Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sad neka mi neko kaže da ne treba meriti na WIFI

Super nova max kod mene 40

Kod sina SBB izlete igla
356232eaaa181c5b112b9716f5883d7c.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Kad si već ovo postavio hajde malo detalja o merenju, svom i sinovljevom. Odnosno koji paket usluge, gde je mereno, koji ruteri, koji prijemni uredjaj, daljina od rutera, 2.4g ili 5g itd.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Kad si već ovo postavio hajde malo detalja o merenju, svom i sinovljevom. Odnosno koji paket usluge, gde je mereno, koji ruteri, koji prijemni uredjaj, daljina od rutera, 2.4g ili 5g itd.

Hocu, moj paket je super sve plus max 120/, 2.4 g javiće mi njegov evo kod mene merenje na kabl na nekoliko servera, uključujući i Ratelov.Daljina ista, sin ima eon full download 200 što sam i dobio na mobilnom telefonu, a kod mene kabl 93 a mobilni upola manji.
Sinov ruter ima obe 2.4 i 5 ne znam na koju sam se ukačio Samsung A70 telefon pa eto svi podaci

f945c7ae3fb5ae83d5b4bf12ade8c3e5.jpg
fd75ff38f0859ea5077fd6185b06bb2f.jpg
c38ebf9ac5dc61f73d34a2bad6066121.jpg
5577249d3f8b4e89d95c9af14762edcc.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam u kumodražu i pogasili su 80%.
Analogni rade. Imam iz starog vektora samo arena1 sd i sk 1,2,3 sd.
Odma ih zvao I dali ponudu koja se ne odbija.
Ako dodam net i fiksni placam 12 meseci samo TV. Ušteda u prvoj godini 16000 na super sve a na super sve plus 25000 dinara. Mislim, nenormalno

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

@jaksa007 nisam bas pratio situaciju, da li si proverio kabl (treba ti cat5e/cat6) i koja ti je mrezna ?

Za 120Mbps moras da imas Gigabit Ethernet mreznu, daj neku sliku parametara iz modema, mozda je tu neki problem ?
mada je moguce da na tvoj lokaciji tako, dok ne promene na noviju opremu :S:

Poslednja izmena:
Za 120Mbps moras da imas Gigabit Ethernet mreznu, daj neku sliku parametara iz modema, mozda je tu neki problem ?
mada je moguce da na tvoj lokaciji tako, dok ne promene na noviju opremu :S:
Hvala, ali rekoše da će doći da ispitaju, pa javljam

J

@bakara
Vidim da su jutros na sajtu objavili nastavak zakljucavanja kanala za teritorije Ledina i Jajinaca, posto si ti na Ledinama, interesuje me da li su ti od danas zakljucali sve digitalne kanale, i iskljucili analogne iz ponude ?
Nisam nigde video tu vest, ali sve je zaključano i nema više ništa analogno.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Imate li vi sk u HD?
11a000920223654a68531695b8afb0e1.jpg

Kod nekog provajdera da li beše Radijus su SK bili u HD pa su ostali i dalje...Do isteka ugovora.

Odgovorili. ja ne razumem. Oni ce svima pogasiti skhd očigledno. U prospektu ne stoji da je HD
8d45f11acc39d0f643130ae04ea257eb.jpg

bba151c9eeaa163b86c2c6f6530a898c.jpg

Poslednja izmena:
Ja čuh od prvog februara ili marta SK više neće biti dostupan na SN, tako mi rekoše u SBB, e sad il "lože" videćemo

Hocu, moj paket je super sve plus max 120/, 2.4 g javiće mi njegov evo kod mene merenje na kabl na nekoliko servera, uključujući i Ratelov.Daljina ista, sin ima eon full download 200 što sam i dobio na mobilnom telefonu, a kod mene kabl 93 a mobilni upola manji.
Sinov ruter ima obe 2.4 i 5 ne znam na koju sam se ukačio Samsung A70 telefon pa eto svi podaci

f945c7ae3fb5ae83d5b4bf12ade8c3e5.jpg
fd75ff38f0859ea5077fd6185b06bb2f.jpg
c38ebf9ac5dc61f73d34a2bad6066121.jpg
5577249d3f8b4e89d95c9af14762edcc.jpg

Ovo ako su merenja kod tebe, imaš neki problem, na stranu wifi. Ja sam testirao speed testom brzine prema svim domaćim serverima i bilo je ogromnih padova brzine downloada. Pa sam prijavio. Rešili su to pre par dana nadam se da je sad sve ok. Dakle imao sam standardne brzine ka radijusu beotelu i sbb od oko 120Mbps ali ka mts vip telenor i ostalima kao i ratelu brzina downloada je bila 4-30Mbps a treba 120. Ping kada je normalno je oko 5ms a kada nije ide na 11ms govorim o serverima u Beogradu gde sam i ja.
Rekli su da imaju neki problem na cvoristu ka meni no sada vidim da je to ok. A wifi preko njihovog technicolor 7200 na 2.4Ghz je 70-85Mbps na mom starom S5 naravno u istoj prostoriji gde je i ruter. 5Ghz na tom ruteru nešto ne radi kako treba a i većina uredjaja nema 5GHz tako da je 2.4Ghz jedina opcija.
Ako uspeva da ima 195Mbps na wifi to znači da je ruter odličan. I verovatno je na 5Ghz mereno izbliza.

Mislim da bar 3x nedeljno se neko ovde javi da napise da je cuo kako nesto ukidaju.
Neverovatno koliko su ljudi optereceni sa ukidanjem kanala. Budimo malo realni, a to je da trenutno imaju najbolju ponudu kanala i da meni licno to trenutno odgovara. E sad i ja bih menjao 30 njihovih kanala za jednu Novu S, ali ne moze.
Ja sam dve godine koristio MTS Box paket dok Kopernikus nije imao Arene da bih gledao sport koji me zanima. Ako ukinu SK kanale naravno da ce mi biti krivo, jer cu morati da trazim alternativu ili preko neta ili neki EON, ali realno mi na to ne mozemo da uticemo.
Ko god moze i ima alternativu sa drugim provajderom (SBB...) neka predje i proba, ali meni bi bilo zao da se odreknem Lige sampiona, Lige Evrope, NBA, Italijanske lige itd. Ovako dok traje traje , kad ukinu onda cu se baviti tim problemom.

Novi ugovor za tv only korisnike sa internetom od 12m gratis a posle 12 meseci se plaća i net i tv? Nigde na ugovoru ne piše da je gratis. Treba na reč da verujem ili kako? Za mts sam imao tačno navedeno na papiru šta je 1 dinar i kad se šta plaća koliko se sećam.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Dragi Miloše, svi postojeći korisnici koji se opredele za obnovu u potpisivanje ugovora na 24 meseca uz dodavanje novog servisa, usluge koje do sada nisu koristili, dobijaju odabrani paket uz mesečnu pretplatu starog paketa na period od 12 meseci.
Za sva dodatna pitanja, uvek Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav! Vaša Supernova.

Znaci, bilo sta da si imao ako dodas nesto free je

A nas ostale ko je.. mi smo gradjani drugog reda. Istekao mi ugovor 05.01.otisao da vidim da produzim, daju jedan mesec gratis, ako dodam fiksni dobijam dva meseca. Tako je to kad nema konkurencije...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Da li neko zna kodove za poništavanje preusmeravanja poziva za Supernovinu fixnu telefoniju?
Malo pre sam aktivirao preusmeravanje poziva *21*065xxxxxxx## i automat mi je javio da je preusmeravanje poziva aktivirano, međutim sada ne mogu da ga deaktiviram!
Probao sam sa #21#, #21## i neće, pa ko zna koji je kod za deaktivaciju neka postavi ovde, jel koliko se sećam neko je skoro imao isti problem i pominjao ga ovde na forumu?

Poslednja izmena:
Da li neko zna kodove za poništavanje preusmeravanja poziva za Supernovinu fixnu telefoniju?
Malo pre sam aktivirao preusmeravanje poziva *21*065xxxxxxx## i automat mi je javio da je preusmeravanje poziva aktivirano, međutim sada ne mogu da ga deaktiviram!
Probao sam sa #21#, #21## i neće, pa ko zna koji je kod za deaktivaciju neka postavi ovde jel čini mi se da je neko imao sskoro imao isti problem?
Imao isti problem, prijavio tehničkoj podršci, ali je potrajalo dok nisu ukinuli

J

Fora je da neće ići u HD-u, kao što sam napisao ranije.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Probao sam sa #21#, #21## i neće, pa ko zna koji je kod za deaktivaciju neka postavi ovde, jel koliko se sećam neko je skoro imao isti problem i pominjao ga ovde na forumu?

Isti problem ali mi je tip iz podrške dao kod, kucaš samo #21 i ništa više. Telekom je sve izmenjao.

Kako radi fiksni ko ima? To mi je bitna stavka. Jel krči, šušti, sta god?

Kako radi fiksni ko ima? To mi je bitna stavka. Jel krči, šušti, sta god?

Ne, kod mene radi bez greške. Mnogo bolje nego na telekomovim paricama, doduše imam dobar fiksni, Gigaset SL910. Što se tiče toga ja sam veoma zadovoljan. Onaj njihov "kopernikus" što dele nije ni za *****.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno