Eto, sad vec znas i sta zaboravljam...
Itekako placaju ljudi i to iz srb, jer ni jedan prenos ne nudi toliko opcija za fanove f1 kao direktan prenos od strane f1, gde sam biras kamere, svaki bolid ima vise kamera za biranje, cujes svu komunikaciju iz timova, nema reklama, vidis full garaze i osoblje... sam sebi si reziser.
Imas na yt full trke iz kamere jednog bolida, to ti je to.
Preskupo ti je? Imas iptv liste, boxove na crno bla bla... Reseno.
...riding on 720p...
Itekako u Srbiji plaćaju 205 eura za godišnji paket F1 i Moto GP?
Ne znam, ti verovatno imaš uvid u akaunte ove 2 organizacije i broj korisnika iz Srbije, ja nigde ne čuh niti pročitah da je neko to platio.
Ono što znam je da od stotina i stotina ljubitelja NBA i NFL sa kojima sam u kontaktu uživo ili preko neta/foruma niko ne plaća pass. Osim par bosanaca koji kupuju ukradene naloge za 20 eura.
NBA League Pass košta, kako koje godine, od 90 do 100 eura. Ja ga imam već deceniju, omogućava ne samo sve live utakmice već je moguće gledati celu sezonu u punom vremenu trajanja ili kondenzovanu verziju na 20-tak minuta sa koševima i najbitnijim momentima utakmice koja se pojavlju dan nakon odigrane utakmice.
Sveukupno skoro 1.400 utakmica po sezoni (1.230 regularni deo + plejof)... i za toliko sporta ljudi neće da plate 90-100 eura (toliko košta i NFL samo za mnogo manji broj utakmica) ali će za 40 trka da plate 2x više...u zemlji košarke? Čisto sumnjam.
Na kraju, onaj ko nema SK će EON van mreže platiti 80 eura za celu godinu, mora da si baš potpuni frik da bi platio 205 radi onih mogućnosti koje pružaju njihove TV.
I da ne bude totalni off,
Meni ex RV kod Arene radi bez zastoja zadnja 2 dana tj večeri, nijedno štucanje neta, EON app SK bez greške.
Probao sam danas da objasnim ocu kako bi mogao da mu omogućim da i on gleda SK, ne postoji ni teorijska šansa da ukapira šta bi trebao da radi ... i zato sam besan na obe strane.