korisnika kojima ne daju bar 3 meseca gratis

jer ih nastavak ugovora bas nista ne kosta

da li ste znali da ne postoji mogucnost POVRATKA TELEFONSKOG BROJA

iz supernove u mts

Svasta [emoji87]
Doduse ja nisam mogao da prenesem isti broj iz MTS-a u Supernovu.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kako mislis "povratka" ?
I kako mislis da preneses broj iz iste u istu firmu? (isti vlasnik)

bio sam korisnik telekoma do pre 2,5 god

preneo sam telefonski broj u vektor

juce dolazise akviziteri mts , nude pakete , ali broj ,

koji je bio u mts pa vektoru , ne mogu vratiti u mts.

Čista komercijala ko bi se odreko 320000 evra mesečno.
Investicioni fond stoji iza UG a tu je bitna samo isplativost ulaganja.
Boli njih dup3 za našu politiku nego su videli potencijal za zaradu u neiskorišćenom tržištu,gde svi mediji samo jedno mišljenje izražavaju i gde je potpuno ostalo prazno tržište da se čuje još nečije mišljenje.
Tako da je N1 proizvod za koji na našem tržištu postoji kupac a koji samo oni trenutno prodaju.

Poslednja izmena:
Ma sve je to jednostavno komplikovano . Gledas sport preko piratskih lista i preko neta i ne kupis eon van sbb mreze jer su lopurde
nisam ničiji fan sem fan sporta , a pošto su UG zavrnuli slavinu da bi uzeli još više para e neće da može - moje pare nece uzeti makar se grbavio po netu tražeći prenose
a n1 objavljuje samo komentare svojih botova , ničiji drugi
DA SE NE VIDI n1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno