Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. Nista bez simensa. I ja imam.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Izbačen SK Golf, ubačen Arena eSports. Lete polako UG kanali.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Kako nije, kad je pod brendom Sport Klub.
Čak stoji i na sajtu United Grupe:
91ddad1b0142beb376e7de9b3362b34e.jpg

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ne, kod mene radi bez greške. Mnogo bolje nego na telekomovim paricama, doduše imam dobar fiksni, Gigaset SL910. Što se tiče toga ja sam veoma zadovoljan. Onaj njihov "kopernikus" što dele nije ni za *****.

Pazi i ja imam Gigaset S850A GO i telefon je novije generacije i Supernovina fixna telefonija je stvarno dobra (ništa ne šušti, nema eha i ne secka u toku razgovora)!
Ali imam problem i iz nekog razloga identifikaaciju poziva se ne prikazuje ni na jednom Gigaset telefonu, a probao sam ih nekoliko i to novijih modela Gigaseta i ni na jednom se ne prikazije identifikacija poziva, dok na onom njihovom Kopernikus telefonu identifikacija radi!
Verovatno je do CBN modema i da on nije nešto kompatabilan sa Gigaset telefonima i načinom slanja ID Callera (FSK ili DTMF)

Poslednja izmena:
Zar prilikom uvodjenja nove usluge, recimo telefona, za stare korsisnike nije samo za tu novu uslugu, u primeru za telefon, popust 50% na 24m, znaci samo za telefon 12m po 1rsd ali naglasavam samo za telefon a za recimo net i tv se dobije 1m po 1rsd za produzenje?

Sutra idem da vidim. Ali zvuci prosto. Placas cenu prethodnog paketa:

Dragi Miloše, svi postojeći korisnici koji se opredele za obnovu u potpisivanje ugovora na 24 meseca uz dodavanje novog servisa, usluge koje do sada nisu koristili, dobijaju odabrani paket uz mesečnu pretplatu starog paketa na period od 12 meseci.
Za sva dodatna pitanja, uvek Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav! Vaša Supernova.

Steta sto cinemania nije hd..
kod mene na 749 kanalu SK GOLF HD mada ga ne gledam
Slicno kao sa 24 kitchen na 25 je sd a na 771 je hd ..njega gledam [emoji16]

@ zigic telefon radi dobro, nema sustanja i nikakvih smetnji...samo sto mislim, da ces popust dobiti samo za tu novu uslugu, ostalo placas po starom ili eventualno 1 mesec 1din.

Ne, kod mene radi bez greške. Mnogo bolje nego na telekomovim paricama, doduše imam dobar fiksni, Gigaset SL910. Što se tiče toga ja sam veoma zadovoljan. Onaj njihov "kopernikus" što dele nije ni za *****.
Potvrdi, molim te, da li imaš identifikaciju na gigasetu?

Da, reci nam i koji modem su ti dali, ja imam CBN i kod mene na mojoj lokaciji na Gigaset telefonima ne može da se prikazuje identifikacija poziva.
Pisao sam im nekoliko puta i odgovorili su mi da za sada na CBN-u to nije moguće kod mene na mojoj lokaciji, e sada da li je problem samo do moje lokacije ili i do CBN-a bog će znati ...!?:trust:

A evo i njihovog odgovora:

"Što se tiče Vaše reklamacije na uslugu telefonije još jednom Vas obaveštavamo da je modem u ispravnom stanju kao i telefonski aparat stoga je Vaš zahtev za zamenu modema neosnovan.

Nakon što smo još jednom uzeli u razmatranje Vaš zahtev i u konsultaciji sa svim relevantnim službama još jednom Vas obaveštavamo da je identifikacija poziva moguća samo na našem aparatu."

Poslednja izmena:
@ zigic telefon radi dobro, nema sustanja i nikakvih smetnji...samo sto mislim, da ces popust dobiti samo za tu novu uslugu, ostalo placas po starom ili eventualno 1 mesec 1din.
Dragi Miloše, ukoliko se odlučite za paket SUPER SVE, prvih 12 meseci cena pretplate bi bila 1.498,00 RSD , a drugih 12 meseci pretplata bi iznosila 2.899,00 RSD.

Da, reci nam i koji modem su ti dali, ja imam CBN i kod mene na mojoj lokaciji na Gigaset telefonima ne može da se prikazuje identifikacija poziva.
Pisao sam im nekoliko puta i odgovorili su mi da za sada na CBN-u to nije moguće kod mene na mojoj lokaciji, e sada da li je problem samo do moje lokacije ili i do CBN-a bog će znati ...!?:trust:

A evo i njihovog odgovora:

"Što se tiče Vaše reklamacije na uslugu telefonije još jednom Vas obaveštavamo da je modem u ispravnom stanju kao i telefonski aparat stoga je Vaš zahtev za zamenu modema neosnovan.

Nakon što smo još jednom uzeli u razmatranje Vaš zahtev i u konsultaciji sa svim relevantnim službama još jednom Vas obaveštavamo da je identifikacija poziva moguća samo na našem aparatu."
Hitno pitanje, jel mogu 2 aparata. Imam kuću na sprat. Mora 2 fiksna

Dragi Miloše, za jedan broj telefona, nažalost nije moguće dobiti dva fiksna aparata.

Ja ne verujem

U poslovnici kaze sa mogu iz kutije ide jedan kabl a onda moze da se razdeli na njihov+moj aparat.
Dobijam definitivno, prvu godinu za 1500 a onda 2900.
A prošlu godinu sam plaćao 750 samo kablovsku.
Izmuzao sam ih za sve pare. [emoji23][emoji23][emoji23]

Poslednja izmena:
Ne znam šta nije jasno sa telefonima?

Na modem može da se prikaci do dve telefonske linije

Supernova će vam dati aparat samo ako ste od njih uzeli broj, i to samo pod uslovom da ste izricito tražili tel aparat (inače se ne podrazumeva)

Ako uzmete dva broja možete tražiti dva aparata.

U jednoj kući možeš da povezes više aparata na jednu liniju i to ne zavisi od supernove već od telefonskog aparata na koji se povezuje.

Inače telefon aparat koji daju je sasvim dobar i bolji od prosečnog DECT Panasonic ili sl aparata kakve većina koristimo po kucama

Recimo šta ima taj koernikus telefon a drugi uglavnom nemaju u baznoj varijanti:
-Pozadinsko svetlo
-sat i datum (zgodno zbog ID)
-speakerfone
-dodeljivanje melodije prema broju pozivaoca
-iskljucivanje zvona

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne trebaju mi 2 broja vec da podelim jedan. Imao sam info da ne moze ali moze.

Kako si delio do sad isto je to.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Evo da konačno pohvalim Supernovu!

1.Vezano za identifikaciju poziva:
Bili danas i zamenili CBN modem za Technicolor TC7200.20. i sa Technicolor-om identifikacija poziva radi normalno na Gigasetu!

2.Vezano za deaktivaciju preusmeravanja poziva
Takođe čim je instaliran Technicolor ukucao sam kod #21 i automat mi je odmah saopštio da je preusmeravanje poziva deaktivirano!
Dok sam juče taj isti kod (i sve žive kodove koje znam) probao na CBN-u milion puta i preusmeravanje nije htelo da se deaktivira.

Moj zaključak je taj da CBN modem ipak nije kompatabilan sa Gigaset telefonima (i sa nekim kodovima) pa zato verovatno i nisam mogao da deaktiviram preusmeravanje poziva, ali kako god sada sve radi i sve pohvale za tehničare koji su jutros odmah došli i zamenili modem!

Poslednja izmena:
Lepa informacija. Sad jos da mi realizuju

.. da li neko ima super par av com? (kablovska+net), kako radi net? koji se ruter dobija i da li moze da se menja ip paljenjem/gasenjem?

Net radi zavisno od lokacije, raspitaj se u komšiluku ko ga koristi to ti je najsigurnije. IP adresa ne može da se menja gašenjem modema.

Послато са Mi 9T

komsija kaze da radi dobro.., mada mislim da ne visi po netu ceo dan : ), koje su im sifre za modem? da bi usao i pustio caletu wifi

oba polja prazno ako nije admin na oba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno