Isti problem ali mi je tip iz podrške dao kod, kucaš samo #21 i ništa više. Telekom je sve izmenjao.
Sk Golf nije UG kanalIzbačen SK Golf, ubačen Arena eSports. Lete polako UG kanali.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ne, kod mene radi bez greške. Mnogo bolje nego na telekomovim paricama, doduše imam dobar fiksni, Gigaset SL910. Što se tiče toga ja sam veoma zadovoljan. Onaj njihov "kopernikus" što dele nije ni za *****.
Kako nije, kad je pod brendom Sport Klub.
Čak stoji i na sajtu United Grupe:
![]()
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Potvrdi, molim te, da li imaš identifikaciju na gigasetu?Ne, kod mene radi bez greške. Mnogo bolje nego na telekomovim paricama, doduše imam dobar fiksni, Gigaset SL910. Što se tiče toga ja sam veoma zadovoljan. Onaj njihov "kopernikus" što dele nije ni za *****.
Ne, kod mene radi bez greške. Mnogo bolje nego na telekomovim paricama, doduše imam dobar fiksni, Gigaset SL910. Što se tiče toga ja sam veoma zadovoljan. Onaj njihov "kopernikus" što dele nije ni za *****.
Dragi Miloše, ukoliko se odlučite za paket SUPER SVE, prvih 12 meseci cena pretplate bi bila 1.498,00 RSD , a drugih 12 meseci pretplata bi iznosila 2.899,00 RSD.@ zigic telefon radi dobro, nema sustanja i nikakvih smetnji...samo sto mislim, da ces popust dobiti samo za tu novu uslugu, ostalo placas po starom ili eventualno 1 mesec 1din.
Hitno pitanje, jel mogu 2 aparata. Imam kuću na sprat. Mora 2 fiksnaDa, reci nam i koji modem su ti dali, ja imam CBN i kod mene na mojoj lokaciji na Gigaset telefonima ne može da se prikazuje identifikacija poziva.
Pisao sam im nekoliko puta i odgovorili su mi da za sada na CBN-u to nije moguće kod mene na mojoj lokaciji, e sada da li je problem samo do moje lokacije ili i do CBN-a bog će znati ...!?:trust:
A evo i njihovog odgovora:
"Što se tiče Vaše reklamacije na uslugu telefonije još jednom Vas obaveštavamo da je modem u ispravnom stanju kao i telefonski aparat stoga je Vaš zahtev za zamenu modema neosnovan.
Nakon što smo još jednom uzeli u razmatranje Vaš zahtev i u konsultaciji sa svim relevantnim službama još jednom Vas obaveštavamo da je identifikacija poziva moguća samo na našem aparatu."
Hitno pitanje, jel mogu 2 aparata. Imam kuću na sprat. Mora 2 fiksna
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Dragi Miloše, za jedan broj telefona, nažalost nije moguće dobiti dva fiksna aparata.
Srdačan pozdrav! Vaša Supernova.
Ja ne verujem
IZVINI nisam te razumeo.
Ja imam dva fiksna telefona sa dva različita broja na moje ime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari