Ja sam u ParaćinuGde ste vi kojima TV po tvom radi dobro?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Ovaj deo mi nije jasan na njihovom sajtu. Da li to znači da ako imam dve kartice, da za uslugu tv po tvom mogu dobiti i dva ip stb-a?
Pogledajte prilog 280028
Ovako kako piše ispada da uz svaki uzeti cam/stb ako hoćeš da doplatiš dodatno može da se uzme i tvpotvom stb uređaja.
Ceo nesporazum nastaje zbog ljudi iz call centra, oni takve strasne dezinformacije sire da je to strasno...
i ne samo sto daju pogresne informacije nego cesto odbijaju korisnike govoreci im da nesto ne moze sto je krajnje neprofesionalno i lose obucen radnik.
I treca stvar koju cesto ponavljam ali da ne zaboravite, jako mnogo lazu cak i potpuno nepotrebno lazu za nesto sto zaista ne moraju.
Slagace da nesto ne moze, da je sve u redu, da su prosledili reklamaciju, kvar i sl a nisu itd...
Tako da nemojte pridavati prevelik znacaja tome sta oni kazu...
i molim da ne lupetate prazne i ne proverene priče i pogrešno informišete ljude koji žele tačnu informaciju. Pozz....
Danas bio promoter Supernove. U zgradi postoji MTS optika koju ce oni koristiti. Od optike ce vuci koaksijalu do stana. Ponuda za stanare je ugovor na 24 meseca 12 meseci besplatno a upravniku 24 meseca besplatno.
Da li neko zna o cemu se radi? Ja vec imam MTS optiku.
Ništa od ovoga izgleda...Od 4. decembra kanali Prva Plus, Prva World i Prva Kick prelaze u visoku HD rezoluciju.
Dobio sam informaciju od Cinestara da su kanali Cinestar TV Comedy i Cinestar TV Fantasy u HD rezoluciju i da bi trebali do kraja godine i kanali Cinestar TV i Cinestar TV Action da prebace na HD rezoluciju i da do kraja februara pocinju sa emitovanjem novog kanala Cinestar TV 2 koji ce da bude u HD rezoluciju!ubaceni cinestar filmski kanali cinestar cinestar action cinestar comedija i cinestar fantasy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari